Bio Aloe vera z Guatemaly, najvyššia kvalita pre vašu pleť

Bio Aloe vera z Guatemaly, najvyššia kvalita pre vašu pleť
25. apríla 2023 4 minút čítania
Bio Aloe vera z Guatemaly, najvyššia kvalita pre vašu pleť

O aloe vera ste už určite počuli. Ale vedeli ste, že má priaznivé účinky pre našu pleť? Prisudzujú sa mu zásluhy za krásu samotnej Kleopatry. Keďže sa tento klenot z prírody vyznačuje liečivými a upokojujúcimi účinkami. Existuje až 450 druhov aloe vera, ale len jeden z nich má skutočné liečivé účinky. Volá sa aloe barbadensis, tiež nazývaný ako ,,pravé aloe vera”. Vďaka svojim mimoriadnym účinkom sa používa nielen v kozmetike, ale je aj významnou súčasťou rôznych liečiv. A práve ten je súčasťou ponuky ANNEMARIE BÖRLIND!

Aké zázračné účinky má Aloe vera z Guatemaly?

Aloe vera obsahuje mix unikátnych liečiv, z ktorých môže benefitovať naša pokožka. Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody, vďaka čomu dokáže prežiť aj v tých najextrémnejších podmienkach. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré stimulujú organizmus.

aloevera
Aloe vera je plná vitamínov, minerálov a antioxidantov, ktoré spolu tvoria výživný kokteil pre pleť.

Za zmienku stojí jeho hlavná aktívna zložka, ktorá sa nazýva aloveróza. Je kombináciou cukru a proteínu. Táto látka sa tvorí aj v našom tele približne do puberty. Potom je naše telo odkázané na jej príjem z vonku, pričom je pre jeho fungovanie veľmi dôležitá. Posilňuje totiž náš imunitný systém, čím ho chráni pred vírusmi a baktériami, a teda pred potenciálnymi chorobami.

Aké účinky má BIO aloe vera na našu pleť?

Aloe vera vďaka obsahu až 160 aktívnych látok regeneruje pleť a obnovuje jej prirodzenú rovnováhu. Dokáže našu pleť upokojiť, hydratovať, na druhej strane jej pomáha protizápalovými a antibakteriálnymi účinkami. Aloe vera vám dokáže pomôcť najmä v týchto prípadoch:

  • suchá pleť
  • vrásky
  • citlivá pleť
  • podráždenie pleti

Bio Aloe vera z Guatemaly zabezpečuje potrebnú dávku vlhkosti a upokojenie.

Novinka od ANNEMARIE BÖRLIND: 2-fázový ALOE VERA shake

Upokojujúce a regeneračné účinky aloe vera sme preniesli do novinky od ANNEMARIE BÖRLIND - 2-fázový aloe vera shake. Prírodné sérum obsahuje vyvážený pomer z aktívnych 160 prírodných ingrediencií, čím poskytuje dehydrovanej pleti hydratáciu, zároveň upokojenie pre citlivú pleť.

2-fázový aloe vera shake vďaka šťave z listov aloe vera, botanickej kyseline hyalurónovej a minerálnej vode z Čierneho lesa dodáva pleti vlhkosť a potrebné výživné látky. Aloe vera ako významný zdroj vody a botanická kyselina hyalurónová udržia v pleti vodu, vďaka čomu vyplní drobné línie a vyhladí pleť.

2-fázový aloe vera shake obsahuje aktívny komplex rybízového oleja a extraktu z balónovej vínnej révy, ktoré upokoja podráždenú a citlivú pleť. Vysoko kvalitné rastlinné oleje posilňujú a chránia kožnú bariéru.

DSC_7912
Koktail z bio aloe vera je plný vitamínov, minerálov a aminokyselín.

Kvalitný bio jojobový olej obsahuje prírodnú formu vitamínu E, ktorý pracuje s pokožkou ako antioxidant - môže pomôcť pleti vysporiadať sa s oxidačným stresom spôsobeným voľnými radikálmi a inými toxínmi.

Odkiaľ získavame aloe vera v BIO kvalite?

aloe-vera-felder-guatemala-el-progreso
Aloe vera pestovaná v prirodzenom prostredí Guatemaly.

Aloe vera získavame priamo z jeho prirodzeného prostredia v Guatemale, kde má vďaka subtropickému prostrediu perfektné podmienky na život.

Rastie v El Progreso, ktoré sa nazýva aj ,,Guatemalskom púšťou”. Ide totiž o najteplejšie a najsuchšie miesto v krajine.

Pestuje sa na veľkých poliach. Zber prebieha v januári až feburári, v letnom období v júli a auguste. Obdobie medzi tým je dôležité pre rozvoj týchto rastlín.

Spolu s naším partnerom CAC (Concentrated Aloe Corporation) spolupracuje značka ANNEMARIE BÖRLIND so 14 nezávislými poľnohospodármi v regióne. Aktuálne rokujeme s ďalšími 10 poľnohospodármi, ktorí sú v procese certifikácie.

Tento projekt zabezpečuje prácu pre 250 ľudí, ktorí dostávajú spravodlivo zaplatené. Výsledkom je certifikované aloe vera v BIO kvalite, ktoré sa nepostrekuje ani nehnojí, je organické a poskytuje našej pleti výnimočnú starostlivosť.

projekt-aloe-vera-2
Výsledok spolupráce s našim partnerom CAC.
Súvisiace články