Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Gél po holení pre mužov

Hodnotenie:
100%
SKU:601655
27,90 €
Gél po holení špeciálne vyvinutý pre mužskú pokožku. Pre vlhkosť a extra sviežosť. Premeňte vašu starostlivosť o pokožku namáhanú holením na upokojujúci zážitok zo sviežosti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601655

ENERGIZUJE. OSVIEŽUJE. UKĽUDŇUJE.

Prírodný gél po holení pre mužov, od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený pre všetky typy mužskej pokožky. Poskytuje upokojenie, dodáva pleti potrebnú vlhkosť a extra sviežosť. Obsahuje inovatívny Energy komplex vytvorený z botanického taurínu a aktívnych ingrediencií ako sú bio extrakt z borievky, gin a organický kofeín, ktoré dodávajú čerstvo oholenej pokožke hĺbkovú hydratáciu, sviežosť a upokojenie. Premeňte vašu starostlivosť o pokožku namáhanú holením na upokojujúci zážitok zo sviežosti.

Vlastnosti:

  • Zabezpečí upokojenie a hydratáciu.
  • Energetická a hydratačná bomba.
  • Vhodný aj pre citlivú pokožku.

Vedeli ste?

Vďaka obsahu zeleného čajovníka gél pôsobí na pokožku upokojujúco. Práve preto je gél po holení vhodný aj pre citlivú pokožku.

Aplikácia:

Aplikujte na suchú pokožku po vyčistení alebo holení. Vyhýbajte sa oblasti očí. Rýchlo sa vstrebáva a nie je mastný.

Podrobnosti
SKU601655
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50ml
EAN4011061225383
UrčeniePre mužov
Write Your Own Review
Hodnotený produktGél po holení pre mužov
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT [ARCHANGEL] Extrakt z Angeliky čínskej. Obsahuje horké látky a triesloviny, ktoré majú tonizujúci a antimikrobiálny účinok.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASTAXANTHIN Prírodná červeno-oranžová farba (karotenoid) derivovaná z riasy. Môže chrániť pokožku pred stresom vyvolaným UV žiarením a má pri tejto funkcii 14-násobne silnejší účinok ako vitamín E.
  • CAFFEINE

    ORGANICKÝ KOFEÍN
    Organický kofeín stimuluje mikrocirkuláciu, čím efektívne redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami. Jeho antioxidačné vlastnosti poskytujú ochranu pokožke pred škodlivým vplyvom voľných radikálov, zatiaľ čo podporuje pevnosť a pružnosť. Tento prírodný extrakt tak prispieva k zdravšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu pleti, zlepšuje jej celkový tón a textúru.

  • CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT

    VÝŤAŽOK ZO ZELENÉHO ČAJU
    Pôvodom z ekologicky pestovaných čajovníkov. Keď sa používajú celé listy, extrakt z čajovníka čínskeho sa nazýva "zelený čaj". Ak sú listové puky spracované počas ich zatvárania, je to známe ako "biely čaj". Obidva extrakty majú silný antioxidačný účinok, čím chránia pokožku pred agresormi životného prostredia ("voľné radikály") a chránia proti predčasnému starnutiu pokožky. Extrakt má tiež mierny antibakteriálny účinok.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Mliečne Tenzidy

    MLIEČNE TENZIDY
    Známe aj ako alkylpolyglykozidy (APG) alebo cukrové tenzidy, sú jemné povrchovo aktívne látky (tenzidy) získavané z prírodných zdrojov, najčastejšie z rastlinných olejov a cukru. Poskytujú jemné čistiace účinky bez vysušovania.

  • CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT Výťažok z kvetov nevädze z ekologického poľnohospodárstva. Používa sa v prípravkoch na starostlivosť o oči, redukuje opuchy a zápal.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • SODIUM CARRAGEENAN Sodný karagenan. Carrageenan sodný je sodná soľ karagénanu. Karagénan je skupina polysacharidov, ktoré sa získavajú extrakciou z červených morských rias, najčastejšie z tzv. Írskeho machu. Používa sa ako zahusťovadlo, želírujúca látka, filmotvorné činidlo, spojivo, stabilizátor emulzie a antistatický prostriedok. Zlepšuje vzájomnú väzbu použitých látok v produkte a zlepšuje upraviteľnosť vlasov. Používa sa v práškoch a maskách.
  • SODIUM HYALURONATE

    SODNÁ SOĽ KYSELINY HYALURÓNOVEJ
    Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje pokožku. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.

  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • POLYGLYCERYL-10 LAURATE Ester kyseliny laurovej a Polyglycerinu-10, je rastlinného pôvodu. Táto látka slúži ako zahusťovadlo, používa sa pre zlepšenie konzistencie kozmetických produktov a pridáva sa tiež do prostriedkov určených na umývanie (povrchovo aktívna látka). Pomáha pokožku zmäkčovať a zjemňovať, udržuje jej prirodzenú pevnosť a pružnosť a zlepšuje jej ochranu pred vysušením.
  • HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT Jednobunková sladkovodná riasa z čeľade Haematococcaceae, ktorá má zelenú až červenkastú farbu. Obsahuje hlavne prírodné farbivo astaxantín, ktorý patrí ku karoténoidom. Ochraňuje bunkové membrány vo všetkých častiach tela a pokožku pred pôsobením UV žiarenia, čím bráni predčasnému starnutiu. Zlepšuje pružnosť kože u žien okolo 40. roku veku. Astaxantín redukuje vrásky a hydratuje pleť.
  • JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT [JUNIPER]

    BORIEVKA
    Organický extrakt z borievky získanej z ekologického pestovania je bohatý na éterické oleje. Pôsobí protizápalovo a upokojuje pokožku.

  • BOTANICKÝ TAURÍN

    BOTANICKÝ TAURÍN
    Získaný z červenej riasy Jania má energizujúci a antioxidačný účinok. Mladistvý potenciál pokožky je zachovaný a prvé príznaky starnutia sú redukované.

  • ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT [GINGER] Extrakt získaný z koreňa zázvoru obsahuje veľa éterických olejov a tradične sa používa v naturopatii. Obsiahnuté v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT [ARCHANGEL] Extrakt získaný z angeliky obsahuje veľa éterických olejov a tradične sa používa v naturopatii. Obsiahnuté v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT [LICORICE] Extrakt získaný z koreňa sladkého drievka sa tradične používa v prírodnej medicíne a je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sériách MEN.
  • BETULA ALBA LEAF EXTRACT [BIRCH] Extrakt získaný z listov brezy striebornej je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • ELETTARIA CARDAMOMUM SEED EXTRACT [CARDAMOM] Extrakt získaný zo semien zeleného kardamónu je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sérii MEN.
  • CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT [ORANGE]
    Pomarančové šupky sú súčasťou ginu, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Emulgátor získaný z oleja babassu kombinuje vodu s olejom.