-20%

Hydratačné sérum AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou

Hodnotenie:
97%
SKU:600070
Bežná cena 32,90 € Znížená cena 26,32 €
Revitalizačné hydratačné sérum je vhodné pre nedostatočne hydratovanú aj zmiešanú pleť. Zabezpečuje intenzívnu hydratáciu pokožky. Zjemňuje póry a dodáva rovnomerný vzhľad pokožky.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600070

REGENERUJE. HYDRATUJE. VYHLADZUJE.

Hyalurónový hydratačný denný krém AQUANATURE System Hydro od ANNEMARIE BÖRLIND, uznávanej značky prírodnej kozmetiky s eco-certifikáciou, je formulovaný na poskytnutie maximálnej hydratácie a udržanie ideálnej vlhkosti pokožky po celý deň. Tento vegánsky krém a cielene navrhnutý pre obnovu mladistvého vzhľadu pleti, ponúka efektívnu ochranu pred dehydratáciou a príznakmi predčasného starnutia. Jeho prírodné zložky, vrátane vegánskej kyseliny hyalurónovej, účinne redukujú jemné vrásky a línie, zatiaľ čo pokožka zostáva vyživená, hladká a rozjasnená.

Zahrnuté výnimočné aktívne prírodné ingrediencie, vrátane papyrusových kmeňových buniek, ktoré posilňujú kožnú bariéru, a botanickej kyseliny hyalurónovej s extraktom zo slanorožca, pôsobia synergicky na zlepšenie hydratácie a vzhľadu pleti a robia z neho výnimočný produkt v oblasti prírodnej hydratačnej starostlivosti. Jeho luxusná krémová textúra a čistá, univerzálna vôňa získavajú obľubu užívateľov bez ohľadu na pohlavie a predstavujú ideálny podklad pod make-up.

Záväzok k udržateľnosti, certifikácie ako CSE a klimatická neutralita produktu, spolu s garanciou absencie GMO, parabénov, silikónov, minerálnych olejov a mikroplastov, odzrkadľujú trend a záväzok značky ANNEMARIE BÖRLIND voči etickosti a environmentálnej zodpovednosti.

V produktoch ANNEMARIE BÖRLIND sa používajú dva typy vegánskej kyseliny hyalurónovej, kde vysoká tolerancia a efektívnosť, poskytujú ďalší dôkaz o inovatívnom prístupe značky k výrobe svojich produktov. Ide o prírodné alternatívy, ktorá zabezpečujú, že vaša pleť bude vypnutá, hydratovaná a omladená.

Kyselina hyalurónová získaná
z biofermentácie

Tento typ hyalurónovej kyseliny sa vyrába fermentačným procesom s použitím mikroorganizmov. Je to udržateľný spôsob produkcie, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a zabezpečuje vysokú kvalitu a čistotu produktu.

Kyselina hyalurónová z čínskej huby
(Tremella fuciformis)

Tento druh hyalurónovej kyseliny sa získava z čínskej huby, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, čo znamená, že je mimoriadne dobre tolerovaná a efektívne hydratuje pokožku. Okrem toho sa od klasickej kyseliny hyalurónvej odlišuje tým, že dokáže pokožku chrániť proti voľným radikálom, čo klasická forma konvenčnej kyseliny hyalurónovej nedokáže.

Oba typy vegánskej hyalurónovej kyseliny použité v produktoch ANNEMARIE BÖRLIND sa vyznačujú mimoriadnou schopnosťou hydratovať pokožku na hlbokú úroveň, minimalizovať výskyt jemných vrások a zároveň zvyšovať jej vitalitu a rozžiarenie. Tento dvojitý hydratačný účinok zabezpečuje, že vaša pleť zostane svieža a mladistvá každý deň.

Obohaťte svoju dennú starostlivosť o pleť o prvotriednu hydratáciu a užívajte si každodennú dávku sviežosti a mladistvého vzhľadu. S produktami ANNEMARIE BÖRLIND získate nielen vynikajúce výsledky v oblasti starostlivosti o pleť, ale tiež podporíte značku, ktorá je odhodlaná prinášať inovatívne, prírodné a eticky zodpovedné kozmetické riešenia.

Vlastnosti:

  • Dodáva pleti intenzívnu hydratáciu a posilňuje jej ochrannú bariéru.
  • Zjemňuje rozšírené póry a dodáva pleti sviežosť.

Vedeli ste?

Toto hydratačné sérum kvôli obsahu vŕbovky zjemňuje viditeľnosť pórov a taktiež pôsobí na pleť protizápalovo, vďaka čomu je vhodné aj pre zmiešanú pleť.

Aplikácia:

Naneste na pokožku pomocou vklepávania končekmi prstov ráno a večer po očistení ako druhý krok pleťovej starostlivosti Je vhodné aj pre ľudí s problematickou T-zónou.

Podrobnosti
SKU600070
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50ml
EAN4011061214875
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiPleť s potrebou hydratácie, Zmiešaná pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačné sérum AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • Morské Riasy

    EXTRAKT Z MORSKÝCH RIAS
    V jednom kilograme rias sa nachádzajú vitamíny a minerály z 10 000 litrov morskej vody. Koncentrát zo zelených rias, je bohatý na cukor, proteíny a lipidy a má hlavne hydratačný účinok.

  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT

    EXTRAKT Z VŔBOVKY
    Je prírodnou zložkou s mnohostrannými benefitmi pre pokožku. Je bohatý na flavonoidy a jeho protizápalové vlastnosti zaisťujú účinnú obranu proti podráždeniu a zápalom, zatiaľ čo schopnosť regulovať produkciu mazu a sťahovať póry prispieva k čistejšiemu a matnejšiemu vzhľadu.

  • GALACTOARABINAN Polysacharid / filmotvorný prostriedok, získavaný zo smrekovca. Stabilizovaná emulzia, vytvára ochranný film na pokožku a vlasy.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MARIS SALT [SEA SALT]

    SOĽ Z MŔTVEHO MORA
    Obsahujúce minerály a stopové prvky, ktoré starostlivo upokojujú a hydratujú pokožku. Ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je po aplikácii spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.

  • MENTHYL LACTATE

    MENTHYL LAKTÁT
    Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej, čo mu dodáva podobný chladivý účinok ako mentol. Táto zmes zaisťuje osviežujúce pôsobenie na pokožku a podporuje jej hydratáciu a regeneráciu.

  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    SNEHOVÁ HUBA
    Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • CODIUM FRAGILE EXTRACT Extrakt z rias. Extrakt zo zelených rias je bohatý na minerály a hydratuje pokožku. Tiež chráni pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky.