Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-30%

Ceruzka na oči GOLD zlatá s aplikátorom

Hodnotenie:
100%
SKU:603241
Bežná cena 14,90 € Znížená cena 10,43 €

Zlatá ceruzka na oči, ktorá zabezpečuje žiarivý vzhľad a precízne línie. Obsahuje výživný jojobový olej, ktorý hydratuje a je šetrná k citlivej pokožke okolo očí.

Dostupnosť: Skladom
SKU
603241

ROZŽIARUJE. VYŽIVUJE. HYDRATUJE.

S touto výživnou ceruzkou dosiahnete žiarivý vzhľad s presnosťou a jednoduchosťou. Vďaka krémovej textúre sa ľahko aplikuje a je ľahko rozotierateľná aplikátorom, ktorý zabezpečuje precíznu zlatú očnú linku. Ceruzka je obohatená výživným jojobovým olejom, ktorý má hydratačnú schopnosť, čo je pre citlivú oblasť okolo očí dôležité. Obsahuje tiež ekologicky pestovaný slnečnicový olej, ktorý je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a vitamíny. Ceruzka je vyrobená prírodnými zložkami. Žiadne deriváty minerálneho oleja alebo mikroplasty.

Ak hľadáte ceruzku na oči, ktorá vás rozžiari a zároveň je šetrná k pokožke okolo očí, ceruzka gold je skvelou voľbou. Produkt neobsahuje žiadne deriváty minerálnych olejov, mikroplasty a je vegan.

Vlastnosti:

  • Dodává očiam žiarivý vzhľad.
  • Je vhodná pre citlivú pokožku.
  • Má príjemnú krémovú textúru.

Vedeli ste?

Jojobový olej, ktorý je obsiahnutý v ceruzke, má vyhladzujúci účinok a vlastnosti, ktoré chránia pred UV žiarením.

Aplikácia:

Jemne nakreslite líniu pozdĺž hornej línie mihalníc alebo pozdĺž dolnej línie. Pre jemnejšiu kontúru linku jemne rozmažte pomocou hubkového aplikátora.

Podrobnosti
SKU603241
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie1 g
EAN4011061236679
UrčenieDekoratívka
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Write Your Own Review
Hodnotený produktCeruzka na oči GOLD zlatá s aplikátorom
Your Rating
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA] Vosk z mliečnika, získaný z listov rastliny Candelilla (mliečnik). Používa sa v potravinách (E902) a kozmetike (najmä pri lepkavých výrobkoch).
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HYDROGENATED JOJOBA OIL

    JOJOBOVÝ VOSK / hydrogenovaný jojobový olej
    Radí sa k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Udržuje prirodzenú vlhkosť pokožky a pri pravidelnom používaní zmierňuje citlivú, suchú či podráždenú pokožku. Obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok s hojivou schopnosťou. Tiež pomáha v starostlivosti o aknóznu pleť. Poskytuje príjemnú konzistenciu farebných ceruziek na pery a oči. Používa sa v prírodných exfoliátoch ako trvalo udržateľná alternatíva k plastovým exfoliačným časticam.

  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • HYDROGENATED VEGETABLE OIL Hydrogenovaný rastlinný olej je rafinovaný olej z rastlinných zdrojov, ktorý bol vystavený procesu hydrogenácie. Tento proces zlepšuje stálosť oleja a robí ho pevnejším a mastnejším.