Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-30%

Intenzívne pleťové sérum na suchú, atopickú pokožku (pipetka)

Hodnotenie:
84%
SKU:602429
Bežná cena 27,90 € Znížená cena 19,53 €

Intenzívne pleťové sérum na citlivú, suchú a atopickú pokožku pre všetky vekové kategórie. Intenzívne hydratuje, posilňuje pokožku, zmierňuje svrbenie a zanecháva ju jemnú. Bez syntetických vôní, emulgátorov, dermatologicky potvrdená účinnosť.

Dostupnosť: Skladom
SKU
602429

+ POSILŇUJE POKOŽKU
+ HYDRATUJE

Intenzívne sérum, vďaka aktívnym ingredienciám ako Omega komplex a oleju zo semien boráka pleť dostatočne hydratuje a zároveň v nej zadržiava vlhkosť. Obsahuje ceramidy, vďaka ktorým je ochranná bariéra pleti posilnená a regenerovaná. Konzistencia sa okamžite vpije do pokožky a nezanecháva žiaden mastný film, iba príjemný svieži pocit.

Intenzívne pleťové sérum z línie EXTRODERM od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS na prírodnej báze, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, odporúčame pravidelne používať ako doplnok základnej dennej starostlivosti o suchú pokožku.

Kozmetický prípravok je vhodný aj pre malé deti. Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o atopický ekzém a psoriázu. Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

27 žien a 3 muži vo veku od 19 do 70 rokov (priemerný vek 44,7 rokov), testovalo Intenzívnu pleťovú kúru na suchú, atopickú pokožku počas 4 týždňov. Výsledky štúdie preukázali:
90 % uviedlo, že produkt zanecháva ich pokožku jemnú
97 % uviedlo, že produkt podporuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť
80 % uviedlo, že produkt posilňuje odolnosť pokožky

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Zmierňuje svrbenie.
  • Upokojuje pokožku.
  • Posilňuje kožnú bariéru pleti.

Vedeli ste?

Vďaka svojej jedinečnej konzistencii, suchý olej sa okamžite vpije do pokožky a nezanecháva akýkoľvek film na pleti. Nakoľko sa skvele vstrebe, zvyšuje efektivitu priaznivých účinkov v pleti.

Aplikácia:

Naneste niekoľko kvapiek a jemne vmasírujte. Pri väčších oblastiach pokožky vložte do dlane pipetovú výplň a jemne ju rozotrite.

Podrobnosti
SKU602429
UrčeniePleťové séra, fluidy, Dermostarostlivosť na tvár
EAN4011140216493
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiSuchá pleť, Atopická pleť, DADO SENS Suchá, atopická pokožka
Balenie20ml
DermostarostlivosťPleťové séra
Write Your Own Review
Hodnotený produktIntenzívne pleťové sérum na suchú, atopickú pokožku (pipetka)
Your Rating
  • BORAGO OFFICINALIS SEED OIL

    OLEJ Z BORÁKOVÝCH SEMIEN
    Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.

  • CAPRYLYL CAPRYLATE / CAPRATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • CERAMIDE NP

    CERAMIDY
    Sú to lipidy, ktoré sú prirodzenou súčasťou bunkových membrán. Ceramidy sú zložené z esfingosinu a mastných kyselín. Tvoria 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti, tvoria ochrannú vrstvu pokožky pred vplyvom radikálov a predčasným starnutím. Zabraňujú strate vlhkosti. Ceramidy sú získané kvasinkami biotechnologickými spôsobmi.

  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

    OLEJ Z MAKADAMIOVÉHO ORECHA
    Jeden z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.

  • OLUS OIL Rastlinný olej sa označuje ako prírodná a šetrnejšie alternatíva minerálneho oleja. Má antioxidačné účinky, predlžuje životnosť produktu, je ľahko roztierateľný a plne biologicky odbúrateľný, čiže nezaťažuje životné prostredie. Na povrchu pleti vytvára ochrannú bariéru a chráni pred poškodením a pôsobením voľných radikálov. Tiež jej pomáha udržiavať dostatočnú hydratáciu, je vhodný zvlášť pre citlivú, napätú, suchú, svrbiacu pokožku so sklonmi k prasklinám. Tento olej je hypoalergénny.
  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL Olej z inca arašidov sa lisuje za studena a je veľmi výživný, bohatý na esenciálne mastné kyseliny omega-3, omega-6, omega-9 a vitamín E, čím je odolný voči oxidácii. Využíva sa ako hojivá súčasť produktov starostlivosti o problematickú, suchú a zrelú pokožku. Vyživuje, hydratuje a mierni prejavy zápalu. Zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky a napomáha stimulovať kvalitnú regeneráciu kožných buniek. Mierni prejavy predčasného starnutia kože a zlepšuje jej prirodzený metabolizmus.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • LINOLEIC ACID Kyselina linolová. Táto omega mastná kyselina extrahovaná zo svetlicového oleja posilňuje prirodzenú bariéru pokožky a podporuje regeneráciu buniek, čím znižuje stratu vody v koži. Je veľmi vhodný na starostlivosť o šupinatú a suchú pokožku.
  • OLEIC ACID Kyselina olejová. Táto omega mastná kyselina extrahovaná zo svetlicového oleja posilňuje prirodzenú bariéru pokožky a podporuje regeneráciu buniek, čím znižuje stratu vody v koži. Je veľmi vhodný na starostlivosť o šupinatú a suchú pokožku.
  • LINOLENIC ACID Kyselina linolenová. Táto omega mastná kyselina extrahovaná zo svetlicového oleja posilňuje prirodzenú bariéru pokožky a podporuje regeneráciu buniek, čím znižuje stratu vody v koži. Je veľmi vhodný na starostlivosť o šupinatú a suchú pokožku.