Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

VZORKA ROSE DEW línia

SKU:602000
1,50 €
Vzorka línie ROSE DEW poskytuje komplexnú a systematickú starostlivosť o smädnú pokožku, ktorú trápi nepríjemné pnutie a potrebuje stimulovať kolagénové vlákna k vyššej produkcii vlhkosti. Zároveň poskytuje ochrannú starostlivosť na vysokej úrovni.
Dostupnosť: Skladom
SKU
602000

VZORKA ROSE DEW LÍNIA PRE STAROSTLIVOSŤ O SUCHÚ PLEŤ S POTREBOU OCHRANY

ROSE DEW System Protection - harmonizujúca starostlivosť o suchú pleť s potrebou ochrany

  • Chráni pleť pred oxidačným stresom
  • Chráni pleť pred predčasným starnutím
  • Vyrovnáva obsah vlhkosti v pokožke
  • Posilňuje odolnosť pleti
  • Zanecháva pleť jemnú, žiarivú a sviežu

Kozmetická línia ROSE DEW System Protection je určená pre mladšiu suchú pleť, ktorá začína strácať prirodzenú vlhkosť a objavujú sa na nej prvé vrásky.

Poskytuje komplexnú a systematickú starostlivosť o smädnú pokožku, ktorú trápi nepríjemné pnutie a potrebuje stimulovať kolagénové vlákna k vyššej produkcii vlhkosti. Zároveň poskytuje ochrannú starostlivosť na vysokej úrovni.

Všetky kozmetické produkty ROSE DEW obsahujú organický extrakt získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovaného divokého zberu, ktorý posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pleť pred voľnými radikálmi, pôsobí antioxidačne a tým chráni pred predčasným starnutím pokožky, ktoré môže byť spôsobené vplyvom životného prostredia. V zložení sú obsiahnuté aj iné výnimočné prírodné ingrediencie, ako je avokádo, ktoré pleť zásobuje hodnotnými vitamínmi A, E a potrebnou hydratáciou. Ružová voda z damašských ruží, získaná organickým pestovaním, má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a je prírodnou vôňou. S harmonizujúcou vôňou ruží.

Patentovaný komplex účinných látok Multimoist CLRTM reguluje obsah vlhkosti v pokožke a dodáva jej žiarivý a hladký vzhľad. Pokožka, ktorá je dobre chránená a zvlhčená, si môže zachovať prirodzený ružový jas.

Vzorka obsahuje:

Jemné čistiace mlieko ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND bolo špeciálne vyvinuté pre suchú, slabo hydratovanú pleť s potrebou ochrany. S harmonizujúcou vôňou ruží. Jemné povrchovo aktívne látky v tomto kozmetickom produkte šetrne odstraňujú nečistoty a make up z tváre, krku a dekoltu, bez toho aby vysušovali pokožku. Zanecháva pleť sviežu a optimálne ju pripravuje na ďalšie kroky starostlivosti. Čítaj viac...

Ochranné pleťové tonikum ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určené ako druhý krok systematickej starostlivosti, teda tonizácia. Pleťové tonikum (sérum) z ruží je špeciálne vyvinuté na každodennú starostlivosť o suchú, nedostatočne hydratovanú pokožku, ktorá potrebuje intenzívnu ochranu a okamžitú dávku hydratácie a sviežosti. S harmonizujúcou vôňou ruží. Čítaj viac...

Harmonizujúci denný krém
ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený ako tretí krok každodennej systematickej starostlivosti o suchú pleť s potrebou ochrany. Intenzívne pleť hydratuje, viaže v nej vlhkosť a ochraňuje pred voľnými radikálmi počas celého dňa. S harmonizujúcou vôňou ruží. Čítaj viac...

Nočný krém ROSE DEW System Protection od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený ako tretí krok každodennej večernej systematickej starostlivosti o suchú pleť s nedostatkom hydratácie. Intenzívne pleť hydratuje, viaže v nej vlhkosť počas celej noci a regeneruje. S harmonizujúcou vôňou ruží. Čítaj viac...

Aplikácia:

Čistiace mlieko: Aplikujte ráno a večer na pleť krúživými pohybmi. Opláchnite teplou vodou.

Pleťové tonikum: 
Ráno a večer naneste na čistú pleť a jemne vklepte prstami.

Denný krém: Po očistení a tonizácii ráno naneste na pleť a jemne vmasírujte.

Nočný krém: Po večernom vyčistení a tonizácii naneste na pleť a jemne
vmasírujte.

Podrobnosti
SKU602000
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie4x2ml
EAN4011061227752
UrčenieDenné krémy, Nočné krémy, Čistenie pleti
Typ pletiSuchá pleť, Citlivá pleť
Produktová líniaROSE DEW
Write Your Own Review
Hodnotený produktVZORKA ROSE DEW línia
Your Rating
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT

    EXTRAKT Z REBRÍČKA OBYČAJNÉHO
    Je významný svojimi mnohostrannými účinkami na pokožku. Aktívne stimuluje cirkuláciu krvi, čo prispieva k lepšej výžive a regenerácii pokožky, zatiaľ čo jeho spevňujúce vlastnosti pomáhajú zlepšovať jej elasticitu a pevnosť. Protizápalové a antibakteriálne účinky tohto extraktu sú ideálne pre boj proti kožným problémom, ako sú akné, podráždenie či začervenanie.

  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CERA ALBA [BEESWAX]

    VČELÍ VOSK
    Včelí vosk je prírodná látka so širokým spektrom využitia, ktorá chráni, vyživuje a zvlhčuje pokožku pier a celého tela, a efektívne zabraňuje jej vysúšaniu. Okrem toho má významné regeneračné a upokojujúce účinky, ktoré pomáhajú zlepšovať stav pokožky a podporovať jej obnovu.