Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Hypersenzitívny vysúvací rúž na pery NUDE

Hodnotenie:
100%
SKU:601868
14,90 €
Hypersenzitívny rúž na pery NUDE dodáva perám prirodzenú, jemnú farbu a zároveň sa o ne intenzívne stará. Popraskané pery sú pružné a majú hladký a jemný povrch.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601868

+ PODPORUJE PRUŽNOSŤ
- REDUKUJE POPRASKANIE PIER

Hypersenzitívny rúž na pery NUDE/ROSE od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, dodáva perám nádych prirodzenej, jemnej farby a zároveň sa o ne intenzívne stará. Popraskané pery sú pružné, hydratované a majú úhľadný a jemný povrch. Vďaka špeciálne tvarovanej špičke sa krémová textúra nanáša obzvlášť presne. Obsahuje olej z čiernych ríbezlí, ktorý má ošetrujúci, regeneračný a protizápalový účinok. Extrakt z olivového oleja zvláčňuje pery a dodáva im pružnosť.

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

dado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefity

Vlastnosti:

  • Hydratuje pery.
  • Má ošetrujúci a regeneračný účinok.
  • Hojí popraskané pery.

Vedeli ste?

Základom všetkých produktov Annemarie Börlind a Dado sens je čistá, chemicky neošetrená voda (bez chlóru či pesticídov). Je mimoriadne dôležité vyberať nezávadný produkt na aplikáciu pier nakoľko za život ženy sa skonzumuje priemerne až 2 kg rúžu či lesku.

Aplikácia:

Kozmetický prípravok aplikujte na suché pery podľa potreby niekoľkokrát za deň.
Podrobnosti
SKU601868
UrčenieDekoratívka, Dermostarostlivosť na tvár, Dermokozmetika
EAN4011140215069
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ pletiDADO SENS Suchá, atopická pokožka, DADO SENS Mastná pokožka, akné, neskoré akné, DADO SENS Zrelá pokožka, anti-aging, DADO SENS Kuperózna a začervenaná pokožka, DADO SENS Citlivá a alergická pokožka
Balenie18g
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny vysúvací rúž na pery NUDE
Your Rating
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA] Vosk z mliečnika, získaný z listov rastliny Candelilla (mliečnik). Používa sa v potravinách (E902) a kozmetike (najmä pri lepkavých výrobkoch).
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT Extrakt z olivového listu chráni pred pôsobením voľných radikálov, predčasnému starnutiu, poškodením pokožky spôsobenému UV žiareniu. Zvyšuje jej elasticitu a posilňuje tkanivo, tá je potom odolnejšia voči kožným poškodeniamm (strie, jazvy). Tiež pomáha hojiť drobné ranky a akné. Pleť regeneruje, zvláčňuje a upokojuje. Olivové listy majú antibakteriálne, protivírusové, antimykotické, antimikrobiálne účinky. Stimuluje proteazóm (prirodzený systém recyklácie buniek), dôležitý v prirodzenom imunitnom systéme.
  • PRUNUS DOMESTICA SEED OIL Slivkový olej získaný z ekologického poľnohospodárstva slivkových jadier. Používa sa ako súčasť rôznych pleťových masiek, telových či masážnych krémov, pri výrobe šampónov či prípravkov do kúpeľa. Rýchlo sa vstrebáva, má hydratačné a antioxidačné účinky a mandľovú vôňu.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • RICINUS COMMUNIS SEED OIL [CASTOR] Olej z ricínových semien, ktorý je bohatý na kyselinu ricínovú a vitamíny. Má hydratačné a protizápalové účinky na pokožku.
  • RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA Vosk z kôry rastliny Rhus Verniciflua. Používa sa v kozmetických výrobkoch na zvýšenie konzistencie a stabilizáciu textúry a tiež ako zahusťovadlo.