Tekutý matný rúž

Hodnotenie:
87%
SKU:602694-1
Už od 16,92 € Bežná cena 19,90 €

Tekutý matný rúž s príjemnou textúrou a vysokým krytím. Rúž dodáva perám atraktívny matný efekt, vďaka ktorému zvýrazní celkové líčenie. Už len vybrať ten správny odtieň!

Dostupnosť: Skladom
Zostáva len %1
SKU
602694-1

Tekutý matný rúž od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND s príjemnou krémovou textúrou dodáva perám atraktívny matný efekt.

Vysoká pigmentácia poskytuje perám silné krytie. Zloženie obsahuje prírodné ingrediencie ako napríklad marulový a kokosový olej, ktoré majú vyživujúci účinok, dodávajú perám hydratáciu a zaisťujú maximálny komfort počas nosenia.

Zloženie neobsahuje žiadne deriváty minerálnych olejov alebo mikroplasty.

Vlastnosti:

  • Vysoká pigmentácia pre silné krytie.
  • Obsahuje marulový a kokosový olej pre hydratáciu pier a vyživujúci účinok.
  • Neobsahuje deriváty minerálnych olejov ani mikroplasty.

Vedeli ste?

Marulový olej je bohatý na vitamín C a E, kyselinu olejovú a linolovú, ktoré mu poskytujú vynikajúce hydratačné, vyživujúce a regeneračné vlastnosti.

Aplikácia:

Aplikujte tekutý matný rúž priamo na pery pomocou aplikátora.

TIP: Použite ceruzku na pery v zodpovedajúcej farbe na obkreslenie kontúr pier.

Podrobnosti
SKU602694-1
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie9,5 ml
UrčenieDekoratívka
Write Your Own Review
Hodnotený produktTekutý matný rúž
Your Rating
  • ACACIA DECURRENS FLOWER CERA Agátový kvetový vosk. V inovatívnej formulácii s jojobou a slnečnicovým voskom má zvlhčujúce, emulgačné a vyživujúce účinky. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit na pokožke.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • COCONUT ALKANES Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • DODECANE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA Slnečnicový vosk. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Slnečnicový vosk je vosk získaný winterizáciou (vymrazovanie oleja) zo semien slnečnice, pri ktorom sa vosky v ňom obsiahnuté zrážajú na malé kryštály. Na koži vytvára príjemný nemastný pocit. V inovatívnom zložení s jojobovým a akáciovým kvetovým voskom má zvlhčovacie, emulgačné a vyživujúce účinky.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • JOJOBA ESTERS Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky.
  • KAOLIN Kaolín. Prírodná hlina. Má bielu farbu, niekedy s béžovým či šedým nádychom. Veľmi jemný kaolín v podobe bieleho prášku je surovinou využívanou najmä pri výrobe pleťových masiek. Má totiž výborné čistiace, upokojujúce a zmatňujúce účinky, dokáže účinne absorbovať z pokožky nadbytočný kožný maz i nečistoty, pomáha odstrániť odumreté kožné bunky. Vhodný je hlavne pre mastnú a zmiešanú pleť, možno ho použiť aj k starostlivosti o pleť citlivú či postihnutú ekzémom alebo psoriázou. Okrem pleťových masiek býva rovnako súčasťou tuhých mydiel, sprchových gélov, čistiacich telových mliek, ale aj dekoratívnej kozmetiky.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • POLYGLYCERIN-3 Emulgátor získaný z obnoviteľných rastlinných surovín (napr. Glycerín).
  • SHOREA ROBUSTA RESIN Živica salského stromu Šórea mohutná. Dodáva mihalniciam pevnosť a objem.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT [COCONUT] Extrakt z kokosových orechov Kokosovníka. Kokos je bohatý na bielkoviny, tuky, mastné kyseliny a antioxidanty. Kokos je antimikrobiálny, antiseptický, mierne protizápalový, detoxikačný, podporuje správnu funkciu tráviaceho systému a štítnej žľazy. Spomaľuje starnutie pokožky, pleť zjemňuje, posilňuje a spevňuje tkanivo, tiež ochráni pred poškodením UV žiarenia.