Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

VZORKA NatuPerfect Anti-pigmentový a rozjasňujúci fluid

Hodnotenie:
100%
SKU:91843
1,00 €
Normalizačný fluid redukuje pigmentové škvrny a zabraňuje tvorbe novej hyperpigmentácie. Vďaka UV-A a UV-B ochrane zabraňuje nepriaznivým vplyvom slnka. Pleť je bezchybná, vyhladená a posilnená.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
91843

Vzorka obsahuje:

NATUPERFECT Anti-pigmentový a Bieliaci Fluid 2ml

Fluid má normalizačný účinok pri zvýšenej pigmentácii a pomáha pri dosiahnutí bezchybnej pleti. Zároveň chráni pokožku proti voľným radikálom a predčasnému starnutiu. Vhodné pre pleť s pigmentovými škvrnami, bojuje proti hyperpigmentácii spôsobené slnkom alebo vekom. Inovatívna a prírodná aktívna zložka Detoxophane znižuje už existujúce pigmentové škvrny a zabraňuje tvorbe novej hyperpigmentácie. Obsahuje prírodnú účinnú látku astaxantín, ktorý je 14 krát účinnejší ako vitamín E proti voľným radikálom a zabraňuje poškodeniu pokožky vplyvom slnka. Hodnotné ingrediencie Fakľovky aloovitej (kniphofia uvaria) a ceramidov zvyšujú retenciu (zadržiavanie) vlhkosti pokožky, posilňujú kožnú bariéru a viditeľne redukujú vrásky. Obsahuje UV-A a UV-B ochranu. Obsahuje prírodné ingrediencie, ktoré hydratujú pleť, zvyšujú pružnosť pleti a elasticitu, intenzívne chránia pleť proti voľným radikálom.

Vhodný anti-pigmentačný produkt pre ženy s tendenciou tvorby pigmentových škvŕn alebo nejednotného tónu pleti. Odporúčame od veku 25 +.

Dôležité: Pre efektívnu účinnosť a ochranu pokožky pred hyperpigmentáciou sa vyhýbajte slnečnému žiareniu. Pri pobyte na slnku používajte vždy prípravky s UV-A a UV-B ochranou.

Prvé výsledky uvidíte do 2 týždňov pravidelného používania. Po používaní 4 - 6 týždňov* zaznamenáte viditeľné výsledky.

*Vedecky dokázaný účinok - Preukázaný rovnomernejší tón pleti po dobu 4 týždňov od začatia používania
**Účinnosť vedecky potvrdená nezávislými skúšobnými ústavmi po dobu 4 týždňov, aplikácie 2 x denne

Aplikácia:

Naneste ráno aj večer na vyčistenú pleť, krk a dekolt. V prípade zrelej pleti sa môže fluid použiť ako sérum pred nanesením denného alebo nočného krému (intenzívna starostlivosť)

Podrobnosti
SKU91843
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie1x2ml
EAN4011061918438
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiAnti-aging
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA NatuPerfect Anti-pigmentový a rozjasňujúci fluid
Your Rating
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASCORBIC ACID

    KYSELINA ASKORBOVÁ / vitamín C
    Vyskytuje sa v mnohom ovocí. Má antioxidačný účinok, čím chráni produkt aj pokožku pred predčasným starnutím.

  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CERAMIDE NP

    CERAMIDY
    Sú to lipidy, ktoré sú prirodzenou súčasťou bunkových membrán. Ceramidy sú zložené z esfingosinu a mastných kyselín. Tvoria 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti, tvoria ochrannú vrstvu pokožky pred vplyvom radikálov a predčasným starnutím. Zabraňujú strate vlhkosti. Ceramidy sú získané kvasinkami biotechnologickými spôsobmi.

  • Ceramidy

    CERAMIDY
    Sú to lipidy, ktoré sú prirodzenou súčasťou bunkových membrán. Ceramidy sú zložené z esfingosinu a mastných kyselín. Tvoria 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti, tvoria ochrannú vrstvu pokožky pred vplyvom radikálov a predčasným starnutím. Zabraňujú strate vlhkosti. Ceramidy sú získané kvasinkami biotechnologickými spôsobmi. 

  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CITRUS AURANTIUM DULCIS FLOWER WATER [ORANGE]

    EXTRAKT Z KVETOV ČERVENÉHO POMARANČA
    Obsahuje cenné látky, ako sú flavonoidy a vitamíny, ktoré sú kľúčové pre zachovanie zdravia a vitality pokožky. Flavonoidy majú antioxidačné vlastnosti, ktoré pomáhajú chrániť pleť pred škodlivými vplyvmi voľných radikálov a podporujú jej regeneráciu. Vitamíny, ako je napríklad vitamín C, prispievajú k sviežosti, jasu a rovnomernejšiemu tónu pleti.

  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • ETHYLHEXYL STEARATE Etylhexyl-stearát. Olej rastlinného pôvodu, ktorý má priaznivý vplyv na pokožku. Rýchlo absorbčný a nemastný.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti). 

  • HEXYL CINNAMAL Vôňa. Hlavnou funkciou je prekryť zápach iných prísad vo výrobku. Nájdeme ho v telovej i pleťovej kozmetike a výrobkoch vlasovej starostlivosti, parfumoch, môže byť súčasťou balzamov na pery a dezodorantov.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • KNIPHOFIA UVARIA NECTAR

    EXKRAKT Z BIO FAKĽOVKY
    Extrakt bio fakľovky, ekologicky pestovaný, je bohatý na cukry, aminokyseliny a minerály, poskytuje intenzívnu hydratáciu, má upokojujúce účinky na pokožku a efektívne chráni bunky pred škodlivým pôsobením voľných radikálov.

  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

    OLEJ Z MAKADAMIOVÉHO ORECHA
    Jeden z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.

  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • DETOXOPHANE®

    DETOXOPHANE®
    Prírodná zložka získavaná z rastlinných výťažkov, napríklad z brokolice, ktorá podporuje detoxikačné procesy pleti. Táto účinná látka pomáha chrániť pokožku pred škodlivými vonkajšími vplyvmi a znečistením, stimuluje obranné mechanizmy pleti a podporuje jej schopnosť regenerácie. Detoxophane zlepšuje vzhľad pleti tým, že znižuje viditeľnosť pigmentových škvŕn a posilňuje jej pružnosť a vitalitu.

  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • PHENOXYETHANOL Konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) atď.
  • POTASSIUM CETYL PHOSPHATE Emulgátor. Táto povrchovo aktívna látka sa v kozmetike používa ako tenzid (čistiaci prostriedok) a zmenšuje povrchové napätie a umožňuje tvorenie emulzií. Nájdeme ju v šampónoch, pleťových čistiacich prostriedkoch, v produktoch ochrany proti slnečnému žiareniu a pod. Používa sa v kombinácii s inými emulgátormi v nízkej koncentrácii pre zlepšenie dlhodobej stability emulzií.
  • SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE Sodný askorbyl fosfát. Oveľa viac stabilná, vo vode rozpustná forma vitamínu C. Vyskytuje sa v mnohých druhoch ovocia. Má antioxidačné účinky, a preto chráni produkt i pokožku pred predčasným starnutím.
  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: kyselina mliečna (rastlinného pôvodu) a rastlinná kyselina stearová. Viaže olej a vodu. Absorpuje vodu a má schopnosť stabilizovať celý produkt, čím predlžuje jeho životnosť. Nie je to alergén a nemá žiadne negatívne účinky na zdravie.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TIN OXIDE Oxid cínu. Prírodné minerálny. Používa sa ako nosič, napr farebných pigmentov. Veľmi kompatibilný s pokožkou. Má abrazívnu funkciu a reguluje viskozitu kozmetických prípravkov. Nájdeme ho predovšetkým v dekoratívnej kozmetike (v očných tieňoch, rúžoch, a pod.)
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT Jednobunková sladkovodná riasa z čeľade Haematococcaceae, ktorá má zelenú až červenkastú farbu. Obsahuje hlavne prírodné farbivo astaxantín, ktorý patrí ku karoténoidom. Ochraňuje bunkové membrány vo všetkých častiach tela a pokožku pred pôsobením UV žiarenia, čím bráni predčasnému starnutiu. Zlepšuje pružnosť kože u žien okolo 40. roku veku. Astaxantín redukuje vrásky a hydratuje pleť.