2-fázový aloe vera shake pre upokojenie a hydratáciu

Hodnotenie:
100%
SKU:601538
22,90 €
Koktail z bio aloe vera je plný vitamínov, minerálov a aminokyselín. Má upokojujúci účinok a poskytuje intenzívnu hydratáciu. Je vhodný pre namáhanú dehydrovanú pleť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601538

HYDRATUJE. UPOKOJUJE. VYŽIVUJE.

Prírodné dvojfázové sérum s obsahom jedinečného koktailu z bio aloe vera spolu s botanickou kyselinou hyalurónovou od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND zabezpečuje upokojenie a potrebnú dávku vlhkosti pre dehydrovanú a namáhanú pleť.

Šťava z listov aloe vera obsahuje veľké množstvo aminokyselín, vitamínov a minerálov. Filmotvorné polysacharidy slúžia na ochranu pred stratou vlhkosti a na upokojenie. Spolu s botanickou kyselinou hyalurónovou a vlastnou minerálnou vodou poskytuje 2-fázový aloe vera shake intenzívnu vlhkosť. Botanická kyselina hyalurónová vypĺňa jemné línie, vyhladzuje vrásky a vďaka svojej unikátnej vlastnosti viazať na seba veľké množstvo vody hydratuje zvnútra, čo pomáha zabrániť predčasnému starnutiu. Aktívny komplex rybízového oleja a extraktu z balónovej vínnej révy zmierňuje podráždenie, začervenanie a pocity napätia. Vysoko kvalitné rastlinné oleje posilňujú a chránia kožnú bariéru. Kvalitný bio jojobový olej obsahuje prírodnú formu vitamínu E, ktorý pracuje s pokožkou ako antioxidant - môže pomôcť pleti vysporiadať sa s oxidačným stresom spôsobeným voľnými radikálmi a inými toxínmi.

Tento kozmetický produkt vďaka svojmu účinnému rastlinnému zloženiu poskytuje zdravý, svieži, vyhladený a rozžiarený vzhľad pleti.

Vlastnosti:

  • Upokojuje a hydratuje pleť.
  • Účinne vyplňuje jemné línie a nerovnosti pleti.
  • ochrana pred vonkajšími vplyvmi, oxidačným stresom, voľnými radikálmi a toxínmi.

Vedeli ste?

Aloe vera, ktoré je použité ako základ, vďaka obsahu až 160 aktívnych látok dokáže jemne ale účinne regenerovať pleť a obnovovať jej prirodzenú rovnováhu, čím pokožka stráca na citlivosti.

Aplikácia:

Ráno a večer aplikujte na očistenú pokožku pred nanesením krému. V prípade potreby následne použite denný / nočný krém. Pred každým použitím dobre pretrepte, aby sa obe fázy dobre premiešali.

ALOE VERA Z MEXIKA a ALOE VERA Z GUATEMALY - čítaj viac...

Podrobnosti
SKU601538
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50 ml
EAN4011061224492
UrčeniePleťové séra, fluidy
Typ pletiNormálna pleť, Mladá pleť
Produktová línia2-FÁZOVÉ SHAKY
Write Your Own Review
Hodnotený produkt2-fázový aloe vera shake pre upokojenie a hydratáciu
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • DEFENSIL®PLUS

    DEFENSIL®plus / BALÓNOVEC
    Výťažok z tejto tropickej rastliny je bohatý na fytosteroly, flavonoidy, saponíny a triesloviny. Má utišujúci a protizápalový účinok na pokožku.

  • Ci 75810 [Copper Chlorophyll] Komplex chlorofylu a medi. Prírodné zelené farbivo z chlorofylu (pigment prítomný v zelených rastlinách) a medi.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]

    OLEJ ZO SEMIEN ČIERNYCH RÍBEZLÍ
    Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, regeneruje a chráni pokožku. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku. Je významnou vitamínovú bombou a účinným antioxidantom, ktorý chráni bunky.

  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    SNEHOVÁ HUBA
    Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.