VZORKA Šampón REPAIR na poškodené, farbené vlasy / maska na vlasy

Hodnotenie:
100%
SKU:91940
1,00 €
Šampón posilňuje a vyživuje farbené vlasy. Intenzívna maska sa postará o vysoké nároky vašich konečkov a predchádza poškodeniu vlasov.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
91940

Vzorka obsahuje:

Prírodný šampón viditeľne zlepšuje pružnosť, dodáva vlasom hebkosť, vitalitu a lesk. Redukuje rozštiepené končeky a poškodené vlasy. Prirodzene chráni odtieň farbených vlasov.

Prírodná intenzívna maska hĺbkovo penetruje do štruktúry vlasov a tak predchádza ich poškodeniu. Vlasy sú jemnejšie, lesklejšie a ľahko sa rozčesávajú. Mandľový olej vyhladzuje povrch vlasov a upokojuje pokožku.

100% - bez parabénov, parafínov, silikónov, PEG, SLS, SLES, ropných derivátov, silikónových olejov, polycyklických zlúčenín, syntetických vôní a farbív, konzervačných látok.
100% - bez živočíšnych výťažkov. Bez testovania na zvieratách.

Na prírodnej báze - Dermatologicky testované pre účinnosť a pleťovú kompatibilitu
Všetky produkty obsahujú čistú termálnu vodu získanú z prameňa v Čiernom lese/Schwarzwalde z hĺbky 165m, bohatú na minerály ako draslík, magnézium, kalcium a zinok. Voda nie je chemicky ošetrená.

Aplikácia:

Naneste šampón na mokré vlasy, vmasírujte a dobre opláchnite vodou. Môže sa používať denne. Po šampóne naneste masku do mokrých vlasov. Nechajte ju chvíľu pôsobiť a následne vlasy dôkladne opláchnite vodou.

Podrobnosti
SKU91940
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie2x8ml
EAN4011061919404
UrčenieNa vlasy
Typy vlasovFarbené vlasy, Poškodené vlasy
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA Šampón REPAIR na poškodené, farbené vlasy / maska na vlasy
Your Rating