Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-20%

Pleťová maska na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600826
Bežná cena 19,90 € Znížená cena 15,92 €
Čistiaca maska pre zapálenú, problémovú (aknóznu) pleť. Jemne odstraňuje a otvára blokované póry. Maska je vhodná pre všetky vekové skupiny.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600826

+ PODPORUJE REGENERÁCIU POKOŽKY
– REDUKUJE VYRÁŽKY

Pleťová maska z línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, má ľahkú gélovú štruktúru, ktorá jemne a starostlivo čistí problémovú pleť v každom veku. Opatrne rozpustí zrohovatenú pokožku, uvoľní upchaté póry a podporí odplavovanie kožného mazu. Predchádza tvorbe vyrážok, uhrov a zabraňuje zápalom, ktoré sú spôsobené nečistotami. Obsahuje jemné ovocné kyseliny, ktoré zvyšujú mieru bunkovej regenerácie a pôsobia antibakteriálne.

Intenzitu aplikácie môžete kontrolovať podľa toho, koľko ju necháte na pokožke pôsobiť, maximálne však 10 minút. Je ideálnou voľbou pred holením v prípade zarastania chĺpkov.

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o akné a neskoré akné aj pre citlivú pleť. Každodenné čistenie je vhodné aj pre mužov s mastnou pokožkou. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

Sériu PURDERM 4 týždne testovalo 48 žien a 2 muži vo veku 13 - 66 rokov, ktorí mali aknóznu pleť a čierne bodky. Výsledky používania pleťovej masky PURDERM preukázali:
+ produkt má na pokožku upokojujúci účinok

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Upokojuje pokožku.
  • Zabraňuje zápalom.
  • Redukuje akné.

Vedeli ste?

Maska obsahuje jednu z najefektívnejších AHA kyselín - kyselinu mliečnu, ktorá má účinok redukovať známky starnutia (línie, vrásky a pigmentové škvrny). Práve z tohto dôvodu je ju mimoriadne vhodné aplikovať pri neskorom akné.

Aplikácia:

Po čistení aplikujte tenkú vrstvu na tvár, nechajte 5 – 10 minút pôsobiť, odstráňte pomocou handričky a dostatočného množstva vody. Používajte 2 až 3-krát za týždeň.

Podrobnosti
SKU600826
UrčeniePleťové masky, Dermostarostlivosť na tvár
EAN4011140211528
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiDADO SENS Mastná pokožka, akné, neskoré akné
Balenie50ml
DermostarostlivosťPleťové masky
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťová maska na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • MALIC ACID

    KYSELINA JABĹČNA
    Ovocná kyselina, jedna z alfa hydroxykyselín (AHA). Má hydratačné, antioxidačné a protizápalové účinky, zároveň vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Kožné/pigmentové škvrny sa rýchlejšie odstraňujú. Využíva sa pre vyrovnanie pH výrobkov. Má tiež výborné exfoliačné účinky vďaka obsahu AHA kyselín, podporuje hydratáciu pokožky a stimuluje v nej produkciu kolagénu.

  • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.