Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

VZORKA NATU KOLAGEN BOOST línia 3x2ml

Hodnotenie:
90%
SKU:602010
2,50 €

Línia NATU KOLAGEN je skvelým riešením pre tých, ktorých trápi strata pružnosti ich pokožky. Tieto výrobky dodávajú pokožke silný hydratačný a spevňujúci efekt. Vhodná pre všetky typy pleti.

Dostupnosť: Vypredané
SKU
602010

POSILŇUJE. SPEVŇUJE. VIAŽE VLHKOSŤ.

Účinná prírodná starostlivosť od certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND pre všetky typy pokožky od 30 rokov. ANNEMARIE BÖRLIND je prvou značkou prírodnej kozmetiky, ktorá ako zložky – v produktoch NATUCOLLAGEN BOOST používa prírodný, vegánsky kolagén z kukuričného, sójového a pšeničného proteínu. Náš vegánsky kolagén má lepšie vlastnosti na uzamikanie vlhkosti ako bežný kolagén. Kolagénové produkty možno začleniť do každodennej starostlivosti ako systematické posilňovače účinku alebo použiť samostatne.

Vzorka obsahuje:

NATU KOLAGEN BOOST Sérum pre plnšie pery - viditeľne vypĺňa a vylepšuje kontúry pier. Naviac zjemňuje, regeneruje a navracia zdravý vzhľad popraskaným perám. Riasy Wakame alga a Sečuánske korenie redukujú vrásky, robia pery viditeľne plnšími.

NATU KOLAGEN BOOST ľahký krém na tvár - posilňuje štruktúru pokožky, spevňuje, redukuje vrásky a udržuje jej prirodzenú bariéru.

NATU KOLAGEN BOOST Sérum na krk a dekolt - nielen stimuluje tvorbu kolagénu v pokožke ale aj chráni pleť pred jeho stratou.

Podrobnosti
SKU602010
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
certificates2
Balenie3x2ml
EAN4011061228032
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiAnti-aging
Produktová líniaVEGÁNSKY KOLAGÉN
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA NATU KOLAGEN BOOST línia 3x2ml
Your Rating