Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

-20%

Roll-on na vyrážky PURIFYING CARE na problematickú, mastnú pleť

Hodnotenie:
97%
SKU:600770
Bežná cena 12,90 € Znížená cena 10,32 €
Roll on na vyrážky upokojuje akné, pupienky a zmierňuje zapálené oblasti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600770

PÔSOBÍ ANTIBAKTERIÁLNE. ROZJASŇUJE. UPOKOJUJE.

Roll-on na vyrážky od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je špeciálne určený pre problematickú mastnú pleť na zmiernenie zápalových oblastí, upokojenie akné a vyrážok. Obsahuje výnimočné prírodné ingrediencie ako je bio rebríček obyčajný a kyselina jablčná, ktoré odstraňujú kožné nečistoty a pôsobia na vyrážky a ľahko zapálené miesta upokojujúco a antibakteriálne.

Vlastnosti:

  • Upokojuje akné a vyrážky.
  • Zmierňuje zapálené oblasti.
  • Odstraňuje kožné nečistoty.

Vedeli ste?

Roll-on je vhodné používať aj v zrelom veku, ak sa Vám vytvorí vyrážka. Vďaka tejto starostlivosti nemusíte meniť produkty starostlivosti, ale stačí lokálne aplikovať roll-on.

Aplikácia:

Kozmetický produkt nanášajte lokálne niekoľkokrát denne podľa potreby na potrebné zapálené miesta. Neaplikujte u detí do 3 rokov.

Podrobnosti
SKU600770
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie10ml
EAN4011061218286
UrčenieČistenie pleti
Typ pletiMladá pleť, Problémová, aknózna pleť
Produktová líniaPURIFYING CARE
Write Your Own Review
Hodnotený produktRoll-on na vyrážky PURIFYING CARE na problematickú, mastnú pleť
Your Rating
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT

    EXTRAKT Z REBRÍČKA OBYČAJNÉHO
    Je významný svojimi mnohostrannými účinkami na pokožku. Aktívne stimuluje cirkuláciu krvi, čo prispieva k lepšej výžive a regenerácii pokožky, zatiaľ čo jeho spevňujúce vlastnosti pomáhajú zlepšovať jej elasticitu a pevnosť. Protizápalové a antibakteriálne účinky tohto extraktu sú ideálne pre boj proti kožným problémom, ako sú akné, podráždenie či začervenanie.

  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • Mliečne Tenzidy

    MLIEČNE TENZIDY
    Známe aj ako alkylpolyglykozidy (APG) alebo cukrové tenzidy, sú jemné povrchovo aktívne látky (tenzidy) získavané z prírodných zdrojov, najčastejšie z rastlinných olejov a cukru. Poskytujú jemné čistiace účinky bez vysušovania.

  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • MALIC ACID

    KYSELINA JABĹČNA
    Ovocná kyselina, jedna z alfa hydroxykyselín (AHA). Má hydratačné, antioxidačné a protizápalové účinky, zároveň vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Kožné/pigmentové škvrny sa rýchlejšie odstraňujú. Využíva sa pre vyrovnanie pH výrobkov. Má tiež výborné exfoliačné účinky vďaka obsahu AHA kyselín, podporuje hydratáciu pokožky a stimuluje v nej produkciu kolagénu.

  • SODIUM SALICYLATE Sodná soľ kyseliny salicylovej. Používa sa v zložení produktov určených na problematickú alebo zrelú pleť. Okrem toho, že salicylát sodný pôsobí ako konzervant a denaturačný prostriedok, má v kozmetike tiež antimikrobiálne a protizápalové účinky.Jemne rozpúšťa rohovinu pokožku, má mierny exfoliačný efekt a chráni pokožku pred poškodením. Vyskytuje sa prirodzene v mnohých rastlinách, najznámejšou je vŕba.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • ZINC PCA Zinočnatá soľ kyseliny pyrrolidonkarboxylovej (PCA). Prirodzene sa vyskytuje v pokožke, kde má za úlohu udržiavať jej prirodzenú mieru vlhkosti. Je rozpustná vo vode či alkohole, v tukoch je naopak nerozpustná. Má adstringentné a antibakteriálne účinky a pomáha regulovať produkciu mazu, a z tohto dôvodu sa pridáva do kozmetických produktov určených pre mastnú alebo problematickú pleť.
  • POLYGLYCERYL-10 LAURATE Ester kyseliny laurovej a Polyglycerinu-10, je rastlinného pôvodu. Táto látka slúži ako zahusťovadlo, používa sa pre zlepšenie konzistencie kozmetických produktov a pridáva sa tiež do prostriedkov určených na umývanie (povrchovo aktívna látka). Pomáha pokožku zmäkčovať a zjemňovať, udržuje jej prirodzenú pevnosť a pružnosť a zlepšuje jej ochranu pred vysušením.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Extrakt z Palma Babussu (Orbignya oleifera). Tieto plody obsahujú semená, ktoré sú lisované za studena, aby sa z nich získal bledožltý olej, bohatý na mastné kyseliny alebo babussu maslo. Je etickou alternatívou k oleju palmovému alebo kokosovému. Výborne emulguje, vyznačuje sa silným antioxidačným potenciálom. Je vhodný pre ošetrenie suchej, hrubej, lúpajúcej sa kože, kožných prasklín a do anti-agingových prípravkov starostlivosti o pleť.
  • POLYGLYCERYL-4 ESTERS Emulgátor. Tento emulgátor, odvodený z oleja babassu, viaže vodu s olejom.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Emulgátor získaný z oleja babassu kombinuje vodu s olejom.