Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Korektor na tvár pre citlivú pleť

Hodnotenie:
100%
SKU:601495
22,90 €
Korektor, ktorý dokonalo zakryje tmavé kruhy pod očami, začervenanie či akné. Je vhodný pri citlivú, atopickú, problematickú pleť či ružovku a zároveň pomáha zmierniť začervenanie pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601495

+ INTENZÍVNE KRYJE
– REDUKUJE NEROVNOMERNÝ TÓN PLETI

Zažiarte s revolučným korektorom od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, nie je len jednoduchým make-up produktom, ale skutočným kúzelníkom pre vašu pleť. S touto praktickou trojkombináciou prekryjete nedokonalosti pleti, začervenania či tmavé kruhy pod očami. Jemné textúry zabezpečujú prirodzený a rovnomerný tón pleti. Aktívny komplex prírodných ingrediencií Defensil plus posilňuje prirodzenú bariéru pokožky, upokojuje a zlepšuje pružnosť pokožky.

yellow-dado-sens-color Žltý korektor dokonale zakrýva tmavé kruhy pod očami a žilky.
green-dado-sens-color Zelený korektor neutralizuje začervenanie tváre, prekrýva vyrážky a jazvy.

beige-dado-sens-color Béžový korektor vyhladzuje vrásky, nepravidelnosti, prípadne farebné nerovnosti pleti.

Obzvlášť vhodný aj pre atopickú pokožku, problematickú pokožku alebo ružovku. Tri rôzne kombinácie ponúkajú mix možností na dokonalé prekrytie nedokonalostí.

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

dado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefity

Vlastnosti:

  • Intenzívne kryje.
  • Upokojuje pokožku.
  • Posilňuje ochrannú bariéru pleti.

Vedeli ste?

Všetky produkty sú dermatologicky testované nezávislými inštitúciami kvôli účinnosti a bezpečnosti produktu pre každý typ pleti.

Aplikácia:

Aplikujte prstom alebo aplikátorom, ktorý je súčasťou balenia. Dôkladne rozotrite. Následne aplikujte make-up.

Podrobnosti
SKU601495
UrčenieDermokozmetika
EAN4011140214314
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ pletiProblémová, aknózna pleť , Citlivá pleť, DADO SENS Mastná pokožka, akné, neskoré akné, DADO SENS Normálna pokožka, DADO SENS Citlivá pokožka
Balenie4,5g
Write Your Own Review
Hodnotený produktKorektor na tvár pre citlivú pleť
Your Rating
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • DEFENSIL®PLUS

    DEFENSIL®plus / BALÓNOVEC
    Výťažok z tejto tropickej rastliny je bohatý na fytosteroly, flavonoidy, saponíny a triesloviny. Má utišujúci a protizápalový účinok na pokožku.

  • Ci 77288 [Chromium Oxide Green] Prírodné zelené farbivo. Zelené oxidy chrómu sú prírodného pôvodu. Svoje využitie nachádza hlavne v dekoratívnej kozmetike. Používa sa len v malom množstve, ktoré nespôsobuje žiadne negatívne dopadny na zdravie človeka.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • Ci 77947 [Zinc Oxide] Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Nájdeme ho hlavne v produktoch dekoratívnej kozmetiky a opaľovacích prípravkoch ako prísada, ktorý rozptyľuje, absorbuje alebo odráža UV žiarenie a tým pokožku chráni.
  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES Rastlinný tuk. Zahusťovadlo. Veganská alternatíva k včelímu vosku. Je získaný z kokosového oleja (Cocos nucifera). Glycerid je organická zlúčenina tvorená medzi jednou alebo viacerými mastnými kyselinami a glycerolom. Je teda čisto prírodného pôvodu a má priaznivé účinky na pokožku. Funguje ako zmäkčovadlo. Vytvorí na pokožke film, a tá je potom hladká a príjemná na dotyk.
  • HYDROGENATED LECITHIN Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]

    OLEJ ZO SEMIEN ČIERNYCH RÍBEZLÍ
    Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, regeneruje a chráni pokožku. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku. Je významnou vitamínovú bombou a účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky.

  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.