VZORKA AQUANATURE línia pre hydratáciu pleti s vegánskou kyselinou hyalurónovou

SKU:91243
1,50 €

Extra dávka hydratačnej starostlivosť pre nedostatočne hydratovanú pleť s prvými vráskami 30 +/-. Nielen pitný režim, ale aj pleťová starostlivosť môže predísť predčasnému starnutiu. Prípravky hydratujú pokožku a viažu v nej dostatok vlhkosti a vypĺňajú tak jemné línie a vyhladzujú vrásky.

Dostupnosť: Vypredané
SKU
91243

Vzorka obsahuje:

AQUANATURE System hydro Revitalizačné hydratačné sérum 2ml
AQUANATURE System hydro Vyhladzujúci hydratačný denný krém 2ml
AQUANATURE System hydro Vyhladzujúci hydratačný denný krém Light 2ml
AQUANATURE System hydro Hydratačný nočný krém 2ml

AQUANATURE System hydro - hydratácia 30 +/-

Voda je najdôležitejším dopravným prostriedkom pre živiny, minerály a stopové prvky v našom tele a optimálnou podporou pre našu látkovú výmenu. Voda zabezpečuje najdôležitejšie funkcie v našom tele. Voda je zodpovedná za krásnu, sviežu a pružnú pleť. Vyvážená hladina hydratácie pleti chráni a posilňuje funkciu neporušenej ochrannej bariéry pokožky proti negatívnym vonkajším a vnútorným vplyvom.

AQUANATURE System hydro je sériová starostlivosť určená pre nedostatočne hydratovanú pleť, ktorá vykazuje prvé vrásky. Viaže veľké množstvo vlhkosti v pleti a zvlhčuje pokožku zvnútra, vyplňuje jemné línie a vyhladzuje vrásky. Vhodné aj pre zmiešanú pleť. AQUANATURE System hydro predstavuje zásobáreň vlhkosti pre hladší, žiarivý vzhľad pokožky.

Vlastnosti:

  • Viaže veľké množstvo vlhkosti v pleti a zvlhčuje pokožku zvnútra.
  • Vyplňuje jemné línie a vyhladzuje vrásky.
  • Posilňuje kožnú bariéru.
  • Chráni pleť pred stratou vlhkosti.

Vedeli ste?

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Podrobnosti
SKU91243
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie4x2ml
EAN4011061215551
UrčenieDenné krémy, Nočné krémy, Pleťové séra, fluidy
Typ pletiPleť s potrebou hydratácie
Produktová líniaAQUANATURE
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA AQUANATURE línia pre hydratáciu pleti s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
  • ACACIA DECURRENS FLOWER CERA Agátový kvetový vosk. V inovatívnej formulácii s jojobou a slnečnicovým voskom má zvlhčujúce, emulgačné a vyživujúce účinky. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit na pokožke.
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • Morské Riasy

    EXTRAKT Z MORSKÝCH RIAS
    V jednom kilograme rias sa nachádzajú vitamíny a minerály z 10 000 litrov morskej vody. Koncentrát zo zelených rias, je bohatý na cukor, proteíny a lipidy a má hlavne hydratačný účinok.

  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • C10-18 TRIGLYCERIDES Tuková zložka. Tuk získaný z glycerínu a tuhých rastlinných mastných kyselín. Zahusťovadlo vo výrobkoch a emulziách.
  • CALCIUM ALGINATE Alginát vápenatý je polysacharid získaný z hnedých rias. Používa sa tiež na zachytenie enzýmov. Používa sa ako prírodný gélový prostriedok.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • COPPER PCA Meď. Medená soľ kyseliny pyrolidónkarboxylovej (PCA) má zvlhčujúci a rozjasňujúci účinok.
  • CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT

    VÝŤAŽOK Z KMEŇOVÝCH BUNIEK LISTOV PAPYRUSU
    Jeho účinky sú viac než len povrchové - stimuluje obnovu buniek, čo pomáha vyhladzovať jemné linky a zlepšovať textúru pleti. Okrem toho posilňuje kožnú bariéru, čím chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi a udržuje ju odolnú. Jeho zvlhčujúci účinok je ďalším bonusom, ktorý dodáva pokožke žiarivý a hydratovaný vzhľad.

  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT

    EXTRAKT Z VŔBOVKY
    Je prírodnou zložkou s mnohostrannými benefitmi pre pokožku. Je bohatý na flavonoidy a jeho protizápalové vlastnosti zaisťujú účinnú obranu proti podráždeniu a zápalom, zatiaľ čo schopnosť regulovať produkciu mazu a sťahovať póry prispieva k čistejšiemu a matnejšiemu vzhľadu.

  • GALACTOARABINAN Polysacharid / filmotvorný prostriedok, získavaný zo smrekovca. Stabilizovaná emulzia, vytvára ochranný film na pokožku a vlasy.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • GLYCERYL STEARATE CITRATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová a kyselina citrónová. Spojuje olej a vodu.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA Slnečnicový vosk. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Slnečnicový vosk je vosk získaný winterizáciou (vymrazovanie oleja) zo semien slnečnice, pri ktorom sa vosky v ňom obsiahnuté zrážajú na malé kryštály. Na koži vytvára príjemný nemastný pocit. V inovatívnom zložení s jojobovým a akáciovým kvetovým voskom má zvlhčovacie, emulgačné a vyživujúce účinky.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • JOJOBA ESTERS Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MARIS SALT [SEA SALT]

    SOĽ Z MŔTVEHO MORA
    Obsahujúce minerály a stopové prvky, ktoré starostlivo upokojujú a hydratujú pokožku. Ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je po aplikácii spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.

  • MENTHYL LACTATE

    MENTHYL LAKTÁT
    Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej, čo mu dodáva podobný chladivý účinok ako mentol. Táto zmes zaisťuje osviežujúce pôsobenie na pokožku a podporuje jej hydratáciu a regeneráciu.

  • MICROCRYSTALLINE CELLULOSE Mikrokryštalická celulóza. Získaná hydrolýzou rastlinnej celulózy. Funguje aj ako emulgátor a celkovo stabilizuje prípravok, predlžuje mu tak trvanlivosť. Dodáva textúru tým, že upravuje viskozitu, znižuje transparentnosť a zlepšuje kĺzavosť prípravku.
  • POLYGLYCERIN-3 Emulgátor získaný z obnoviteľných rastlinných surovín (napr. Glycerín).
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SALICORNIA HERBACEA EXTRACT Výťažok zo Slanorožca, tiež známy ako "morská špargľa". Táto pobrežná rastlina sa prispôsobila extrémnym miestam s vysokou hladinou soli a vyvinula mechanizmy na ochranu pred dehydratáciou. Má hydratačný účinok a posilňuje kožnú bariéru. Znižuje stratu prirodzene prítomnej močoviny v pokožke a aktivuje prirodzenú syntézu močoviny. Slanorožec obsahuje vysoké množstvo oleja (viac ako 30%) a bielkovín, saponíny, ďalej sú prítomné vitamíny A, B, C a E, minerály a stopové prvky.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    JOJOBOVÝ OLEJ
    Je skvelým pomocníkom pre pleť aj vlasy. Vďaka svojmu bohatému obsahu mono-nenasýtených mastných kyselín, provitamínu A a antioxidantu vitamínu E poskytuje pleti i vlasom intenzívnu hydratáciu. Vlasy zanecháva hebké, lesklé a poddajné a pleť je vdaka nemu hydratovaná, jemná a chránená pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

  • SODIUM ANISATE Sodná soľ kyseliny anízovej. Je získaná z feniklu alebo bazalky. Má jemnú anízovú vôňu, ale z anízu nemusí nutne pochádzať. Pôsobí proti mikrobiálnemu množeniu, zabraňuje vzniku choroboplodných zárodkov. Používa sa ako vonná látka a zároveň konzervant. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok.
  • SODIUM HYALURONATE

    HYALURONÁT SODNÝ
    Tento typ kyseliny hyalurónovej sa získava fermentačným procesom s použitím mikroorganizmov. Hyaluronát sodný nie len zvyšuje hydratáciu, ale tiež pomáha vytvoriť ochrannú bariéru na povrchu pokožky, ktorá bráni strate vlhkosti. Zložka má menšiu molekulovú hmotnosť v porovnaní s tradičnou kyselinou hyalurónovou, čo umožňuje molekulám ľahšie a hlbšie preniknúť do kožného tkaniva

  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM LEVULINATE Sodná soľ kyseliny levulínovej je organická kyselina prirodzene sa vyskytujúce v rastlinách. Najčastejšie sa získava deriváciou kukuričného škrobu. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok. Používa sa ako konzervant, teda stabilizuje produkt a predlžujú jeho životnosť. Na pleti pôsobí ako kondicionér. Vykazuje tiež antimikrobiálne účinky.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • SORBITAN OLIVATE Emulgátor získaný z olivového oleja z obnoviteľných zdrojov: zlúčeniny sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratačným efektom) a rastlinných mastných kyselín. Spája olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky a uchovávanie vlhkosti.
  • SORBITAN PALMITATE Emulgátor získaný z palmového oleja z obnoviteľných zdrojov: zlúčeniny sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratačným efektom) a rastlinných mastných kyselín. Spája olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky a uchovávanie vlhkosti.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    BOTANICKÁ KYSELINA HYALURÓNOVÁ Z ČÍNSKEJ HUBY
    Tento druh hyalurónovej kyseliny sa získava z čínskej huby Tremella fuciformis, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, čo znamená, že je mimoriadne dobre tolerovaná a efektívne hydratuje pokožku. Okrem toho sa od klasickej kyseliny hyalurónvej odlišuje tým, že dokáže pokožku chrániť proti voľnými radikálmi, čo klasická forma konvenčnej kyseliny hyalurónovej nedokáže.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.
  • CODIUM FRAGILE EXTRACT Extrakt z rias. Extrakt zo zelených rias je bohatý na minerály a hydratuje pokožku. Tiež chráni pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky.