Očný krém na vrásky LL REGENERATION pre suchú, dehydrovanú pleť

Hodnotenie:
100%
SKU:007
37,90 €
Regeneračný očný krém pre málo hydratovanú pleť jemne a šetrne vyhladzuje vrásky a zjemňuje známky únavy. Očné partie budú opäť svieže a zotavené. Špeciálne určený aj ako podklad pod makeup.
Dostupnosť: Skladom
SKU
007

REGENERUJE. REVITALIZUJE. VYHLADZUJE.

Regeneračný očný krém LL REGENERATION System Vitality od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený na starostlivosť o suchú, málo hydratovanú pleť okolo 30-tky v oblasti očného okolia. Obsahuje vybrané rastlinné extrakty, ktoré vyhladzujú krehkú pokožku očného okolia, redukujú vrásky a zároveň sa k pleti správaju šetrne a jemne. Kozmetický produkt obsahuje aj patentovaný bioaktívny komplex LL Biokomplex®, ktorý regeneruje a pomáha spevniť pokožku. Zjemňuje známky únavy.

Očné okolie po jeho používaní vyzerá vitálnejšie, hladšie a žiarivejšie. Tento kozmetický produkt je špeciálne určený aj ako podklad pod make-up.

Vlastnosti:

  • Vyhladzuje vrásky v očnom okolí.
  • Hydratuje očné okolie.
  • Regeneruje a pomáha spevniť pokožku.

Vedeli ste?

Vďaka očianke, ktorú obsahuje krém, je vhodný aj pre mimoriadne citlivé očné okolie a navyše zmierňuje opuchy očí.

Aplikácia:

Jemne aplikujte končekmi prstov na očistenú a tónovanú pokožku v očnom okolí a a jemnými krúživými pohybmi vmasírujte. Používajte denne ráno a večer.

Podrobnosti
SKU007
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie30ml
EAN4011061000706
UrčenieOčné krémy, obklady
Typ pletiSuchá pleť
Produktová líniaLL REGENERATION
Write Your Own Review
Hodnotený produktOčný krém na vrásky LL REGENERATION pre suchú, dehydrovanú pleť
Your Rating
  • ACACIA DEALBATA FLOWER CERA Vosk z kvetov mimózy. Rastlinný vosk s jemnou kvetinovou vôňou, ktorý pôsobí ako zahusťovadlo.
  • ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT Výťažok z alchemilky z ekologického poľnohospodárstva. Taníny a horké látky, ktoré obsahuje, majú zvlhčujúci, protizápalový, hojivý a upokojujúci účinok.
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AMYL CINNAMAL Vôňa Amyl Cinnamal sa prirodzene vyskytuje v siliciach kvetov jazmínu a ďalších aromatických rastlín. Je rozpustný v alkohole, olejoch a tukoch. Pridáva sa do produktov osobnej hygieny, šampónov, čistiacich a pracích prostriedkov, parfumov a deodorantov.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BETA-CAROTENE Beta karotén. Predchodca vitamínu A. Prírodné žltočervené farbivo rastlinného pôvodu obsiahnuté v rôznych druhoch zeleniny a ovocia (mrkva, paradajky atď.).
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

    VÝŤAŽOK Z KVETOV NECHTÍKA LEKÁRSKEHO
    Ponúka široké spektrum výhod pre pokožku, čo ho robí nenahraditeľným zložením v kozmetických produktoch. Jeho liečivé vlastnosti sú zvlášť účinné v oblasti hojenia a regenerácie pokožky. Pomáha zmierniť podráždenie, upokojiť začervenanie a rýchlo obnoviť pokožku po drobných poraneniach alebo vyrážkach. Okrem toho jeho silné protizápalové účinky zabraňujú tvorbe akné a redukujú začervenanie spôsobené zápalom.

  • CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT Výťažok z kvetov nevädze z ekologického poľnohospodárstva. Používa sa v prípravkoch na starostlivosť o oči, redukuje opuchy a zápal.
  • CERA ALBA [BEESWAX]

    VČELÍ VOSK
    Včelí vosk je prírodná látka so širokým spektrom využitia, ktorá chráni, vyživuje a zvlhčuje pokožku pier a celého tela, a efektívne zabraňuje jej vysúšaniu. Okrem toho má významné regeneračné a upokojujúce účinky, ktoré pomáhajú zlepšovať stav pokožky a podporovať jej obnovu.

  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • COUMARIN Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých esenciálnych olejoch, napr. v levanduli, škorici alebo citrónovej tráve.
  • DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT [CAROT]

    EXTRAKT Z MRKVY
    Extrakt z mrkvy, obohatený o provitamín A známy ako karotén, podporuje regeneráciu pokožky, zvyšuje jej odolnosť, zlepšuje vzhľad a textúru pleti a pomáha v boji proti predčasnému starnutiu.

  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT

    EXTRAKT Z PRASLIČKY POĽNEJ
    Extrakt stimuluje a posilňuje pokožku, zlepšuje jej pevnosť a má sťahujúce vlastnosti, ktoré prispievajú k zjemneniu a vyhladeniu pokožky. Jeho použitie v kozmetike podporuje regeneráciu, zvyšuje elasticitu a odolnosť pokožky voči vonkajším vplyvom, čím napomáha k zachovaniu mladistvého vzhľadu a zdravia pokožky.

  • EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT Očianka. Výťažok z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje glykozidy, taníny a flavonoidy. Má adstringentný/sťahujúci účinok a zmenšuje opuchy okolo očí. Vhodný pri očných zápaloch. Redukuje začervenanie a upokojuje podráždenie. Má výborné antimikrobiálne účinky, sťahuje póry a pleť celkovo tonizuje, zjemňuje a ľahko ju vyhladzuje.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HEXYL CINNAMAL Vôňa. Hlavnou funkciou je prekryť zápach iných prísad vo výrobku. Nájdeme ho v telovej i pleťovej kozmetike a výrobkoch vlasovej starostlivosti, parfumoch, môže byť súčasťou balzamov na pery a dezodorantov.
  • HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES Rastlinný tuk. Zahusťovadlo. Veganská alternatíva k včelímu vosku. Je získaný z kokosového oleja (Cocos nucifera). Glycerid je organická zlúčenina tvorená medzi jednou alebo viacerými mastnými kyselinami a glycerolom. Je teda čisto prírodného pôvodu a má priaznivé účinky na pokožku. Funguje ako zmäkčovadlo. Vytvorí na pokožke film, a tá je potom hladká a príjemná na dotyk.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LAURYL LACTATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE Používa sa ako emulgátor a povrchovo aktívna látka. Pomáha medzi sebou miešať olejové alebo tukové a vodné zložky, zlepšuje stabilitu a roztierateľnosť výrobku. Má vysokú kompatibilitu s účinnými látkami používanými v kozmetickej starostlivosti, ako sú UV filtre, rastlinné výťažky, deriváty bielkovín a kondicionéry, sám pôsobí tiež ako zmäkčujúce látka. Pomáha udržiavať stabilnú pH v pleťových krémoch a telových mliekach. Má dobrú znášanlivosť, je povolený v bio kozmetike a je vhodný pre vegánov.
  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • PANTHENYL ETHYL ETHER Panthenol a etanol. V oleji rozpustné formy panthenolu, ktorý sa používa napríklad v rúžoch. Na koži sa premení na kyselinu pantoténovú/vitamín B5. Viaže vlhkosť a má regeneračný účinok, má vlastnosti hojenia rán.
  • PHENOXYETHANOL Konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) atď.
  • PHYTANTRIOL Phytantriol. Produkovaný oxidáciou fytolu (zložka chlorofylu), má zvlhčujúci účinok.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • PYRIDOXINE TRIPALMITATE Pyridoxín tripalmitát / tripalmitát vitamínu B6. V kombinácii s rastlinnou kyselinou palmitovou, v tuku rozpustnou formou pyridoxínu / vitamínu B6.
  • RETINYL PALMITATE Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Pridáva sa do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME]

    SEZAMOVÝ OLEJ
    Rastlinný olej pôvodom z ekologického poľnohospodárstva, je veľmi odolný voči oxidácii. Má zvláčňujúce, zmäkčujúce a zvlhčujúce účinky a posilňuje ochrannú vrstvu pokožky. Vyhladzuje pokožku a pôsobí protizápalovo a antibakteriálne. Chráni pred škodlivými účinkami voľných radikálov.

  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    JOJOBOVÝ OLEJ
    Je skvelým pomocníkom pre pleť aj vlasy. Vďaka svojmu bohatému obsahu mono-nenasýtených mastných kyselín, provitamínu A a antioxidantu vitamínu E poskytuje pleti i vlasom intenzívnu hydratáciu. Vlasy zanecháva hebké, lesklé a poddajné a pleť je vdaka nemu hydratovaná, jemná a chránená pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.