Kompaktný make-up

Hodnotenie:
85%
SKU:602520-1
Už od 19,92 € Bežná cena 24,90 €

Kompaktný make-up s jemnou krémovou konzistenciou pre všetky typy pleti. Dokonalo zakrýva nedostatky pleti a začervenanie pleti. Dodáva pleti prirodzený vzhľad.

Dostupnosť: Skladom
Zostáva len %1
SKU
602520-1

Kompaktný make-up od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND s krémovou textúrou. Tento make-up pomáha pri začervenaní, nerovnostiach a poruchách pigmentácie pleti. Je navrhnutý tak, aby poskytoval vysoké krytie a zároveň zanechal prirodzený vzhľad pleti. Jeho výživné zloženie obsahuje prírodné ingrediencie, ktoré sú priateľské k pokožke a zároveň ju hydratujú a upokojujú. Po použití bude vaša pleť vyzerať hladšie a zdravšie. Vhodný je aj ako make-up na mastnú pleť.

Make-up neobsahuje deriváty minerálnych olejov ani mikroplasty, čo z neho robí zdravšiu a ekologickejšiu voľbu pre vašu pleť.

Tento produkt nesie pečať „Microbiome friendly“. Čo to znamená? ANNEMARIE BÖRLIND uviedla na trh prvý certifikovaný rad dekoratívnej kozmetiky MICROBIOME CERTIFIED. Ide o produkty, ktoré pleť nenarúšajú a sú priateľské ku kožnému mikrobiómu. Znamená to, že keď si vyberiete výrobok takto označený, môžete si byť istý, že ide o produkt mimoriadne šetrný k pokožke, kožná bariéra ostáva neporušená a pleť je chránená pred vonkajšími vplyvmi.

Vlastnosti:

  • Pomáha pri začervenaní, nerovnostiach a nedokonalostiach pleti.
  • Obsahuje výživné prírodné zložky, ktoré hydratujú a upokojujú pokožku.
  • Neobsahuje deriváty minerálnych olejov ani mikroplasty.

Vedeli ste?

Kompaktný make-up je vďaka svojmu šetrnému zloženiu skvelou voľbou pre ľudí, ktorých trápi pigmentácia pleti.

Aplikácia:

Make-up naneste na tvár rovnomerne pomocou hubky, dobre vklepte do pokožky. Hubku pravidelne umývajte, aby ste predišli nežiadaným škvrnám.

TIP: Pre väčší rozmer potom aplikujte KOREKTOR na výrazné oblasti tváre, ako je oblasť nosa, stred čela a brada.

Podrobnosti
SKU602520-1
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie10 g
UrčenieDekoratívka
Write Your Own Review
Hodnotený produktKompaktný make-up
Your Rating
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES Rastlinný tuk. Zahusťovadlo. Veganská alternatíva k včelímu vosku. Je získaný z kokosového oleja (Cocos nucifera). Glycerid je organická zlúčenina tvorená medzi jednou alebo viacerými mastnými kyselinami a glycerolom. Je teda čisto prírodného pôvodu a má priaznivé účinky na pokožku. Funguje ako zmäkčovadlo. Vytvorí na pokožke film, a tá je potom hladká a príjemná na dotyk.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL

    MARULOVÝ OLEJ
    Má vysoký obsah mastných kyselín, vitamínov a antioxidantov a poskytuje hydratáciu a ochranu pokožky. Je tiež bohatý na antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením voľnými radikálmi.