Výživný nočný krém ROSE DEW pre normálnu až suchú pleť

Hodnotenie:
100%
SKU:601823
32,90 €
Nočný krém vyživuje, pôsobí proti predčasnému starnutiu, zvyšuje odolnosť pokožky a posilňuje kožnú bariéru. Pre žiarivú, ružovú pleť. S harmonizujúcou vôňou ruží.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601823

VYŽIVUJE. CHRÁNI. SPEVŇUJE.

Nočný krém ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený ako tretí krok každodennej večernej systematickej starostlivosti o suchú pleť s nedostatkom hydratácie. Intenzívne pleť hydratuje, viaže v nej vlhkosť počas celej noci a regeneruje. S harmonizujúcou vôňou ruží.

Obsahuje organický extrakt z alpskej ruže, ktorý bojuje proti predčasnému starnutiu a zvyšuje jej odolnosť. Organický avokádový olej vyživuje a pomáha posilňovať prirodzenú bariéru pokožky. Extrakt z červenej repy zanecháva pleť žiarivo ružovú. Má tiež zvlhčujúci účinok.

Výsledkom používania nočného krému ROSE DEW System Protection je oddýchnutá, hydratovaná a chránená pleť.

Vlastnosti:

  • Hydratuje a vyhladzuje prvé vrásky.
  • Regeneruje počas noci.
  • Zanecháva pleť žiarivo ružovú.

Vedeli ste?

Stimuluje vlastnú schopnosť viazania vlhkosti pokožky, čím spomaľuje poškodzovanie vlákien.

Aplikácia:

Po večernom vyčistení a tonizácii naneste na pleť a jemne vmasírujte.

Podrobnosti
SKU601823
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50ml
EAN4011061226687
UrčenieNočné krémy
Typ pletiNormálna pleť, Mladá pleť
Produktová líniaROSE DEW
Write Your Own Review
Hodnotený produktVýživný nočný krém ROSE DEW pre normálnu až suchú pleť
Your Rating
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT

    EXTRAKT Z REBRÍČKA OBYČAJNÉHO
    Je významný svojimi mnohostrannými účinkami na pokožku. Aktívne stimuluje cirkuláciu krvi, čo prispieva k lepšej výžive a regenerácii pokožky, zatiaľ čo jeho spevňujúce vlastnosti pomáhajú zlepšovať jej elasticitu a pevnosť. Protizápalové a antibakteriálne účinky tohto extraktu sú ideálne pre boj proti kožným problémom, ako sú akné, podráždenie či začervenanie.

  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CERA ALBA [BEESWAX]

    VČELÍ VOSK
    Včelí vosk je prírodná látka so širokým spektrom využitia, ktorá chráni, vyživuje a zvlhčuje pokožku pier a celého tela, a efektívne zabraňuje jej vysúšaniu. Okrem toho má významné regeneračné a upokojujúce účinky, ktoré pomáhajú zlepšovať stav pokožky a podporovať jej obnovu.

  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT [CUCUMBER] Extrakt z uhorky. V kozmetike je extrakt z uhorky tradične považovaný za hydratačný a osviežujúci. Revitalizuje pokožku.
  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT

    EXTRAKT Z PRASLIČKY POĽNEJ
    Extrakt stimuluje a posilňuje pokožku, zlepšuje jej pevnosť a má sťahujúce vlastnosti, ktoré prispievajú k zjemneniu a vyhladeniu pokožky. Jeho použitie v kozmetike podporuje regeneráciu, zvyšuje elasticitu a odolnosť pokožky voči vonkajším vplyvom, čím napomáha k zachovaniu mladistvého vzhľadu a zdravia pokožky.

  • EUGENOL Vôňa. Deklarovateľná vôňa obsiahnutá v parfumovaných zložkách.
  • FARNESOL Prirodzene sa vyskytuje v siliciach mnohých rastlín. V kozmetike sa objavuje ako bezfarebná olejovitá látka a svoje využitie nachádza vďaka jej sladko kvetinovej aróme (podobnej konvalinke). Je tiež prirodzenou súčasťou vitamínu K. Farnesol sa využíva hlavne ako prírodná parfumácia. Má tiež deo účinky, teda maskuje telesné pachy a prirodzenú vôňu neparfumovaných zložiek v prípravku.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT Extrakt z listov ginko biloba. Obsahuje flavonoidy (chránia pokožku pred poškodením) a terpenoidy (zlepšujú prietok krvi). Spomaňuje starnutie, redukuje vrásky a zabraňuje dehydrovaniu. Pôsobí ako prírodná ochrana pred slnkom. Vyvažuje obsah melanínu v pokožke u hyperpigmentácii (tmavé škvrny) a Vitiliga (biele škvrny). Stimuluje fibrobasty (základné bunky väzivového tkaniva), čím zlepšuje tvorbu kolagénu. Je to antioxidant, čím pôsobí protizápalovo, zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HUMULUS LUPULUS EXTRACT [HOPS] Výťažok z chmeľu obyčajného z ekologického poľnohospodárstva. Z chmeľu sa do kozmetiky využívajú len jeho šištice, z nich vzniká spravidla extrakt. Ten má silné konzervačné účinky, mohol by preto fungovať aj ako antioxidant. Obsahuje veľa minerálov a vitamíny radu B. Na pleť má hydratačné a upokojujúce účinky, je antimikrobiálny, protizápalový, ľahko dezinfekčné, tonizujúci a zjemňujúci. Pleť je po aplikácii vláčnejšia a jemnejšia. Chmeľ nepatrí medzi alergény a v kozmetickom priemysle nepredstavuje žiadne riziko pre zdravie človeka.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MAGNESIUM SULFATE Síran horečnatý. Stabilizátor emulzií. Síran horečnatý obsahuje vo svojej štruktúre horčík, síru a kyslík. Hovorí sa mu tiež Epsomská soľ, kedy svoj názov získal od mesta Epsom v grófstve Surrey v Anglicku, kde bol prvýkrát objavený.Je možné ju použiť aj ako peeling a pomáha čistiť póry.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádo sa používa hlavne pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pleti, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu.
  • PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádový olej sa používa pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pokožky, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu. Hydratuje a chráni.
  • POLYGLYCERYL-3 OLEATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSA CENTIFOLIA FLOWER CERA Vosk z ruží. Zahusťovadlo, vôňa pre emulzie. Pomáha zmierňovať ekzematický prejav pokožky. Účinný je taktiež aj na vrásky a je vhodná pre všetky typy pleti. Nemá žiadne vedľajšie účinky, takže ju môžu používať deti, tehotné ženy i starší ľudia.
  • ROSA DAMASCENA FLOWER WATER

    DAMAŠSKÁ RUŽOVÁ VODA
    Damašská ružová voda, ktorá sa získava z ruží pestovaných organickou metódou, je vyhľadávaná pre svoje hydratačné vlastnosti, mierne antimikrobiálne účinky a prírodnú, nádhernú vôňu. Táto jemná esencia je ideálna pre všetky typy pleti, poskytuje okamžitú hydratáciu a osvieženie, zatiaľ čo jej antimikrobiálne vlastnosti pomáhajú udržiavať pokožku čistú a zdravú.

  • SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT [SAGE] Výťažok zo šalviových listov z ekologického poľnohospodárstva. Má protizápalový, antimikrobiálny, sťahujúci a antiperspiračný účinok/proti poteniu. Je súčasťou produktov proti akné a v deodorantoch. Šalvia obsahuje silice (thujon, cineol, gáfor, borneol, salviol). Ďalej obsahuje triesloviny, saponíny, horčiny, živice, vitamíny skupiny B, vitamín P, minerálne a hormonálne účinné látky). Má výborné účinky na problematickú a aknóznu pleť.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TRIBEHENIN Stužený rastlinný tuk. Získaný z repkového oleja. Zahusťovadlo. Vegánska alternatíva včelieho vosku.
  • TRITICUM VULGARE GERM OIL [WHEAT] Olej zo pšeničných klíčkov. Obsahuje mimoriadne vysoké množstvo prírodného vitamínu E. Olej, ktorý hydratuje pokožku, stimuluje cirkuláciu, má protistarnúci účinok.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.
  • ZINC OXIDE Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM EXTRACT

    ALPSKÁ RUŽA
    Organický extrakt z Alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovaného divokého zberu, posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pleť pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.

  • FRUCTOOLIGOSACCHARIDES Rastlinný komplexný cukor chráni pokožku pred stratou vlhkosti.
  • POTASSIUM LACTATE ako draselná soľ rastlinnej kyseliny mliečnej sa používa ako antimikrobiálne činidlo.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM extract Organický extrakt z listov alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovanej divokej kolekcie posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pokožku pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • DISODIUM PHOSPHATE Sodná soľ získaná z minerálov obsahujúcich fosfáty sa používa na stabilizáciu a reguláciu hodnoty pH.