-25%

Hydratačný očný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou

Hodnotenie:
93%
SKU:600073
Bežná cena 26,90 € Znížená cena 20,18 €
Vyhladzujúci hyalurónový očný krém zabezpečuje vyváženú vlhkosť, cielene redukuje opuchy, vačky a jemné vrásky spôsobené nedostatkom hydratácie. Intenzívne hydratuje a dodáva očnému okoliu vitalitu a sviežosť. Vhodný pre dehydrovanú pleť okolo 30-tky.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600073

REGENERUJE. HYDRATUJE. OMLADZUJE.

Hyalurónový očný krém AQUANATURE ystem Hydro od ANNEMARIE BÖRLIND, uznávanej značky prírodnej kozmetiky s eco-certifikáciou, je navrhnutý špeciálne pre pleť trpiacu nedostatkom hydratácie, poskytujúc okamžitú úľavu a dlhodobé riešenie pre jemné vrásky a línie spôsobené dehydratáciou.

Jeho zloženie je obohatené o dva druhy kyseliny hyalurónovej, ktorá nielenže intenzívne zvlhčuje, ale aj stimuluje vlastnú produkciu kolagénu v pokožke, čím prispieva k jej pevnosti a pružnosti. Kmeňové bunky z papyrusu pridávajú očnému okoliu nevyhnutnú vitalitu a sviežosť, zatiaľ čo bio kofeín dynamizuje mikrocirkuláciu a efektívne zmierňuje opuchy a vačky pod očami. Tento jemný, no mimoriadne účinný krém predstavuje ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá cielenú starostlivosť proti príznakom starnutia a únave, zanechávajúce očné okolie vyhladené, hydratované a oživené.

Záväzok k udržateľnosti, certifikácie ako CSE a klimatická neutralita produktu, spolu s garanciou absencie GMO, parabénov, silikónov, minerálnych olejov a mikroplastov, odzrkadľujú trend a záväzok značky ANNEMARIE BÖRLIND voči etickosti a environmentálnej zodpovednosti.

V produktoch ANNEMARIE BÖRLIND sa používajú dva typy vegánskej kyseliny hyalurónovej, kde vysoká tolerancia a efektívnosť, poskytujú ďalší dôkaz o inovatívnom prístupe značky k výrobe svojich produktov. Ide o prírodné alternatívy, ktorá zabezpečujú, že vaša pleť bude vypnutá, hydratovaná a omladená.

Kyselina hyalurónová získaná
z biofermentácie

Tento typ hyalurónovej kyseliny sa vyrába fermentačným procesom s použitím mikroorganizmov. Je to udržateľný spôsob produkcie, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a zabezpečuje vysokú kvalitu a čistotu produktu.

Kyselina hyalurónová z čínskej huby
(Tremella fuciformis)

Tento druh hyalurónovej kyseliny sa získava z čínskej huby, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, čo znamená, že je mimoriadne dobre tolerovaná a efektívne hydratuje pokožku. Okrem toho sa od klasickej kyseliny hyalurónvej odlišuje tým, že dokáže pokožku chrániť proti voľným radikálom, čo klasická forma konvenčnej kyseliny hyalurónovej nedokáže.

Oba typy vegánskej hyalurónovej kyseliny použité v produktoch ANNEMARIE BÖRLIND sa vyznačujú mimoriadnou schopnosťou hydratovať pokožku na hlbokú úroveň, minimalizovať výskyt jemných vrások a zároveň zvyšovať jej vitalitu a rozžiarenie. Tento dvojitý hydratačný účinok zabezpečuje, že vaša pleť zostane svieža a mladistvá každý deň.

Obohaťte svoju dennú starostlivosť o pleť o prvotriednu hydratáciu a užívajte si každodennú dávku sviežosti a mladistvého vzhľadu. S produktami ANNEMARIE BÖRLIND získate nielen vynikajúce výsledky v oblasti starostlivosti o pleť, ale tiež podporíte značku, ktorá je odhodlaná prinášať inovatívne, prírodné a eticky zodpovedné kozmetické riešenia.

Vlastnosti:

  • Vhodný pre nedostatočne hydratovanú pleť.
  • Redukuje jemné vrásky spôsobené nedostatkom hydratácie.

Vedeli ste?

Organický kofeín zvyšuje lymfatickú mikrocirkuláciu a pomáha odstrániť známky únavy v okolí očí.

Aplikácia:

Ráno a večer naneste a vmasírujte na vyčistené očné okolie.

Podrobnosti
SKU600073
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie15ml
EAN4011061214905
UrčenieOčné krémy, obklady
Typ pletiPleť s potrebou hydratácie, Normálna pleť
Produktová líniaAQUANATURE
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačný očný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CAFFEINE

    ORGANICKÝ KOFEÍN
    Organický kofeín stimuluje mikrocirkuláciu, čím efektívne redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami. Jeho antioxidačné vlastnosti poskytujú ochranu pokožke pred škodlivým vplyvom voľných radikálov, zatiaľ čo podporuje pevnosť a pružnosť. Tento prírodný extrakt tak prispieva k zdravšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu pleti, zlepšuje jej celkový tón a textúru.

  • CAMELINA SATIVA SEED OIL Olej zo semien ľaničníka ktorý obsahuje vysoké množstvo omega nenasýtených mastných kyselín (tiež známy ako vitamín F). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože nenasýtené mastné kyseliny hydratujú a posilňujú kožnú bariéru, čím zvyšujú elasticitu pokožky a znižujú transepidermálnu stratu vody.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT

    VÝŤAŽOK Z KMEŇOVÝCH BUNIEK LISTOV PAPYRUSU
    Stimuluje obnovu buniek, posilňuje kožnú bariéru, a má zvlhčujúci účinok.

  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LYCOPENE [TOMATO] Lykopén z paradajky. Karotenoid, prírodný antioxidant a prírodné červené farbivo.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

    OLEJ Z MAKADAMIOVÉHO ORECHA
    Jeden z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.

  • MENTHYL LACTATE

    MENTHYL LAKTÁT
    Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej, čo mu dodáva podobný chladivý účinok ako mentol. Táto zmes zaisťuje osviežujúce pôsobenie na pokožku a podporuje jej hydratáciu a regeneráciu.

  • OLUS OIL Rastlinný olej sa označuje ako prírodná a šetrnejšie alternatíva minerálneho oleja. Má antioxidačné účinky, predlžuje životnosť produktu, je ľahko roztierateľný a plne biologicky odbúrateľný, čiže nezaťažuje životné prostredie. Na povrchu pleti vytvára ochrannú bariéru a chráni pred poškodením a pôsobením voľných radikálov. Tiež jej pomáha udržiavať dostatočnú hydratáciu, je vhodný zvlášť pre citlivú, napätú, suchú, svrbiacu pokožku so sklonmi k prasklinám. Tento olej je hypoalergénny.
  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • POTASSIUM CETYL PHOSPHATE Emulgátor. Táto povrchovo aktívna látka sa v kozmetike používa ako tenzid (čistiaci prostriedok) a zmenšuje povrchové napätie a umožňuje tvorenie emulzií. Nájdeme ju v šampónoch, pleťových čistiacich prostriedkoch, v produktoch ochrany proti slnečnému žiareniu a pod. Používa sa v kombinácii s inými emulgátormi v nízkej koncentrácii pre zlepšenie dlhodobej stability emulzií.
  • PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL [APRICOT] Olej z marhuľových jadier za studena lisovaný. Je dobre vstrebateľný a nezanecháva pocit mastnoty. Marhuľový olej je považovaný za nekomedogénny (stupeň komedogenecity 2) a neupcháva póry, je tak vhodný aj na problematickú, zmiešanú, aknóznu a mastnú pleť. Pokožku vyživuje, hydratuje, zvláčňuje, regeneruje, vyhladzuje a dodáva jej žiarivý vzhľad. Je vhodný pre všetky typy pleti, dokonca vrátane citlivej - novorodeneckej.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SALICORNIA HERBACEA EXTRACT Výťažok zo Slanorožca, tiež známy ako "morská špargľa". Táto pobrežná rastlina sa prispôsobila extrémnym miestam s vysokou hladinou soli a vyvinula mechanizmy na ochranu pred dehydratáciou. Má hydratačný účinok a posilňuje kožnú bariéru. Znižuje stratu prirodzene prítomnej močoviny v pokožke a aktivuje prirodzenú syntézu močoviny. Slanorožec obsahuje vysoké množstvo oleja (viac ako 30%) a bielkovín, saponíny, ďalej sú prítomné vitamíny A, B, C a E, minerály a stopové prvky.
  • SODIUM ANISATE Sodná soľ kyseliny anízovej. Je získaná z feniklu alebo bazalky. Má jemnú anízovú vôňu, ale z anízu nemusí nutne pochádzať. Pôsobí proti mikrobiálnemu množeniu, zabraňuje vzniku choroboplodných zárodkov. Používa sa ako vonná látka a zároveň konzervant. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok.
  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • SODIUM LEVULINATE Sodná soľ kyseliny levulínovej je organická kyselina prirodzene sa vyskytujúce v rastlinách. Najčastejšie sa získava deriváciou kukuričného škrobu. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok. Používa sa ako konzervant, teda stabilizuje produkt a predlžujú jeho životnosť. Na pleti pôsobí ako kondicionér. Vykazuje tiež antimikrobiálne účinky.
  • SORBITAN CAPRYLATE Emulgátor z rastúcich surovín: zlúčenina sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratujúcim účinkom a účinkom zadržujúcim vlhkosť) a rastlinnej mastnej kyseliny rastlinného oleja. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pleť a zvlhčuje ju.
  • SORBITAN STEARATE Emulgátor rastlinného pôvodu. Táto povrchovo aktívna látka je zložená zo sorbitolu (tzv. alkoholický cukor prírodného pôvodu), ktorý sa vyskytuje v ovocí (najmä čerešniach a hruškách) a kyseliny stearovej. Emulgátory sú látky, ktoré umožňujú spojenie vodnej a olejovej bázy, čím dochádza k vytvoreniu emulzie. Hydratuje a viaže vlhkost.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    SNEHOVÁ HUBA
    Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.