Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Stop suchej a dehydrovanej pleti

Stop suchej a dehydrovanej pleti
21. augusta 2023 6 minút čítania
Stop suchej a dehydrovanej pleti

Svieža, žiarivá pleť so zdravou ružovou farbou. Tak by mala vyzerať naša tvár, keď je pokožka v absolútnej forme a je jej dopriate všetko, čo potrebuje. Ale veľa z nás trápi dehydrovaná pleť, ktorá je výsledkom niekoľkých rokov nesprávnej starostlivosti. Následne bojujeme so suchými miestami na tvári, ktoré sprevádzajú šupinky a nepríjemné pnutie.

Práve pre tento typ pleti značka ANNEMARIE BÖRLIND vyvinula špeciálnu líniu ROSE DEW s výťažkami z ruže a s obsahom ružovej vody, ktorá poskytuje pleti harmonizujúcu a upokojujúcu starostlivosť.

Sila ruží a ružovej vody

Silu ruží poznali už v starom Egypte. Egyptská kráľovná Kleopatra poznala ich účinky a preto ich pravidelne používala vo svojej pleťovej starostlivosti. Účinky ruží na pleť sú natoľko významné, že sú obľúbenou prírodnou ingredienciou kozmetických firiem dodnes.

A nie je sa čomu čudovať. Ruže obsahujú viac ako 300 aktívnych účinných látok, z ktorých naša pleť môže profitovať. Značka ANNEMARIE BÖRLIND využíva napríklad kmeňové bunky ruže z Čierneho lesa v Nemecku. Tento extrakt má také výnimočné regenerujúce účinky, že sa značka ANNEMARIE BÖRLIND rozhodla využiť silu extraktu z ruží aj v línii ROSE DEW. A to nie je všetko. Táto línia je posilnená aj o ružový olej a obľúbenú ružovú vodu! Prečo sú také jedinečné?

Prírodné a účinné zložky v línii ROSE DEW

Ružová voda

Ružová voda

Damašská ružová voda sa získava z ruží z organického pestovania. Má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a jemnú prírodnú vôňu. Ide o veľmi silnú prírodnú ingredienciu s obsahom viac ako tristo cenných látok, ktoré napomáhajú pleti zadržiavať vlhkosť, chránia ju pred škodlivými vplyvmi a posilňujú jej ochrannú bariéru. Regenerujú totiž bunky a spomaľuje starnutie pleti. Vyrovnáva pH pokožky a zbavuje pleť jemných liniek a vrások.

Extrakt z organickej alpskej ruže

Extrakt sa získava z certifikovanej divokej odrody alpských ruží, ktoré rastú vo švajčiarskych Alpách. Chráni pokožku pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky spôsobeným prostredím, predovšetkým UV žiarením a znečisteným ovzduším. Je známou prírodnou, dokonca liečebnou ingredienciou už od čias antického Ríma.

Extrakt z organickej alpskej ruže
Organický avokádový olej

Organický avokádový olej

Avokádo je v kozmetike veľmi cennou ingredienciou pre jeho vysoký obsah rozličných živín – vitamínov A,D, E a K, karotenoidov, biotínu, kyseliny listovej, vápnika, vlákniny či zdravých nenasýtených tukov. Avokádo nielenže znižuje hladinu cholesterolu, ale má aj upokojujúci a protizápalový účinok na pokožku. Je teda vynikajúcou zložkou pre citlivú pleť. Okrem toho posilňuje ochrannú bariéru pokožky a dokáže mimoriadne účinne spevňovať pleť. Získavame ho zo sociálno-ekologického projektu v Keni.

Organický jojobový olej

Jojobový olej je skutočným zlatom z púšte v pravom zmysle slova. V skutočnosti však nejde o olej, ale o rastlinný vosk, ktorý sa získava zo semien plodov jojobového kríka. Pokožkou je vnímaný ako kožný maz, preto pokožka nie je nútená produkovať nadmerný maz kvôli udržaniu hydratácie vo vnútri. Týmto spôsobom ju olej spoľahlivo chráni pred stratou vlhkosti. Okrem toho nezanecháva na pokožke mastný film, vstrebáva sa veľmi rýchlo, má neutrálny zápach a je mimoriadne teplu odolný. Jojobový olej je tiež bohatý na vitamín E a provitamín A.

Organický jojobový olej

Harmonizujúca starostlivosť s líniou ROSE DEW

Ako sme uviedli, línia ROSE DEW je plná cenných prírodných ingrediencií, ktoré harmonizujú našu pleť a pri pravidelnom používaní získa zdravý, ružový tón. Poďme si o tejto línii povedať viac.

Gélová esencia z alpských ruží ROSE DEW
Gélová esencia ROSE DEW účinne pôsobí na opravu kožnej bariéry pleti.

Gélová esencia z alpských ruží ROSE DEW

Gélová esencia slúži ako druhý krok starostlivosti pre nedostatočne hydratovanú pleť, ktorá potrebuje vlhkosť a ochranu. Obsahuje extrakt z alpských ruží, ktoré účinkujú proti predčasnému starnutiu pleti. Patentovaný komplex Multimoist CLRTM a organická ružová voda dodávajú pokožke potrebnú vlhkosť a spolu s extraktom z červenej repy zanecháva pleť žiarivo ružovú.

Harmonizujúci denný krém ROSE DEW

Denný krém ROSE DEW je určený ako tretí krok starostlivosti. Denný krém poskytuje pleti intezívnu hydratáciu, napomáha jej k zadržiavaniu vlhkosti a poskytuje jej ochranu pred voľnými radikálmi vďaka extraktu z alpskej ruže. Denný krém obsahuje aj organický jojobový olej, ktorý pleť vyhladí.

Harmonizujúci denný krém ROSE DEW
Harmonizujúci denný krém ROSE DEW je vhodný aj ako podklad pod make-up.
Výživný nočný krém ROSE DEW
Nočný krém ROSE DEW zvyšuje odolnosť pokožky.

Výživný nočný krém ROSE DEW

Nočný krém ROSE DEW s harmonickou vôňou ruží poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu počas spánku, zadržiava v nej vlhkosť a pracuje na regenerácii pleti. Obsahuje organický extrakt z alpskej ruže, ktorý bojuje proti predčasnému starnutiu a zvyšuje jej odolnosť. Organický avokádový olej vyživuje a pomáha posilňovať prirodzenú bariéru pokožky. Vaša pleť bude ráno žiarivo ružová vďaka extraktu z červenej repy.

Energizujúci očný krém
ROSE DEW

Nezabúdajme ani na očné okolie! Očný krém ROSE DEW má špeciálnu formulku, ktorá poskytuje intenzívnu starostlivosť o dehydrované očné okolie bez energie. Chráni ho pred predčasným starnutím vďaka extraktu z alpskej ruže a ružový dhatelo olej z himalájskej čerešne vyhladzuje očné okolie a zanecháva ho žiarivo svieže.

Očný krém ROSE DEW
Očný krém ROSE DEW obsahuje bambucké maslo, ktoré pôsobí ošetrujúco na podrýždenú a suchú pokožku.
Súvisiace články