-20%

Šampón na suché vlasy, na hydratáciu AQUA

Hodnotenie:
90%
SKU: 791
Bežná cena 11,50 € Znížená cena 9,20 €
Prírodný šampón dodáva vlasom extra dávku hydratácie, viditeľný lesk a sviežosť. Hĺbkovo hydratuje a vyživuje suché vlasy. Zabraňuje poškodeniu vlasov a zároveň zvyšuje jemnosť a lesk.
Dostupnosť: Skladom
SKU
791

HYDRATUJE. VYŽIVUJE SUCHÉ VLASY. VYHLADZUJE.

Prírodný šampón od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je špeciálne určený pre suché, vyčerpané vlasy s potrebou hydratácie. Hĺbkovo vlasy hydratuje a vyživuje suché vlasy. Zabraňuje poškodeniu vlasov a zároveň zvyšuje ich jemnosť a lesk. Dodáva vlasom viditeľný lesk a nepoznanú sviežosť.

Prírodný šampón obsahuje Sodium PCA, čo je prirodzený komponent ľudskej pokožky, ktorý má silnú schopnosť viazania vlhkosti vo vlasoch a redukuje ich elektrizovanie.

Prírodná kozmetika - Sodium PCA

Pšeničný proteín v tomto prírodnom šampóne viaže vo vlasoch vlhkosť, posilňuje ich, dodáva im lesk a pružnosť.

Prírodná kozmetika - Pšeničný proteín

Aloe vera poskytuje vlasom obrovské množstvo vitamínov, minerálov a aminokyselín.

Prírodná kozmetika - Aloe vera

Patentovaný Natural Care Komplex© obsahuje javorový sirup, aloe vera a komplex Aquarich© z čierneho ovsa a lecitínu. Viaže vo vlasoch veľké množstvo vlhkosti, čím zabraňuje ich dehydratácii a lámavosti. Posilňuje vlasy zvnútra smerom navonok, dodáva im lesk. Aminokyseliny obsiahnuté v tomto komplexe opravujú poškodené vlasy a zlepšujú ich štruktúru.

Aplikácia:

Šampón naneste na mokré vlasy, vmasírujte a dobre opláchnite vodou. Môže sa používať každodenne.

Podrobnosti
SKU 791
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 200ml
EAN 4011061007910
Určenie Na vlasy
Write Your Own Review
Hodnotený produktŠampón na suché vlasy, na hydratáciu AQUA
Your Rating
  • ACER SACCHARUM EXTRACT [SUGAR MAPLE] Extrakt z javorového sirupu z ekologického poľnohospodárstva. Má hydratačný účinok vďaka obsahu cukru a minerálov.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE Bio aloe vera z ekologického poľnohospodárstva. 100 kg šťavy poskytuje 0,5 kg prášku z aloe usušeného rozprašovaním. Prášok sa nemusí konzervovať. Zvlhčuje a upokojuje pokožku.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT Výťažok z čierneho ovsa. Obsahované aminokyseliny a polysacharidy majú intenzívny hydratačný účinok na pokožku a vlasy. Poškodené štruktúry vlasov je možné opraviť a zlepšiť ich rozčesateľnosť.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL OLEATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Spojuje olej a vodu.
  • HYDROLYZED WHEAT PROTEIN Hydrolyzovaný pšeničný proteín. Získaný enzymatickou hydrolýzou pšeničných klíčkov. Dodáva vlasom vlhkosť a zlepšuje ich kompatibilitu a kondíciu.
  • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LYSOLECITHIN Lysolecitin. Je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • PCA GLYCERYL OLEATE Prirodzene sa vyskytuje v olejoch a tukoch z ktorých sa získava zmydelnením a esterifikáciou. Jedná sa o svetlo jantárovú až žltú tekutinu, ktorá môže pochádzať napríklad z arašidového alebo pekanového oleja. V kozmetických produktoch plní funkciu zmäkčovadla, vyhladzuje pokožku a zvláčňuje ju. Nájdeme ju tiež vo vlasovej kozmetike. Viaže vlhkosť a udržuje pleť a vlasy jemné a vláčne.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna povrchovo čistiaca látka rastlinného pôvodu, SLSA. Mierny tenzid získavaný z kokosového oleja. Ide o organickú soľ, ktorá pomáha z pokožky i vlasov odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty bez toho, aby ju zbytočne dráždila alebo vysušovala. Používa sa aj v detských produktoch.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.