Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Očný krém na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
100%
SKU:600842
32,90 €
Očný krém poskytuje pleti intenzívnu starostlivosť a potrebnú hydratáciu pre očné okolie. Zjemňuje vrásky, tmavé kruhy pod očami a opuchy. Ideálna voľba pre zrelú, citlivú pleť proti vráskam.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600842

+ PODPORUJE HYDRATÁCIU
– REDUKUJE VRÁSKY A TMAVÉ KRUHY POD OČAMI

Očný krém od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind poskytuje pleti intenzívnu starostlivosť a potrebnú hydratáciu pre očné okolie. Zjemňuje vrásky, tmavé kruhy pod očami a opuchy. REGENERATION E Očný krém predstavuje intenzívnu starostlivosť proti starnutiu. Je mimoriadne vhodný pre citlivú pokožku a môžete ho používať ako masku na oči alebo pery, je vhodný aj ako podkladová báza pre rúž.

Obsahuje ektoínový omladzujúci komplex, ktorý znižuje citlivosť pokožky, bojuje proti predčasnému starnutiu pleti a pomáha redukovať vrásky. Eskulín, ktorý intenzívne spevňuje ochabnutú a namáhanú pokožku očného okolia.

Sériu starostlivosti REGENERATION E testovalo 20 žien vo veku 35 až 60 rokov, 4 atopičky a 6 alergikov na vôňu, dvakrát denne počas 4 týždňov. Výsledky používania očného krému REGENERATION E preukázali:

+ zvýšenie hydratácie pokožky
+ zvýšenie vyhladenia pokožky
- zníženie hĺbky vrások

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Zjemňuje očné vrásky a tmavé kruhy pod očami.
  • Má čisté zloženie vhodné pre citlivú pokožku.
  • Bojuje proti predčasnému starnutiu.

Vedeli ste?

Dlhodobá a pravidelná aplikácia ektoínu dokázateľne chráni pred tzv. foto-agingom - predčasným starnutím spôsobeným pravidelným vystavovaním pokožky UV žiareniu.

Aplikácia:

Používajte ráno a večer na vyčistenú pokožku v dostatočne hrubej vrstve. Jemne ho končekmi prstov naneste na oblasť okolo očí a roztrite.

Podrobnosti
SKU600842
UrčenieOčné krémy, obklady, Dermostarostlivosť na oči
EAN4011140211917
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiAnti-aging, Citlivá pleť, DADO SENS Zrelá pokožka, anti-aging
Balenie15ml
DermostarostlivosťOčné krémy
Write Your Own Review
Hodnotený produktOčný krém na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • ASCORBYL TETRAISOPALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BIOTIN Biotin/vitamin B7/vitamin B8/vitamin H/. Vitamin B komplex- dôležitý pre proteín a metabolizmus tukových buniek. Vitamín na ochranu kože. Nedostatok týhto vitamínov vedie k matnej, unavenej koži, ku lámaniu nechtov, poškodeniu vlasov a vypadávaniu vlasov.
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • CERA ALBA [BEESWAX]

    VČELÍ VOSK
    Včelí vosk je prírodná látka so širokým spektrom využitia, ktorá chráni, vyživuje a zvlhčuje pokožku pier a celého tela, a efektívne zabraňuje jej vysúšaniu. Okrem toho má významné regeneračné a upokojujúce účinky, ktoré pomáhajú zlepšovať stav pokožky a podporovať jej obnovu.

  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • ECTOIN

    EKTOÍN
    Je to extremolyt produkovaný mikroorganizmami, ktorý sa považuje za zázrak na bunky kože. Má všestranné účinky - poskytuje pokožke hydratáciu, ochranu a regeneráciu. Zároveň chráni pred UV žiarením a voľnými radikálmi, zmierňuje zápal, má anti-aging účinky, zlepšuje elasticitu pokožky a redukuje vrásky.

  • ESCULIN Eskulín. Účinná látka z pagaštanu konského.Stimuluje mikrocirkuláciu, posilňuje kapiláry a znižuje tmavé kruhy okolo očí. Tvorí dôležité obsahové látky rastlín, ktoré sa často využívajú vo farmakológii. Používa sa aj ako ochrana pokožky proti slnečnému žiareniu.
  • ETHYLHEXYL STEARATE Etylhexyl-stearát. Olej rastlinného pôvodu, ktorý má priaznivý vplyv na pokožku. Rýchlo absorbčný a nemastný.
  • FAEX EXTRACT [YEAST] Výťažok z kvasníc. Obsahuje cenné polysacharidy známe ako beta glukány. Beta glukán má upokojujúci účinok, stimuluje syntézu kolagénu a posilňuje imunitný systém.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

    OLEJ Z MAKADAMIOVÉHO ORECHA
    Jeden z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.

  • MAGNESIUM SULFATE Síran horečnatý. Stabilizátor emulzií. Síran horečnatý obsahuje vo svojej štruktúre horčík, síru a kyslík. Hovorí sa mu tiež Epsomská soľ, kedy svoj názov získal od mesta Epsom v grófstve Surrey v Anglicku, kde bol prvýkrát objavený.Je možné ju použiť aj ako peeling a pomáha čistiť póry.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • POLYGLYCERYL-3 OLEATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • RETINYL PALMITATE Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Pridáva sa do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • RHIZOBIAN GUM Filmotvorné činidlo. Gume podobný polysacharidový gél, s ktorým púštne rastliny chránia svoje korene pred dehydratáciou v symbióze s mikroorganizmami v časoch sucha. Má efekt vyhladzovania kože a viazania vlhkosti.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SMITHSONITE EXTRACT Extrakt zo zinku. Zinok je dôležitý stopový prvok, ktorý podporuje regeneráciu pokožky a jej imunitného systému. Pre DADO SENS je extrahovaná z minerálnych hornín.
  • SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE Nefelín. Prírodný minerál, veľmi podobný kremeňu. Používa sa v dekoratívnej kozmetike, opticky znižuje hĺbku vrások pomocou rozptylu svetla.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • STEARYL GLYCYRRHETINATE Mastná kyselina glycyrhizínová. Účinná zložka v oleji rozpustnej forme, získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • TRIBEHENIN Stužený rastlinný tuk. Získaný z repkového oleja. Zahusťovadlo. Vegánska alternatíva včelieho vosku.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.
  • ZINC OXIDE Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti.
  • HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE Hydrogenovaný škrobový hydrolyzát. Tieto cukrové zlúčeniny, odvodené z rastlinného škrobu, sa používajú ako základ a na ochranu ďalších účinných látok. Sú tiež zvlhčujúce.
  • SODIUM PHOSPHATE Biela, kryštalická, pevná látka, anorganická soľ kyseliny fosforečnej. Plní funkciu stabilizátora.