Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Hypersenzitívny púder TRANSPARENT pre citlivú pleť

Hodnotenie:
90%
SKU:600866
22,90 €
Hypersenzitívny púder upokojuje citlivú až precitlivenú pokožku. Má ľahkú textúru, ktorá dodá pokožke matný a prirodzený vzhľad. Má vysoké krytie a rozotiera sa optimálne.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600866

+ ZMATŇUJE PLEŤ
– ZMIERŇUJE PODRÁŽDENIE

Hypersenzitívny púder TRANSPARENT od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, je určený pre citlivú až precitlivenú pokožku. Púder má príjemnú ľahkú textúru, ktorá dodá pokožke matný, prirodzene rovnomerný vzhľad. Komplex účinných látok Defensil Plus posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a upokojuje ju. Bambucké maslo vyživuje, chráni pokožku pred vysúšaním a zároveň napomáha k rýchlejšiemu zmierneniu zápalu.

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

HYPERSENSITIVE dekoratívna kozmetika dodá citlivej, namáhanej a ľahko začervenanej pokožke uvoľnenú krásu a každej žene sebavedomie. Obsahuje cenné fytosteroly, ktoré majú protizápalové, upokojujúce a ochranné účinky na poškodenú pleť. Optimálne sa rozotiera, má vysoké krytie a prírodné pigmenty zaručujú prirodzený vzhľad. Púder je vhodný aj pri atopickom ekzéme, akné a ružienke.

12 žien vo veku od 27 do 53 rokov (priemerný vek: 41,3) testovalo hypersenzitívny púder DADO SENS počas štyroch týždňov. Všetky testované subjekty dokončili štúdiu a ohodnotili púder takto:
100% uviedlo, že prášok vedie k rovnomernejšej pleti
91 % uviedlo, že púder má zmatňujúci efekt

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pleti.
  • Upokojuje pokožku.
  • Zmatňuje vzhľad pleti.

Vedeli ste?

Kozmetika DADO SENS bola vytvorená pre pleť s extrémne vysokými nárokmi a citlivú pokožku. Kvalita, čistota a bezpečnosť potvrdená certifikačnou organizáciou CSE "Certified sustainable economics".

Aplikácia:

Hypersensitívny puder aplikujte v potrebnom množstve na citlivú, alebo problematickú pleť po aplikácii make-upu.

Podrobnosti
SKU600866
UrčenieDekoratívka, Dermostarostlivosť na tvár, Dermokozmetika
EAN4011140211573
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ pletiProblémová, aknózna pleť , Citlivá pleť, Začervenaná pleť, kuperóza, DADO SENS Suchá, atopická pokožka, DADO SENS Mastná pokožka, akné, neskoré akné, DADO SENS Zrelá pokožka, anti-aging, DADO SENS Kuperózna a začervenaná pokožka, DADO SENS Citlivá a alergická pokožka
Balenie9g
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny púder TRANSPARENT pre citlivú pleť
Your Rating
  • ALUMINA Oxid hlinitý. Na povrch mikronizovaného oxidu titaničitého/farebných pigmentov sa nanášajú malé množstvá oxidu hlinitého. Stabilizuje UV filtre a farbivá, pričom optimalizuje ich účinky.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • DEFENSIL®PLUS

    DEFENSIL®plus / BALÓNOVEC
    Výťažok z tejto tropickej rastliny je bohatý na fytosteroly, flavonoidy, saponíny a triesloviny. Má utišujúci a protizápalový účinok na pokožku.

  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • HEPTYL UNDECYLENATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • MAGNESIUM STEARATE Stearan horečnatý. Stabilizuje hustotu emulzie. Zlepšuje priľnavosť kompaktných púdrov. Stearan horečnatý vzniká spojením síranu horečnatého (napr. Súčasť morskej vody) a kyseliny stearovej (tá sa prirodzene vyskytuje v rastlinných tukoch).
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]

    OLEJ ZO SEMIEN ČIERNYCH RÍBEZLÍ
    Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, regeneruje a chráni pokožku. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku. Je významnou vitamínovú bombou a účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky.

  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE Nefelín. Prírodný minerál, veľmi podobný kremeňu. Používa sa v dekoratívnej kozmetike, opticky znižuje hĺbku vrások pomocou rozptylu svetla.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.