DORUČÍME DO VIANOC: Objednávky prijaté do 19.12.2022 (vrátane) s doručením cez kuriéra a Packetu

Intenzívna maska pre všetky typy vlasov

Hodnotenie:
100%
SKU: 795
12,50 €
Prírodná intenzívna maska sa hĺbkovo penetruje do štruktúry vlasov a tak predchádza ich poškodeniu. Vlasy sú jemnejšie, lesklejšie a ľahko sa rozčesávajú. Mandľový olej vyhladzuje povrch vlasov a upokojuje pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
795

VYŽIVUJE. HYDRATUJE. OPRAVUJE.

Intenzívna vlasová maska od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND poskytuje extra starostlivosť a výživu všetkým typom vlasov. Dokáže preniknúť hlboko do štruktúry vlasov, chrániť ich a vyživiť ich zvnútra von, čím predchádza ich poškodeniu.

Hlavné zložky:
Prírodná vlasová maska obsahuje olej z cukrovej repy a ricínový olej, ktoré vlasy vyživujú, redukujú ich elektrizovanie a upokojujú pokožku hlavy.

Prírodná kozmetika - Cukrová repaPrírodná kozmetika - Ricinový olej
Pšeničný proteín vo vlasoch viaže vlhkosť, posilňuje ich, dodáva im lesk a pružnosť. Mandľový olej vyhladzuje povrch vlasov a upokojuje pokožku hlavy.

Prírodná kozmetika - Pšeničný proteín

Tento kozmetický prípravok určený na intenzívnu starostlivosť o vlasy obsahuje aj výnimočný patentovaný Natural Oil Komplex© s obsahom oleja z amazonského superovocia pracaxi  a mandľového oleja.

Tento unikátny komplex aktívnych látok vyhladzuje povrch vlasu, upokojuje pokožku hlavy, pomáha vo vlasoch viazať vlhkosť. Výsledkom sú lesklé, menej lámavé vlasy, ktoré sa ľahko rozčesávajú.

Aplikácia:

Masku nanášajte do mokrých, umytých vlasov. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom vlasy dôkladne opláchnite vodou.

Podrobnosti
SKU 795
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 120ml
EAN 4011061007958
Určenie Na vlasy
Write Your Own Review
Hodnotený produktIntenzívna maska pre všetky typy vlasov
Your Rating
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • BRASSICA ALCOHOL Emulgátor odvodený z repkového oleja a aminokyselín. Stabilizuje emulzie a reguluje viskozitu. Ideálne na použitie v prírodných, hlbkovo ošetrujúcich kondicionéroch, pretože môže pomôcť zabrániť nepoddajným vlasom.
  • BRASSICYL ISOLEUCINATE ESYLATE Emulgátor derivovaný z repkového oleja a aminokyselín. Stabilizuje emulzie a reguluje viskozitu. Ideálne na použitie v prírodných, hĺbkovo ošetrujúcich kondicionéroch, pomáha nepoddajným vlasom.
  • CETYL ALCOHOL Cetylalkohol. Mastný alkohol a prírodný emulgátor získaný z rastlín.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • HYDROLYZED WHEAT PROTEIN Hydrolyzovaný pšeničný proteín. Získaný enzymatickou hydrolýzou pšeničných klíčkov. Dodáva vlasom vlhkosť a zlepšuje ich kompatibilitu a kondíciu.
  • ISOAMYL LAURATE Bezfarebná olejovitá, až voskovitá kvapalina, ktorá však nezanecháva mastný film. Získava sa z kokosového oleja. Vôňou sa podobá broskyni, preto sa používa ako vonná prísada. Používa sa tiež ako zmäkčovadlo, upravuje konzistenciu produktu a zaisťuje dobrú roztierateľnosť. Dodáva pleti zdravší vzhľad. Vstrebáva sa do pokožky a robí ju jemnejšou a vyhladenejšou. Pleť upokojuje a pôsobí ako kondicionér, v prírodnej kozmetike tak nahrádza funkciu silikónov. Je dobre znášaný i citlivejšou pokožkou.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PENTACLETHRA MACROLOBA SEED OIL Olej "Pacaxi" z ekologického poľnohospodárstva. Získava sa zo vždy zeleného tropického stromu. Vyniká vysokým obsahom kyseliny behenovej a olejovej. Má silné hydratačné a regeneračné účinky a rýchlo sa vstrebáva. Obľúbený je aj vo vlasovej kozmetike ako súčasť kondicionérov. Pôsobí proti vysušovaniu a lámaniu vlasov, vyživuje ich, dodáva im lesk a uľahčuje ich úpravu. Jeho hydratačné a regeneračné, ale aj antibakteriálne schopnosti sa uplatnia aj v prípravkoch na starostlivosť o pokožku.
  • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND] Sladký mandľový olej z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a protizápalové účinky. Je lisovaný za studena z jedlých plodov sladkej mandle a je bohatý na minerály (draslík a vápnik), kyselinu olejovú a polynenasýtené omega 6 a linolovú kyselinu. Obsahuje vitamíny A, E, K a síru. Pokožku regeneruje a posilňuje, je ideálny na suchú pleť, ktorú chráni pred dehydratáciou. Vhodný pre všetky typy pleti, detí i novorodencov, vrátane pokožky ekzematickej.
  • HYDROGENATED CASTOR OIL Ricínový olej z ekologického poľnohospodárstva. Zo semien ricínovej rastliny. Bohatý olej, ktorý zjemňuje a ošetruje pokožku, a tiež poskytuje perám dlhotrvajúcu starostlivosť a lesk. Ricínový olej má silne premasťujúce účinky. Je vhodný na regeneráciu pooperačných jaziev i veľmi suchej pokožky, dokonca sa používa na odstránenie niektorých druhov bradavíc. Pokožku inak pomáha zmäkčovať, mierni jej podráždenie a výborne v nej viaže vlhkosť. Ricínový olej je vhodný tiež k starostlivosti o pokožku hlavy, a to pri ťažkostiach s lupinami alebo pri padaní vlasov. Podporuje rast obočia, rias i nechtov.
  • SUCROSE STEARATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné mastné kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viaže olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.