Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Anti-pigmentačné sérum

Hodnotenie:
87%
SKU:602314
39,90 €

Sérum proti pigmentovým škvrnám je vhodné pre pleť so sklonom k hyperpigmentácii a obsahuje aktívne látky na rozjasnenie a redukciu viditeľnosti pigmentových škvŕn.

Dostupnosť: Skladom
SKU
602314

+ REDUKUJE PIGMENTOVÉ ŠKVRNY
- DODÁVA ROVNOMERNÝ TÓN PLETI

Sérum proti pigmentovým škvrnám od značky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, je ideálnou voľbou pre pleť so sklonom k hyperpigmentácii, teda k tvorbe pigmentových škvŕn na pleti. Tento produkt obsahuje jedinečné aktívne látky, ktoré pomáhajú rozjasňovať a redukovať viditeľnosť pigmentových škvŕn na pleti.

Komplex účinných látok s výťažkami z pravého ibišteka a koreňa sladkého drievka upravuje proces pigmentácie a znižuje syntézu melanínu. Hydratačná kyselina hyalurónová a vyživujúce bambucké maslo tiež chránia prirodzenú kožnú bariéru.

Sérum môže byť použité na tvár, krk a dekolt. Jeho pravidelné používanie môže pomôcť zlepšiť vzhľad pleti a dodávať jej rovnomerný tón. Testovanie produktu potvrdilo:
+ 273% rovnomerná pleť po 28 dňoch
- 88% redukcia procesu pigmentácie
- 52% redukcia melanínu v pigmentových škvrnách

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami

dado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefity

Vlastnosti:

  • Redukuje vznik a už vzniknuté pigmentové škvrny.
  • Dodáva pleti rovnomerný tón.
  • Chráni prirodzenú kožnú bariéru.

Vedeli ste?

Základom všetkých produktov Annemarie Börlind a Dado sens je čistá, chemicky neošetrená voda (bez chlóru či pesticídov) zo zdroja prameniaceho v hĺbke 166 metrov, ktorá je bohatá na minerálne látky.

Aplikácia:

Sérum sa nanáša na očistenú pokožku pred použitím krému alebo hydratačného séra.

Podrobnosti
SKU602314
UrčeniePleťové séra, fluidy, Dermostarostlivosť na tvár
EAN4011140215892
VýrobcaDADO SENS
Typ pletiSuchá pleť, Citlivá pleť, DADO SENS Zrelá pokožka, anti-aging, DADO SENS Citlivá pokožka, DADO SENS Zrelá pokožka, DADO SENS Citlivá a alergická pokožka
Balenie50 ml
DermostarostlivosťPleťové séra
Write Your Own Review
Hodnotený produktAnti-pigmentačné sérum
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT Výťažok z koreňa ibišteka lekárskeho z ekologického poľnohospodárstva. Zmierňuje podráždenie a má upokojujúci účinok.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CETEARYL ALCOHOL Cetyl / stearylalkohol. Zmes dvoch mastných alkoholov cetylalkoholu a stearylalkoholu. Prírodný rastlinný emulgátor, ktorý zahusťuje emulzie a má stabilizačný účinok.
  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • FRUCTOOLIGOSACCHARIDES Fruktóza. Viaže vlhkosť, čím udržuje pokožku hladkú a pružnú.
  • GLYCERYL CAPRATE Povrchovo aktívna látka / koemulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má zvlhčovacie, emulgačné a ošetrovacie vlastnosti.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA Slnečnicový vosk. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Slnečnicový vosk je vosk získaný winterizáciou (vymrazovanie oleja) zo semien slnečnice, pri ktorom sa vosky v ňom obsiahnuté zrážajú na malé kryštály. Na koži vytvára príjemný nemastný pocit. V inovatívnom zložení s jojobovým a akáciovým kvetovým voskom má zvlhčovacie, emulgačné a vyživujúce účinky.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • JOJOBA ESTERS Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • ORYZA SATIVA POWDER [RICE] Prášok z mletých semien ryže siatej. Ryža zlepšuje funkcie krvného obehu, posilňuje schopnosť obnovy kožných buniek, vďaka prítomnosti glutamínu a alanínu vyrovnáva vlhkosť pleti a udržiava dobrú hydratáciu. Chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi, vyrovnáva jej tón. Stimuluje tvorbu kolagénu, znižuje hyperpigmentáciu a opuchy. Vo vlasovej starostlivosti eliminuje lupiny, zlepšuje vlasovú štruktúru. Býva tiež súčasťou prírodného make-upu, ryžový prášok sa pridáva do pleťových púdrov.
  • POLYGLYCERIN-3 Emulgátor získaný z obnoviteľných rastlinných surovín (napr. Glycerín).
  • RHIZOBIAN GUM Filmotvorné činidlo. Gume podobný polysacharidový gél, s ktorým púštne rastliny chránia svoje korene pred dehydratáciou v symbióze s mikroorganizmami v časoch sucha. Má efekt vyhladzovania kože a viazania vlhkosti.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.
  • GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT [LICORICE] Extrakt získaný z koreňa sladkého drievka sa tradične používa v prírodnej medicíne a je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sériách MEN.
  • POTASSIUM LACTATE ako draselná soľ rastlinnej kyseliny mliečnej sa používa ako antimikrobiálne činidlo.