Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-40%

Kozmetická mini sada na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM

Hodnotenie:
93%
SKU:601502
Bežná cena 22,00 € Znížená cena 13,20 €

Kolekcia štyroch mini produktov je špeciálne navrhnutá na intenzívnu hydratáciu a upokojenie pokožky s atopickým alebo alergickým charakterom. Je vhodná pre všetky vekové kategórie, vrátane bábätiek od 8 mesiacov.

Dostupnosť: Skladom
SKU
601502

Objavte účinné produky pre citlivú a suchú pokožku so sadou EXTRODERM. Táto kolekcia obsahuje štyri mini produkty špeciálne navrhnuté pre hĺbkovú hydratáciu a upokojenie extrémne suchej pokožky atopického charakteru a pokožky náchylnej na alergie. Vhodná pre všetky vekové kategórie, vrátane bábätiek od 8 mesiacov. Čisté zloženie bez syntetických vôní a škodlivých látok.

Mini pleťový čistiaci gél 25 ml – Tento gél je ideálnou voľbou pre každého, kto bojuje s extrémne suchou a atopickou pokožkou. S jeho jedinečnou schopnosťou čistiť pokožku bez jej vysušovania, efektívne dodáva potrebnú hydratáciu, obnovuje prirodzenú vlhkosť pokožky, ale tiež značne posilňuje jej odolnosť proti vonkajším agresorom. Jeho šetrné zloženie je navrhnuté tak, aby bolo vhodné pre používateľov všetkých vekových kategórií.

Mini intenzívny krém 15 ml – Špeciálne formulovaný pre pokožku trpiacu extrémnou suchosťou, podráždením, a tiež náchylnosťou na alergie, tento krém ponúka riešenie pre problematické oblasti. Jeho multifunkčná aplikácia je ideálna pre tvár, krk, dekolt, ako aj pre často prehliadané partie ako lakte, kolená a ruky. Krém intenzívne hydratuje, upokojuje a regeneruje pokožku, čím prispieva k jej celkovému zdraviu a elasticite.

Mini pleťový/telový balzam 50 ml – Vyvinutý s cieľom poskytnúť dlhotrvajúcu hydratáciu a úľavu od nepríjemného svrbenia, tento balzam je neoceniteľným spoločníkom pre každodennú starostlivosť o extrémne suchú a citlivú pokožku. Jeho bohatá, ale pritom ľahká textúra zanecháva pokožku jemnú, vláčnu a vyživenú po dlhé hodiny.

Mini šampón 50ml – Tento šampón je špeciálne navrhnutý pre jemné, ale účinné čistenie extrémne suchej, citlivej a šupinatej pokožky hlavy. S jeho schopnosťou šetrne čistiť a súčasne upokojovať podráždenie a svrbenie, je ideálny nielen pre dospelých, ale aj pre jemnú pokožku hlavy bábätiek a detí. Jeho jemná formulácia zabezpečuje, že pokožka hlavy zostane hydratovaná a chránená, čím prispieva k celkovej pohode a zdraviu vlasov.

Pre vynikajúcu pleťovú kompatibilitu vhodné aj pre bábätká a deti. Môže tvoriť súčasť liečby atopickej dermatitídy a psoriázy. Produkty neobsahujú žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Posilňuje kožnú bariéru pleti.
  • Má protizápalový účinok.
  • Podporuje obnovu kožných buniek.

Vedeli ste?

Základom všetkých produktov Annemarie Börlind a Dado sens je čistá, chemicky neošetrená voda (bez chlóru či pesticídov) zo zdroja prameniaceho v hĺbke 166 metrov, ktorá je bohatá na minerálne látky.

Aplikácia:

PLEŤOVÝ ČISTIACI KRÉM používajte ráno a večer. Prípravok aplikujte na mokrú pokožku, masírujte, až kým sa nevytvorí pena, počkajte minútu a opláchnite vlažnou vodou.
INTENZÍVNY KRÉM opatrne a rovnomerne aplikujte na očistenú pokožku podľa potreby ráno a večer.
PLEŤOVÝ / TELOVÝ BALZAM
naneste na telo ráno a večer, prípadne podľa potreby. Jemne a rovnomerne rozotrite.
ŠAMPÓN
vmasírujte do mokrých vlasov, nechajte chvíľu pôsobiť a potom poriadne opláchnite vlažnou vodou.

Podrobnosti
SKU601502
UrčenieDenné krémy, Čistenie pleti, Na telo, Na vlasy
EAN4011140214352
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiDADO SENS Suchá, atopická pokožka
Balenie4ks
DermostarostlivosťSady a sety
Write Your Own Review
Hodnotený produktKozmetická mini sada na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM
Your Rating
  • BORAGO OFFICINALIS SEED OIL

    OLEJ Z BORÁKOVÝCH SEMIEN
    Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.

  • MARIS SALT [SEA SALT]

    SOĽ Z MŔTVEHO MORA
    Obsahujúce minerály a stopové prvky, ktoré starostlivo upokojujú a hydratujú pokožku. Ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je po aplikácii spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.

  • SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT

    VÝŤAŽOK RUŽE Z JERICHA
    Rastlinný extrakt s filmotvorným, antioxidačným a upokojujúcim účinkom. Dokonale viaže vlhkosť v pokožke. Kožná bariéra je posilnená, čím sa znižuje prirodzená strata vody z kože (TEWL). Ideálne pre veľmi suchú pokožku.