Perlové hydratačné sérum Anti-Pollution

Hodnotenie:
100%
SKU:600045
32,90 €
Perlové hydratačné sérum je určené pre pokožku s nedostatočnou hydratáciou. Tvorí prirodzený ochranný štít na koži, čím blokuje prienik voľných radikálov do pleti a bojuje tak proti predčasnému starnutiu. Poskytuje okamžitú vlhkosť, sviežosť a vitalitu.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600045

HYDRATUJE. CHRÁNI. POSILŇUJE.

Výnimočne účinné prírodne Hydratačné perlové sérum od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je doplnkovou starostlivosťou o náročnú, suchú pleť s potrebou extra ochrany pred dennými záťažami z okolitého prostredia a pred nedostatkom hydratácie. Obsahuje inovatívny komplex aktívnych rastlinných látok, ktoré chránia pokožku pred predčasným starnutím spôsobeným znečistením z okolitého prostredia, ako je uhlík, častice jemného prachu, voľné radikály a pod.

Hlavná účinná látka:

Botanický kaviár, teda makroriasa žijúca v Ázii, ktorá je známa svojimi benefitmi pre ľudské zdravie. Obsahuje veľké množstvo minerálov, vitamínu A,C a rôzne nenasýtené mastné kyseliny. Omladzuje a opravuje štruktúru kože.

Kombinácia biotechnologických polysacharidov a botanického kaviáru v tomto kozmetickom prípravku vytvárajú na koži prirodzený ochranný štít, blokujú prienik voľných radikálov a bojujú tak proti predčasnému starnutiu pokožky.
Botanický kaviár a botanická kyselina hyalurónová z rôsolovky (alternatíva ku klasickej kyseline hyalurónovej) naprávajú štruktúru pokožky, dodávajú jej obrovské množstvo hydratácie, chránia ju pred vysúšaním, vyhladzujú jemné línie a vrásky a vracajú pokožke pružnosť.

Toto výnimočné prírodné sérum poskytuje pokožke okamžitú vlhkosť, sviežosť a vitalitu. Výsledkom je zregenerovaná, pružnejšia, mladšie pôsobiaca pleť.

Vlastnosti:

  • Dodáva pleti obrovské množstvo vlhkosti, chráni ju pred dehydratáciou.
  • Chráni pred predčasným starnutím.
  • Vypĺňa vrásky a jemné línie, rozjasňuje pleť.

Vedeli ste?

Sérum obsahuje kmeňové bunky z papyrusu, ktoré podporujú bunkové delenie, výrazne znižujú stratu vody v hornej vrstve kože a stimulujú produkciu mastných kyselín.

Aplikácia:

Prírodné Hydratačné perlové sérum nanášajte ráno na vyčistenú pokožku v množstve 2-3 dávky z dávkovača ako druhý krok pleťovej starostlivosti. Zľahka ho vmasírujte. Jemná perlová štruktúra sa pri kontakte s pokožkou roztopí a vstrebe. Následne môžete použiť denný krém.

Podrobnosti
SKU600045
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie30ml
EAN4011061214752
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiPleť s potrebou hydratácie, Zmiešaná pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktPerlové hydratačné sérum Anti-Pollution
Your Rating
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BIOSACCHARIDE GUM-4 Biotechnologicky získaný polysacharid. Má funkciu interaktívnej matice (druh "druhej" kože) - ochranného štítu, ktorý má odvrátiť negatívne vplyvy prostredia.
  • CALCIUM ALGINATE Alginát vápenatý je polysacharid získaný z hnedých rias. Používa sa tiež na zachytenie enzýmov. Používa sa ako prírodný gélový prostriedok.
  • CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT Výťažok zo zelenej riasy (ktorý je kvôli svojmu vzhľadu tiež známy ako "zelený kaviár" alebo "morské hrozno"). Posilňuje epidermálny reťazec (zlepšuje súdržnosť a výmenu medzi epidermou a dermis). Má spevňujúci efekt a zlepšuje štruktúru pokožky.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT

    VÝŤAŽOK Z KMEŇOVÝCH BUNIEK LISTOV PAPYRUSU
    Stimuluje obnovu buniek, posilňuje kožnú bariéru, a má zvlhčujúci účinok.

  • GELLAN GUM Polysacharid. Želatína / zahusťovadlo, získané biotechnologicky z rastlinných látok obsahujúcich cukor.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN Hydrolyzovaný ryžový proteín. Získavaný kyslou, alkalickou alebo enzýmovou hydrolýzou ryžových otrúb, skladajúci sa predovšetkým z aminokyselín, peptidov a bielkovín. Pleť hydratuje a zjemňuje.
  • HYDROXYETHYLCELLULOSE Celulózový polymér. Všetky deriváty celulózy sa získavajú úpravou čistej celulózy. Predlžujú trvanlivosť produktu. Čistá celulóza sa vyrába z drevených vlákien a nemá žiadne liečivé ani výživové hodnoty. Nepatrí medzi alergény a nedráždi pokožku. Hydroethylcelulóza stabilizuje emulzie, zvyšuje viskozitu prípravku a tvorí gélovité a hutnejšie konzistencie. Regulátor viskozity.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MENTHYL LACTATE

    MENTHYL LAKTÁT
    Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej, čo mu dodáva podobný chladivý účinok ako mentol. Táto zmes zaisťuje osviežujúce pôsobenie na pokožku a podporuje jej hydratáciu a regeneráciu.

  • PARFUM [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné a aromatické látky. Spoločný termín pre všetky vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfumy zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • PHENOXYETHANOL Konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) atď.
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • PROPANEDIOL Prírodný glykol získaný z kukurice z trvalo udržateľného pestovania (vyrába sa pomocou fermentácie kukuričného cukru). Nájdeme ho v najrôznejších kozmetických výrobkoch (kondicionéry, šampóny, riasenky) .
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    SNEHOVÁ HUBA
    Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.