Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-20%

Anti-aging revitalizér intenzívne sérum pre zrelú pleť

Hodnotenie:
98%
SKU:603216
Bežná cena 44,90 € Znížená cena 35,92 €

Regeneruje namáhanú zrelú pleť a efektívne redukuje vrásky. Pre viac mladistvý vzhľad a pevnejšie kontúry tváre. Viditeľné výsledky už po krátkej dobe používania.

Dostupnosť: Skladom
SKU
603216

VYPÍNA. REGENERUJE. REVITALIZUJE.

Anti-aging revitalizér intenzívne sérum na zrelú pleť od nadčasovej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený pre náročnú pleť, ktorá má sklon k tvorbe línii a vrások a stratila elasticitu. Predstavuje okamžitú dávku vysokokoncentrovaných a mimoriadne účinných aktívnych látok pre pleť. Obsahuje sečuánske korenie zložku so silnými anti-agingovými účinkami. Regenerujú náročnú pokožku a redukujú vrásky a línie. Skvele udržiava hydratáciu a zabraňuje úniku vlhkosti z pleti. Navyše má regeneračné a protizápalové účinky.

Tento koncentrát nielen poskytuje aktívne anti-aging látky, ale tiež zvyšuje účinnosť nasledujúcej anti-aging starostlivosti. Bez ohľadu na to, či používate denný krém, nočný krém alebo pleťovú masku, revitalizér zabezpečuje, že aktívne zložky preniknú hlboko do pleti, čím sa dosiahne výraznejší účinok než len na povrchu pleti.

Tento produkt je držiteľom certifikátu COSMOS, čo znamená, že spĺňa prísne normy pre prírodnú a organickú kozmetiku. Vďaka tomuto certifikátu môžete byť istí, že je vyrobený zodpovedne, s ohľadom na prírodu a bez škodlivých chemikálií. Prečítajte si o našich certifikátoch viac.

Vlastnosti:

  • Spevňuje kontúry tváre.
  • Efektívne vyhladzuje vrásky a línie.
  • Regeneruje a revitalizuje náročnú zrelú pleť.

Vedeli ste?

Sečuánske korenie uvoľňuje tvárové svalstvo a pôsobí na vrásky podobne ako botox, ale bez jeho negatívnych vedľajších účinkov

Aplikácia:

Po očistení naneste na tvár intenzívne sérum. Pokračujte s denným alebo nočným krémom.
Koncentráty sa vyrábajú v malom objeme 15 ml - 20 ml z dôvodu vysoko koncentrovaného zloženia, kedy 2 - 3 dávky koncentrátu zabezpečia 3-násobne vyššiu silu ako v prípade užívania bežného séra, kde je koncentrácia prispôsobená väčšiemu štandardnému objemu.
Podrobnosti
SKU603216
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie15 ml
EAN4011061236402
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiAnti-aging
Write Your Own Review
Hodnotený produktAnti-aging revitalizér intenzívne sérum pre zrelú pleť
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PCA GLYCERYL OLEATE Prirodzene sa vyskytuje v olejoch a tukoch z ktorých sa získava zmydelnením a esterifikáciou. Jedná sa o svetlo jantárovú až žltú tekutinu, ktorá môže pochádzať napríklad z arašidového alebo pekanového oleja. V kozmetických produktoch plní funkciu zmäkčovadla, vyhladzuje pokožku a zvláčňuje ju. Nájdeme ju tiež vo vlasovej kozmetike. Viaže vlhkosť a udržuje pleť a vlasy jemné a vláčne.
  • PISTACIA LENTISCUS GUM [MASTIC]

    OLEJ ZO STROMU PISTÁCIOVNÍKA
    Aktivuje gén mladosti, obnovuje bunky a podporuje proces zahusťovania pokožky. Živicové šťavy z pistácie aktivujú bunkový proteín a regeneráciu vlákien v spojivovom tkanive. Výsledkom je zdravá stimulácia tvorby kolagénu a mladé vyžarovanie. Býva súčasťou prírodných mydiel, sprchových gélov, šampónov. Napomáha regenerácii pokožky, podporuje tvorbu kolagénu a urýchľuje hojenie rán. Má antibakteriálne a antimykotické účinky.

  • PRINSEPIA UTILIS SEED OIL [DHATELO] Olej zo semien nepálskeho dhatela. Prinsepia utilis je ázijský listnatý ker z čeľade ružovitých. Je zdrojom fialového farbiva. Plody obsahujú veľká semená, ktoré sú surovinou pre výrobu oleja. Olej je tiež jedlý, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerálne látky. Má široké uplatnenie aj starostlivosť o vlasy a pleť. Zabraňuje ich vysušovaniu a pomáha obnoviť ochrannú bariéru. Vlasom dodáva lesk. Je vhodný aj pri dermatitíde a ekzémoch.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.