-20%

Šampón ACTIVE proti lupinám 200 ml

Hodnotenie:
100%
SKU:792
Bežná cena 12,90 € Znížená cena 10,32 €
Prírodný šampón aktívne pôsobí na prevenciu a redukciu lupín. Priaznivo pôsobí proti vypadávaniu, štiepeniu a pri poruchách rastu vlasov. Má priaznivý vplyv na rast a kvalitu vlasov, pružnosť vlasov a dodáva vlasom lesk.
Dostupnosť: Skladom
SKU
792

REDUKCIA LUPÍN. PODPORUJE RAST VLASOV. ZLEPŠUJE KVALITU A PRUŽNOSŤ VLASOV.

Šampón od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND aktívne pôsobí ako prevencia a redukcia lupín. Priaznivo pôsobí proti vypadávaniu, štiepeniu vlasoch a pri poruchách ich rastu. Rovnako priaznivo pôsobí na kvalitu a rast vlasov, podporuje ich pružnosť a dodáva im výživu a lesk. Chráni vlasy pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a pred mechanickým poškodením napr. pri česaní, fénovaní, ondulácii a pod. Podporuje prirodzenú rovnováhu pokožky hlavy a zmierňuje jej svrbenie.

Tento prírodný šampón obsahuje Zinc PCA, čo je prirodzený komponent ľudskej pokožky, ktorý má anti-mikrobiálne účinky a schopnosť regulovať kožný maz.

Značka ANNEMARIE BÖRLIND sa zaväzuje k prírode a kvalite, a preto v žiadnom z produktov vlasovej kozmetiky nie sú použité sulfáty, silikóny a žiadne iné škodlivé látky.

Produkty vlasovej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND sú vegánske, vytvorené z kvalitných prírodných surovín a olejov, ktoré vyživujú a trvalo znižujú stupeň poškodenia vlasov.

Vlastnosti:

  • Zabraňuje vypadávaniu vlasov.
  • Redukuje lupiny.
  • Vyživuje vlasy.

Vedeli ste?

Silikóny zanechávajú zvyšky nielen vo vlasoch, ale aj na pokožke hlavy. Usadeniny narúšajú prirodzené obranné mechanizmy pokožky. Všetky produkty značky ANNEMARIE BÖRLIND sú bez obsahu silikónov.

Aplikácia:

Šampón naneste na mokré vlasy, vmasírujte a dobre opláchnite vodou. Môže sa používať každodenne.

Podrobnosti
SKU792
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie200ml
EAN4011061007927
UrčenieNa vlasy
Typy vlasovLupiny
Write Your Own Review
Hodnotený produktŠampón ACTIVE proti lupinám 200 ml
Your Rating
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • Mliečne Tenzidy

    MLIEČNE TENZIDY
    Známe aj ako alkylpolyglykozidy (APG) alebo cukrové tenzidy, sú jemné povrchovo aktívne látky (tenzidy) získavané z prírodných zdrojov, najčastejšie z rastlinných olejov a cukru. Poskytujú jemné čistiace účinky bez vysušovania.

  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL OLEATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Spojuje olej a vodu.
  • HYDROLYZED WHEAT PROTEIN Hydrolyzovaný pšeničný proteín. Získaný enzymatickou hydrolýzou pšeničných klíčkov. Dodáva vlasom vlhkosť a zlepšuje ich kompatibilitu a kondíciu.
  • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LYSOLECITHIN Lysolecitin. Je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • PCA GLYCERYL OLEATE Prirodzene sa vyskytuje v olejoch a tukoch z ktorých sa získava zmydelnením a esterifikáciou. Jedná sa o svetlo jantárovú až žltú tekutinu, ktorá môže pochádzať napríklad z arašidového alebo pekanového oleja. V kozmetických produktoch plní funkciu zmäkčovadla, vyhladzuje pokožku a zvláčňuje ju. Nájdeme ju tiež vo vlasovej kozmetike. Viaže vlhkosť a udržuje pleť a vlasy jemné a vláčne.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna povrchovo čistiaca látka rastlinného pôvodu, SLSA. Mierny tenzid získavaný z kokosového oleja. Ide o organickú soľ, ktorá pomáha z pokožky i vlasov odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty bez toho, aby ju zbytočne dráždila alebo vysušovala. Používa sa aj v detských produktoch.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: kyselina mliečna (rastlinného pôvodu) a rastlinná kyselina stearová. Viaže olej a vodu. Absorpuje vodu a má schopnosť stabilizovať celý produkt, čím predlžuje jeho životnosť. Nie je to alergén a nemá žiadne negatívne účinky na zdravie.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • ZINC PCA Zinočnatá soľ kyseliny pyrrolidonkarboxylovej (PCA). Prirodzene sa vyskytuje v pokožke, kde má za úlohu udržiavať jej prirodzenú mieru vlhkosti. Je rozpustná vo vode či alkohole, v tukoch je naopak nerozpustná. Má adstringentné a antibakteriálne účinky a pomáha regulovať produkciu mazu, a z tohto dôvodu sa pridáva do kozmetických produktov určených pre mastnú alebo problematickú pleť.