Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-30%

BodyRepair intenzívny olej na strie

Hodnotenie:
90%
SKU:601865
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 16,03 €

Tento intenzívny telový olej posilňuje kožnú bariéru, hydratuje, zvyšuje pružnosť a redukuje strie. Jeho všestranná formula obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály pre komplexnú výživu a ochranu pokožky. Vhodný ako hydratačný produkt po sprchovaní.

Dostupnosť: Skladom
SKU
601865

+ PODPORUJE ELASTICITU POKOŽKY
- REDUKUJE STRIE

Intenzívny telový olej od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, udržuje vlhkosť, zásobuje ju živinami a zlepšuje jej vzhľad. Tento intenzívny telový olej je navrhnutý tak, aby posilňoval ochrannú bariéru kože, zachovával jej hydratáciu, zvyšoval pružnosť a minimalizoval výskyt strií. Ako všestranný produkt, ponúka viac než len účinnú prevenciu a redukciu strií; je tiež obohatený o bohatú paletu antioxidantov, vitamínov a minerálov, ktoré pokožku nielen vyživujú, ale aj chránia. Jeho výnimočné zloženie je obzvlášť cenné počas tehotenstva, kde slúži ako prevencia proti vzniku nových strií, zároveň udržuje pokožku zdravú, pružnú a hydratovanú.

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

dado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefitydado sens dermokzmetika benefity

Vlastnosti:

  • Redukuje strie.
  • Vyživuje pokožku.
  • Dodáva pokožke pružnosť.

Vedeli ste?

Telový olej je vhodný aj na preventívnu starostlivosť ako masáží, keď sa očakáva silné natiahnutie jednotlivých oblastí pokožky, ako napríklad pri tehotenstve.

Aplikácia:

Aplikujte na telo každý deň po sprchovaní alebo kúpaní podľa potreby a vmasírujte. Nechajte dobre vsiaknuť. Zabráňte kontaktu s textilom.

Podrobnosti
SKU601865
UrčenieNa telo, Dermostarostlivosť na telo
EAN4011140215021
VýrobcaDADO SENS
Typ pletiDADO SENS Citlivá pokožka
Typ produktuOstatné na telo
Balenie100 ml
DermostarostlivosťPleťové séra
Write Your Own Review
Hodnotený produktBodyRepair intenzívny olej na strie
Your Rating
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • EUGENOL Vôňa. Deklarovateľná vôňa obsiahnutá v parfumovaných zložkách.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND] Sladký mandľový olej z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a protizápalové účinky. Je lisovaný za studena z jedlých plodov sladkej mandle a je bohatý na minerály (draslík a vápnik), kyselinu olejovú a polynenasýtené omega 6 a linolovú kyselinu. Obsahuje vitamíny A, E, K a síru. Pokožku regeneruje a posilňuje, je ideálny na suchú pleť, ktorú chráni pred dehydratáciou. Vhodný pre všetky typy pleti, detí i novorodencov, vrátane pokožky ekzematickej.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TASMANOL TM

    Extrakt získaný z listov tasmánskej horskej papriky zvyšuje pružnosť pokožky a stimuluje syntézu kolagénu. Pôsobí regeneračne, protizápalovo a zlepšuje stav pokožky.