DORUČÍME DO VIANOC: Objednávky prijaté do 19.12.2022 (vrátane) s doručením cez kuriéra a Packetu

VZORKA ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE Očný krém pre zrelú pleť

SKU: 91811
1,00 €
Dostupnosť: Skladom
SKU
91811

Vzorka obsahuje:

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE očný krém 2ml

Línia Anti-aging System Absolute je vylepšený systém starostlivosti, ktorý pracuje aj hlboko pod povrchom pleti, čím chráni zrelú pleť pred stratou vlhkosti, redukuje tvorbu vrások a zabraňuje starnutiu pleti. Vďaka inovatívnemu 3D komplexu sa účinné látky transportujú postupne, čím zaručia dlhodobé uvoľňovanie aktívnych látok, predĺži dobu účinnosti, poskytne lepšie rozptýlenie a vstrebávanie týchto látok do pleti, vytvorí ochranný film na pleti a zvýši účinnosť aktívnych látok.
Vylepšený Anti-aging účinok vo všetkých produktoch línie System Absolute intenzívne hydratuje, účinne prirodzene chráni pleť proti voľným radikálom, obsahuje hodnotné rastlinné oleje a vzácne ingrediencie, vďa
ka ktorým aktívne narastajú kolagénové a elastínové vlákna. pleti, až kým pleť nežiari vitalitou. Výsledkom je krásna, žiarivá, vyhladená a mladistvejšia pleť bez vrások.

  •  Obsahuje viac organickej kyseliny hyalurónovej
  •  Hydratuje do hĺbky
  •  Redukuje tvorbu vrások
  •  Zvyšuje bunkovú obnovu
  •  Obnovuje a formuje vláčnosť pleti
  •  Zabraňuje stárnutiu pleti
Podrobnosti
SKU 91811
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 1x2ml
EAN 4011061918117
Určenie Očné krémy
Typ pleti Zrelá pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE Očný krém pre zrelú pleť
Your Rating
  • Albízia Ružová Výťažok z kôry Albízie (hodvábny agát). Zložka na zabránenie glykácie (reakcia cukru s proteínom). Chráni kožné proteíny, a preto vlákna elastínu a kolagénu netvrdnú. Koža zostáva pružná a zabraňuje tvorbe vrások.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL BENZOATE Benzyl benzoate. Vôňa. Maskuje prirodzenú arómu neparfumovaných zložiek vďaka jeho balzamickej aróme. Zároveň sa používa ako konzervant a rozpúšťadlo (rozpúšťa ďalšie látky v prípravku). Nájdeme ju napr. v bobuľovitých plodoch a získava sa napr. z esenciálných olejov napríklad ylang-ylangu, škorice alebo benzoe.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA] [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"m76p0k5","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"kndoy4q","elements":[{"content":"

    Bambucké maslo. Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Má veľmi dobré vlastnosti a je ideálny pre suchú, podráždenú pokožku. Slúži ako zahusťovadlo v emulziách.

    ","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"e4rijna","history":false}]}]}],"pid":"e9uwlp0wlfhy"}[/mgz_pagebuilder]
  • CAESALPINIA SPINOSA GUM Tara guma. Polysacharid zo semien stromu Tara. Používa sa v kozmetike ako prírodná gélová látka s hydratačnými vlastnosťami a ako zásobník aktívnych zložiek.
  • CAFFEINE Kofeín z organicky vypestovaných kávových zŕn. Stimulujúca zložka v káve a čaji, stimuluje mikrocirkuláciu a zmierňuje opuch.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • COUMARIN Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých esenciálnych olejoch, napr. v levanduli, škorici alebo citrónovej tráve.
  • DARUTOSIDE Je rastlinná molekula, extrahovaná z rastliny Sigesbeckia orientalis. Môže sa získavať z celých rastlín, listov alebo semien. Používa sa v čínskej ľudovej medicíne a kozmetike. Má silne hojivé, regeneračné a protizápalové účinky a znižuje bolesť. Funguje tiež ako kožný kondicionér, upokojuje pokožku, podporuje produkciu kolagénu, čím robí pokožku odolnejšiu a pružnejšiu.
  • CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT 3D - Matrix Účinných Látok (Zo Stromu Tara). Extrakt zo zelenej riasy. Tento extrakt z rias pomáha chrániť pokožku a má protistarnúci účinok.
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN Ethylhexylglycerin. Látka rastlinného pôvodu s antimikrobiálnym a deo (pohlcujúcim pachy) účinkom.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN] Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM] Olej zo semien Žerušnice lúčnej. Tento olej je vylisovaný zo semien americkej meadowfoam. Je mimoriadne odolný proti oxidácii . Vysoká koncentrácia mastných kyselín s dlhým reťazcom spôsobuje, že sa pokožka cíti extrémne hodvábna, bez toho aby zanechala nepríjemne mastný film.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PANTHENYL ETHYL ETHER Panthenol a etanol. V oleji rozpustné formy panthenolu, ktorý sa používa napríklad v rúžoch. Na koži sa premení na kyselinu pantoténovú/vitamín B5. Viaže vlhkosť a má regeneračný účinok, má vlastnosti hojenia rán.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • PRINSEPIA UTILIS SEED OIL [DHATELO] Olej zo semien nepálskeho dhatela. Prinsepia utilis je ázijský listnatý ker z čeľade ružovitých. Je zdrojom fialového farbiva. Plody obsahujú veľká semená, ktoré sú surovinou pre výrobu oleja. Olej je tiež jedlý, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerálne látky. Má široké uplatnenie aj starostlivosť o vlasy a pleť. Zabraňuje ich vysušovaniu a pomáha obnoviť ochrannú bariéru. Vlasom dodáva lesk. Je vhodný aj pri dermatitíde a ekzémoch.
  • RETINYL PALMITATE Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Pridáva sa do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • SUCROSE DISTEARATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viaže olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky.
  • SUCROSE PALMITATE Sucrose palmitate je cukrový ester zo sacharózy a mastných kyselín pochádzajúcich z palmového oleja z obnoviteľných zdrojov. Používa sa ako jemný emulgátor, zlepšuje štruktúru výrobkov a pôsobí ako povrchovo aktívna látka. Zmäkčuje pokožku, vyhladzuje, má dobré čistiace schopnosti. Udržuje vyváženú hydratáciu pleti a vytvára prirodzenú ochrannú bariéru pokožky. Podporuje tvorbu nových kožných buniek.
  • SUCROSE STEARATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné mastné kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viaže olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.