Perlové regeneračné sérum Anti-Pollution

Hodnotenie:
95%
SKU:600046
37,90 €
Perlovné regeneračné sérum je určené pre pokožku vyžadujúcu regeneráciu, so sklonom k vráskam a strate elasticity. Spevňuje pokožku a zjemňuje vrásky. Dodáva sviežosť a poskytuje pružnosť a pevnosť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600046

REGENERUJE. OCHRAŇUJE. VYHLADZUJE.

Výnimočne účinné prírodne Regeneračné perlové sérum od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je doplnkovou starostlivosťou o náročnú pleť vyžadujúcu regeneráciu, ktorá má sklony k tvorbe vrások a strate elasticity. Obsahuje inovatívny komplex aktívnych rastlinných látok, ktoré chránia pokožku pred predčasným starnutím spôsobeným znečistením z okolitého prostredia ako je uhlík, častice jemného prachu, voľnými radikálmi a pod.

Hlavnou účinnou látkou je botanický kaviár, teda makroriasa žijúca v Ázii, ktorá je známa svojimi benefitmi pre ľudské zdravie. Obsahuje veľké množstvo minerálov, vitamínu A,C a rôzne nenasýtené mastné kyseliny. Omladzuje a opravuje štruktúru kože.

Kombinácia biotechnologických polysacharidov a botanického kaviáru v tomto kozmetickom prípravku vytvárajú na koži prirodzený ochranný štít, blokujú prienik voľných radikálov a bojujú tak proti predčasnému starnutiu pokožky.
Botanický kaviár a zelená riasa, ktorá viditeľne redukuje vrásky, vracajú pokožke pružnosť a zjemňujú línie a vrásky.

Výsledkom je pevnejšia, pružnejšia, sviežejšia pleť.

Vlastnosti:

  • Chráni pokožku pred predčasným starnutím.
  • Vracia pleti elasticitu a pružnosť.
  • Zjemňuje línie a vrásky.

Vedeli ste?

Sérum vytvára ochranný film, ktorý vyhladzuje jemné línie, vrásky a tým aktívne spomaľuje proces starnutia.

Aplikácia:

Prírodné Regeneračné perlové sérum nanášajte ráno na vyčistenú pokožku v množstve 2-3 dávky z dávkovača ako druhý krok pleťovej starostlivosti. Zľahka ho vmasírujte. Jemná perlová štruktúra sa pri kontakte s pokožkou roztopí a vstrebe. Následne môžete použiť denný krém.

Podrobnosti
SKU600046
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie30ml
EAN4011061214769
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiAnti-aging, Suchá pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktPerlové regeneračné sérum Anti-Pollution
Your Rating
  • BENZYL BENZOATE Benzyl benzoate. Vôňa. Maskuje prirodzenú arómu neparfumovaných zložiek vďaka jeho balzamickej aróme. Zároveň sa používa ako konzervant a rozpúšťadlo (rozpúšťa ďalšie látky v prípravku). Nájdeme ju napr. v bobuľovitých plodoch a získava sa napr. z esenciálných olejov napríklad ylang-ylangu, škorice alebo benzoe.
  • BIOSACCHARIDE GUM-4 Biotechnologicky získaný polysacharid. Má funkciu interaktívnej matice (druh "druhej" kože) - ochranného štítu, ktorý má odvrátiť negatívne vplyvy prostredia.
  • CAESALPINIA SPINOSA GUM Tara guma. Polysacharid zo semien stromu Tara. Používa sa v kozmetike ako prírodná gélová látka s hydratačnými vlastnosťami a ako zásobník aktívnych zložiek.
  • CALCIUM ALGINATE Alginát vápenatý je polysacharid získaný z hnedých rias. Používa sa tiež na zachytenie enzýmov. Používa sa ako prírodný gélový prostriedok.
  • CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT Výťažok zo zelenej riasy (ktorý je kvôli svojmu vzhľadu tiež známy ako "zelený kaviár" alebo "morské hrozno"). Posilňuje epidermálny reťazec (zlepšuje súdržnosť a výmenu medzi epidermou a dermis). Má spevňujúci efekt a zlepšuje štruktúru pokožky.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • COUMARIN Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých esenciálnych olejoch, napr. v levanduli, škorici alebo citrónovej tráve.
  • CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT

    3D - MATRIX ÚČINNÝCH LÁTOK (zo stromu Tara)
    Inovatívna látka, ktorá dokáže zabezpečiť neustále uvoľňovanie účinných anti-aging látok do pleti počas 12 hodín, kým konvenčné krémy majú mieru pôsobenia väčšinou len prvé hodiny. Celkovo má intenzívny hydratačný účinok a zlepšuje aktiváciu kolagénu a elastínu a posilňuje sa hutnosť pleti.

  • GELLAN GUM Polysacharid. Želatína / zahusťovadlo, získané biotechnologicky z rastlinných látok obsahujúcich cukor.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN Hydrolyzovaný ryžový proteín. Získavaný kyslou, alkalickou alebo enzýmovou hydrolýzou ryžových otrúb, skladajúci sa predovšetkým z aminokyselín, peptidov a bielkovín. Pleť hydratuje a zjemňuje.
  • HYDROXYETHYLCELLULOSE Celulózový polymér. Všetky deriváty celulózy sa získavajú úpravou čistej celulózy. Predlžujú trvanlivosť produktu. Čistá celulóza sa vyrába z drevených vlákien a nemá žiadne liečivé ani výživové hodnoty. Nepatrí medzi alergény a nedráždi pokožku. Hydroethylcelulóza stabilizuje emulzie, zvyšuje viskozitu prípravku a tvorí gélovité a hutnejšie konzistencie. Regulátor viskozity.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PHENOXYETHANOL Konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) atď.
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • PROPANEDIOL Prírodný glykol získaný z kukurice z trvalo udržateľného pestovania (vyrába sa pomocou fermentácie kukuričného cukru). Nájdeme ho v najrôznejších kozmetických výrobkoch (kondicionéry, šampóny, riasenky) .
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.