Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

VZORKA ROSE DEW Očný krém

Hodnotenie:
60%
SKU:602002
1,00 €
Dostupnosť: Skladom
SKU
602002

VZORKA ENERGIZUJÚCI OČNÝ KRÉM 

ROSE DEW System Protection - harmonizujúca starostlivosť o suchú pleť s potrebou ochrany

Kozmetická línia ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určená pre mladšiu suchú pleť, ktorá začína strácať prirodzenú vlhkosť a objavujú sa na nej prvé vrásky.

Poskytuje komplexnú a systematickú starostlivosť o smädnú pokožku, ktorú trápi nepríjemné pnutie a potrebuje stimulovať kolagénové vlákna k vyššej produkcii vlhkosti. Zároveň poskytuje ochrannú starostlivosť na vysokej úrovni.

Vzorka obsahuje:

Energizujúci očný krém 2ml

Energizujúci očný krém ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený ako posledný krok systematickej starostlivosti. Očný krém je špeciálne vyvinutý na každodennú starostlivosť o suché, nedostatočne hydratované očné okolie s potrebou ochrany. 

Obsahuje organický extrakt z alpskej ruže, ktorý bojuje proti predčasnému starnutiu a zvyšuje odolnosť pleti. Himalájska čerešňa vyhladzuje a zanecháva pleť žiarivo sviežu.

  • Energizuje a rozžiaruje pokožku očného okolia
  • Vyhladzuje prvé vrásky
  • Zvyšuje odolnosť pokožky

Výsledkom používania energizujúceho očného krému ROSE DEW System Protection je enetgizovaná a hydratovaná pokožka očného okolia. 

Aplikácia:

Ráno a večer naneste a jemne vmasírujte.

Podrobnosti
SKU602002
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie1x2ml
EAN4011061227776
UrčenieOčné krémy, obklady
Typ pletiSuchá pleť
Produktová líniaROSE DEW
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA ROSE DEW Očný krém
Your Rating
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT

    EXTRAKT Z REBRÍČKA OBYČAJNÉHO
    Je významný svojimi mnohostrannými účinkami na pokožku. Aktívne stimuluje cirkuláciu krvi, čo prispieva k lepšej výžive a regenerácii pokožky, zatiaľ čo jeho spevňujúce vlastnosti pomáhajú zlepšovať jej elasticitu a pevnosť. Protizápalové a antibakteriálne účinky tohto extraktu sú ideálne pre boj proti kožným problémom, ako sú akné, podráždenie či začervenanie.

  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT [CUCUMBER] Extrakt z uhorky. V kozmetike je extrakt z uhorky tradične považovaný za hydratačný a osviežujúci. Revitalizuje pokožku.
  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT

    EXTRAKT Z PRASLIČKY POĽNEJ
    Extrakt stimuluje a posilňuje pokožku, zlepšuje jej pevnosť a má sťahujúce vlastnosti, ktoré prispievajú k zjemneniu a vyhladeniu pokožky. Jeho použitie v kozmetike podporuje regeneráciu, zvyšuje elasticitu a odolnosť pokožky voči vonkajším vplyvom, čím napomáha k zachovaniu mladistvého vzhľadu a zdravia pokožky.

  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT Extrakt z listov ginko biloba. Obsahuje flavonoidy (chránia pokožku pred poškodením) a terpenoidy (zlepšujú prietok krvi). Spomaňuje starnutie, redukuje vrásky a zabraňuje dehydrovaniu. Pôsobí ako prírodná ochrana pred slnkom. Vyvažuje obsah melanínu v pokožke u hyperpigmentácii (tmavé škvrny) a Vitiliga (biele škvrny). Stimuluje fibrobasty (základné bunky väzivového tkaniva), čím zlepšuje tvorbu kolagénu. Je to antioxidant, čím pôsobí protizápalovo, zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.