-20%

Jemné čistiace mlieko ROSE DEW

Hodnotenie:
100%
SKU: 601820
Bežná cena 20,00 € Znížená cena 16,00 €
Šetrné odstránenie nečistôt a make upu z tváre, krku a dekoltu. Poskytuje pleti svieži pocit. S harmonizujúcou vôňou ruží.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601820

Jemné čistiace mlieko ROSE DEW

ČISTÍ. CHRÁNI. ZJEMŇUJE.

Jemné čistiace mlieko ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND bolo špeciálne vyvinuté pre suchú, slabo hydratovanú pleť s potrebou ochrany. S harmonizujúcou vôňou ruží.

Jemné povrchovo aktívne látky v tomto kozmetickom produkte šetrne odstraňujú nečistoty a make up z tváre, krku a dekoltu, bez toho aby vysušovali pokožku. Zanecháva pleť sviežu a optimálne ju pripravuje na ďalšie kroky starostlivosti.

Obsahuje bio rastlinné zložky ako napríklad organická alpská ruža, ktorá chráni pokožku pred voľnými radikálmi, čo pomáha zabrániť predčasnému starnutiu pleti. Extrakt z ovocia avokáda bohatého na vitamíny získaný z ekologického poľnohospodárstva má ochranný a zvlhčujúci účinok.

  • hydratácia a ochrana pred predčasným starnutím
  • čistí bez vysušovania pleti
  • obsahuje organické zložky

Jemné prírodné čistiace mlieko je určené na každodenné použitie.

Aplikácia:

Aplikujte ráno a večer na pleť krúživými pohybmi. Opláchnite teplou vodou.

Podrobnosti
SKU601820
VýrobcaBörlind GmbH.
Balenie150ml
UrčenieČistenie pleti
Typ pletiSuchá pleť
Produktová líniaROSE DEW
Write Your Own Review
Hodnotený produktJemné čistiace mlieko ROSE DEW
Your Rating
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT Extrakt z rebríčka obyčajného z ekologického pestovateľstva. Stimuluje cirkuláciu, má spevňujúce, protizápalové a antibakteriálne vlastnosti.
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT [CUCUMBER] Extrakt z uhorky. V kozmetike je extrakt z uhorky tradične považovaný za hydratačný a osviežujúci. Revitalizuje pokožku.
  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT Extrakt z prasličky poľnej z ekologického poľnohospodárstva. Je bohatý na kyselinu kremičitú, podľa tradície je považovaný za stimulujúci, posilňujúci, spevňujúci a sťahujúci.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT Extrakt z listov ginko biloba. Obsahuje flavonoidy (chránia pokožku pred poškodením) a terpenoidy (zlepšujú prietok krvi). Spomaňuje starnutie, redukuje vrásky a zabraňuje dehydrovaniu. Pôsobí ako prírodná ochrana pred slnkom. Vyvažuje obsah melanínu v pokožke u hyperpigmentácii (tmavé škvrny) a Vitiliga (biele škvrny). Stimuluje fibrobasty (základné bunky väzivového tkaniva), čím zlepšuje tvorbu kolagénu. Je to antioxidant, čím pôsobí protizápalovo, zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • HUMULUS LUPULUS EXTRACT [HOPS] Výťažok z chmeľu obyčajného z ekologického poľnohospodárstva. Z chmeľu sa do kozmetiky využívajú len jeho šištice, z nich vzniká spravidla extrakt. Ten má silné konzervačné účinky, mohol by preto fungovať aj ako antioxidant. Obsahuje veľa minerálov a vitamíny radu B. Na pleť má hydratačné a upokojujúce účinky, je antimikrobiálny, protizápalový, ľahko dezinfekčné, tonizujúci a zjemňujúci. Pleť je po aplikácii vláčnejšia a jemnejšia. Chmeľ nepatrí medzi alergény a v kozmetickom priemysle nepredstavuje žiadne riziko pre zdravie človeka.
  • LACTIC ACID Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádo sa používa hlavne pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pleti, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu.
  • POLYGLYCERYL-6 STEARATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSA DAMASCENA FLOWER WATER Damašská ružová voda získaná organickým pestovaním má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a je prírodnou vôňou.
  • SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT [SAGE] Výťažok zo šalviových listov z ekologického poľnohospodárstva. Má protizápalový, antimikrobiálny, sťahujúci a antiperspiračný účinok/proti poteniu. Je súčasťou produktov proti akné a v deodorantoch. Šalvia obsahuje silice (thujon, cineol, gáfor, borneol, salviol). Ďalej obsahuje triesloviny, saponíny, horčiny, živice, vitamíny skupiny B, vitamín P, minerálne a hormonálne účinné látky). Má výborné účinky na problematickú a aknóznu pleť.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • SORBITAN STEARATE Emulgátor rastlinného pôvodu. Táto povrchovo aktívna látka je zložená zo sorbitolu (tzv. alkoholický cukor prírodného pôvodu), ktorý sa vyskytuje v ovocí (najmä čerešniach a hruškách) a kyseliny stearovej. Emulgátory sú látky, ktoré umožňujú spojenie vodnej a olejovej bázy, čím dochádza k vytvoreniu emulzie. Hydratuje a viaže vlhkost.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM EXTRACT Organický extrakt z Alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovaného divokého zberu posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pleť pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • FRUCTOOLIGOSACCHARIDES Rastlinný komplexný cukor chráni pokožku pred stratou vlhkosti.
  • POTASSIUM LACTATE ako draselná soľ rastlinnej kyseliny mliečnej sa používa ako antimikrobiálne činidlo.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM extract Organický extrakt z listov alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovanej divokej kolekcie posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pokožku pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • DISODIUM PHOSPHATE Sodná soľ získaná z minerálov obsahujúcich fosfáty sa používa na stabilizáciu a reguláciu hodnoty pH.