DORUČÍME DO VIANOC: Objednávky prijaté do 19.12.2022 (vrátane) s doručením cez kuriéra a Packetu

-25%

Revitalizér z ružových kvetov

Hodnotenie:
97%
SKU: 600466
Bežná cena 20,00 € Znížená cena 15,00 €
Revitalizér je vhodný pre náročnú pokožku. Zabezpečuje pevnejší vzhľad pokožky, lepšiu elasticitu a novú vitalitu. 2-fázová anti-aging starostlivosť pre mladistvejší vzhľad, vitalizovanú a pevnú pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600466

SPEVŇUJE. VITALIZUJE. REGENERUJE.
Dvojfázové anti-agingové sérum Revitalizér z ružových kvetov od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je mimoriadne vhodný pre normálnu až suchú pokožku s potrebou spevnenia kontúr pleti. Exkluzívne kmeňové bunky Schwarzwaldkej ruže pôsobia proti odburávaniu kolagénu. Tieto kmeňové bunky zlepšujú štruktúru a pevnosť väziva, stimulujú vlastnú tvorbu kyseliny hyaluronovej spolu s olejmi z jojoby a makadamiového oleja, čím prispevajú k mladistvejšiemu vzhľadu. Spevňujú, vitalizujú, regenerujú. Tento kozmetický produkt je vhodný aj pre citlivú pleť.

Pokožka je zjednotená, vypnutá, hydratovaná a rozžiarená.

• Zabraňuje odbúravaniu kolagénu v pokožke
• Pomáha k lepšej elasticite, mladistvejšiemu a pevnejšiemu vzhľadu pleti
• Spevňuje, vitalizuje a regeneruje pokožku

Do vône tohto prípravku z ružových kvetov sa ihneď zamilujete, rýchlo sa nanáša a vstrebáva.

Aplikácia:

Ráno a večer aplikujte na očistenú pokožku ešte pred nanesením krému. V prípade potreby následne použite denný / nočný krém. Pred každým použitím dobre pretrepte, aby sa obe fázy dobre premiešali. Tento kozmetický produkt odporúčame kombinovať s líniou System Absolute anti-aging od prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND. Pri starostlivosti s líniou System Absolute anti-aging môžete Revitalizérom nahradiť Anti-aging sérum z tejto línie.

Podrobnosti
SKU600466
VýrobcaBörlind GmbH.
Balenie50ml
EAN4011061216473
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiDehydrovaná pleť, Suchá pleť, Citlivá pleť
Produktová línia2-FÁZOVÉ SHAKY
Write Your Own Review
Hodnotený produktRevitalizér z ružových kvetov
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBIC ACID Kyselina askorbová / vitamín C. Vyskytuje sa v mnohom ovocí. Má antioxidačný účinok, čím chráni produkt aj pokožku pred predčasným starnutím.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • BISABOLOL (Alfa-) bisabolol. Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • EUGENOL Vôňa. Deklarovateľná vôňa obsiahnutá v parfumovaných zložkách.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCINE Aminokyselina. Aminokyseliny sú stavebnými kameňmi bielkovín a tvoria prírodný hydratačný faktor (NMF) ľudskej kože. Udržujú mierne kyslý povrchový film a viažu vlhkosť.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN] Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • LACTIC ACID Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT Extrakt z koreňa litospermu. Prírodné červené farbivo, ktoré má regeneračné, protizápalové, antibakteriálne a antioxidačné vlastnosti pre pokožku. Korene sú používané v tradičnej čínskej medicíne pri podráždení kože a na liečbu poranení pokožky a rôznych kožných ochorení, vyrážok, popálenín, zápalov, ekzémov. Koreň obsahuje látku shikonin, u ktorej boli preukázané antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Predmetom vedeckých štúdií je tiež jeho protinádorové pôsobenie alebo možnosti využitia pri liečbe alergických ochorení. Vhodný aj pri akné.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL Olej z makadamiového orecha patrí k jedným z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Navyše makadamiové orechy sú veľmi tvrdé a je preto ťažké z nich olej vylisovať. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.
  • MALTODEXTRIN Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
  • ROSA DAMASCENA FLOWER WATER Damašská ružová voda získaná organickým pestovaním má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a je prírodnou vôňou.
  • ROSA FLORIBUNDA CALLUS EXTRACT Extrakt z kmeňových buniek ruží z Čierneho lesa rozpustný v oleji (trvalo udržateľný, moderný a bez GMO spôsob získavania účinných látok z rastlín). Výnimočná aktívna zložka - stimuluje vlastnú produkciu kyseliny hyalurónovej v koži, optimalizuje vodnú rovnováhu pokožky, udržuje pokožku pružnú a podporuje proces bunkovej detoxikácie.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE Sodný askorbyl fosfát. Oveľa viac stabilná, vo vode rozpustná forma vitamínu C. Vyskytuje sa v mnohých druhoch ovocia. Má antioxidačné účinky, a preto chráni produkt i pokožku pred predčasným starnutím.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • LACCAIC ACID Prírodná živica, vyrobená hmyzom z lakovaného kameňa, je prírodné červené farbivo.