-20%

Hydratačný sprej ROSE NATURE proti modrému svetlu

Hodnotenie:
90%
SKU:602287
Bežná cena 39,90 € Znížená cena 31,92 €

Ochranný sprej proti modrému svetlu s jedinečným účinnným komplexom, ktorý chráni pokožku pred digitálnym žiarením a zanecháva ju hydratovanú, osvieženú a s prirodzeným leskom.

Dostupnosť: Skladom
SKU
602287

CHRÁNI. OMLADZUJE. OSVIEŽUJE.

Ochranný sprej proti modrému svetlu od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND. Jeho hlavným cieľom je chrániť pokožku pred škodlivými účinkami modrého svetla a stresu, ktoré súvisia s digitálnou technológiou. Okrem toho, produkt ponúka aj osviežujúce a hydratačné účinky, ktoré pomáhajú zanechať na pokožke zdravý lesk.

Sprej obsahuje špeciálny PR³ rastlinný komplex, ktorý pomáha znížiť účinky modrého svetla a chrániť pokožku pred viditeľnými stresovými reakciami ako je začervenanie. Tento komplex taktiež podporuje detoxikáciu buniek, čo môže pomôcť pri predchádzaní predčasnému starnutiu a udržiavať pokožku zdravú a sviežu.

Okrem PR³ komplexu, sprej obsahuje aj olej z olív, ktorý pôsobí ako prírodný antioxidant a pomáha bojovať proti predčasnému starnutiu pokožky, ktoré môže byť spôsobené stresom a digitálnou technológiou. Celkovo je tento ochranný sprej ideálnym produktom pre tých, ktorí trávia veľa času pred obrazovkou a chcú chrániť svoju pokožku pred škodlivými účinkami modrého svetla.

Neobsahuje žiadne minerálne oleje ani deriváty a je VEGAN.


Výsledok testu produktovej línie ROSE NATURE system anti-digital

Po dobu 4 týždňov 100 ľudí testovalo a následne recenzovalo produkty línie ROSE NATURE. Po skončení testovacieho obdobia bolo zozbieraných celkovo 88 recenzií. Celkový výsledok testu línie: 4,2 z 5 hviezdičiek alebo „dobrý“.

Ochranný sprej proti modrému svetlu anti-digital ROSE NATURE pre modernú ženu - zákazníci potvrdili, že:

rose_2
po aplikácii je pleť osviežená 0%
po aplikácii sa cítili zrelaxovane 0%
po aplikácii uvidelo viditeľné rozjasnenie 0%

Vlastnosti:

  • Chráni pred účinkami modrého svetla.
  • Chráni pokožku pred stresovými reakciami.
  • Dodáva pokožke zdravý lesk.

Vedeli ste?

Olej z olív sa používa v kozmetike už tisíce rokov a bol považovaný za symbol krásy a zdravia u starovekých Grékov a Rimanov.

Aplikácia:

Na použitie spreja je potrebné ho dobre pretrepať a potom sprejovať z primeranej vzdialenosti na tvár a dekolt.

Podrobnosti
SKU602287
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie100 ml
EAN4011061229053
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiPleť vystavovaná modrému svetlu, Normálna pleť
Produktová líniaROSE NATURE
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačný sprej ROSE NATURE proti modrému svetlu
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • ECTOIN

    EKTOÍN
    Je to extremolyt produkovaný mikroorganizmami, ktorý sa považuje za zázrak na bunky kože. Má všestranné účinky - poskytuje pokožke hydratáciu, ochranu a regeneráciu. Zároveň chráni pred UV žiarením a voľnými radikálmi, zmierňuje zápal, má anti-aging účinky, zlepšuje elasticitu pokožky a redukuje vrásky.

  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSA FLORIBUNDA CALLUS EXTRACT

    KMEŇOVÉ BUNKY RUŽE Z ČIERNEHO LESA
    Extrakt z kmeňových buniek ruží z Čierneho lesa rozpustný v oleji (trvalo udržateľný, moderný a bez GMO spôsob získavania účinných látok z rastlín). Výnimočná aktívna zložka - stimuluje vlastnú produkciu kyseliny hyalurónovej v koži, optimalizuje vodnú rovnováhu pokožky, udržuje pokožku pružnú a podporuje proces bunkovej detoxikácie.

  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TREHALOSE Trehalóza je cukor (disacharid) prirodzene sa vyskytujúci v droždí, hubách, morských riasach a rastlinách. Na koži sa člení podľa enzýmov a má hydratačný účinok. Vďaka schopnosti redukovať pachy sa pridáva do dezodorantov. V kozmetike sa tiež používa pre zvlhčenie pokožky a slúži ako aróma, pretože má jemnú, sladkú vôňu a súčasne potláča horké tóny.
  • SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL

    MARULOVÝ OLEJ
    Má vysoký obsah mastných kyselín, vitamínov a antioxidantov a poskytuje hydratáciu a ochranu pokožky. Je tiež bohatý na antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením voľnými radikálmi.

  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL

    OLEJ ZO SEMIEN MAKADAMOVÉHO ORECHA
    Má vysoký obsah mastných kyselín a vitamínu E a používa sa v kozmetických výrobkoch na hydratáciu a zvlhčenie pokožky.