DORUČÍME DO VIANOC: Objednávky prijaté do 19.12.2022 (vrátane) s doručením cez kuriéra a Packetu

-20%

Posilňujúci pleťový gél pre zrelú pleť ZZ SENSITIVE

Hodnotenie:
100%
SKU: 865
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 18,32 €
Pleťový gél pre citlivú pleť posilňuje, upokojuje a osviežuje pokožku pleti. Hydratuje pleť do hĺbky. Zabezpečuje pocit sviežej a oddýchnutej pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
865

POSILŇUJE. UPOKOJUJE. OSVIEŽUJE.

Posilňujúci Pleťový Gél ZZ SENSITIVE System Anti-Stress od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je vhodný ako druhý krok pleťovej starostlivosti  (tonizácia al. posilnenie) o citlivú pokožku, ktorá reaguje hypersenzitívne na teplo, chlad, stres, vône, konzervanty či farbivá a často sa prejavuje podráždením či začervenaním.

Prírodný posilňujúci pleťový gél hydratuje pokožku až do hlbších vrstiev. Obsahuje inovatívny prebiotický a probiotický komplex, ktorý má na pleť normalizačný účinok a pripravuje ju na následnú optimálnu dennú a nočnú starostlivosť. Podporuje aj účinky zlatej orchidey,  ktorá sa pre svoje upokojujúce účinky využíva v tradičnej čínskej medicíne. Extrakt zo zlatej orchidey v tomto kozmetickom prípravku vracia pokožke rovnováhu, reguluje jej prirodzené pH, zlepšuje funkciu epidermy a redukuje precitlivenosť.

  • normalizuje pleť a pripravuje ju na ďalšiu dennú a nočnú starostlivosť
  • reguluje prirodzene pH pokožky, zlepšuje funkciu epidermy a posilňuje kožnú bariéru
  • upokojuje a uvoľňuje pnutie

Výsledkom používania tohto prírodného kozmetického prípravku  je svieža a uvoľnená pleť.

Aplikácia:

Aplikujte na vyčistenú pleť ráno a večer jemným vklepaním končekov prstov do pokožky.

Podrobnosti
SKU 865
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 150ml
EAN 4011061008658
Určenie Čistenie pleti
Typ pleti Zrelá pleť, Citlivá pleť
Produktová línia ZZ SENSITIVE
Write Your Own Review
Hodnotený produktPosilňujúci pleťový gél pre zrelú pleť ZZ SENSITIVE
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE Polysacharid rastlinného pôvodu. Jeho prebiotické vlastnosti podporujú priaznivú kožnú flóru a tým posilňujú kožnú bariéru. Ideálne na upokojenie a starostlivosť o citlivú pokožku.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CURCULIGO ORCHIOIDES ROOT EXTRACT Extrakt z koreňa trávy hohoľa. Tradičná liečivá rastlina (používaná v tradičnej medicíne). Má antioxidačný a antibakteriálny účinok. Mechanizmus účinku koreňového extraktu zlepšuje funkciu ochrannej bariéry kože, a preto upokojuje a normalizuje citlivú pokožku.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE Sladké Drievko. Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie.
  • FRUCTAN Polysacharid získaný z koreňa yacón. Obsahuje vysoké množstvo kyseliny askorbovej, riboflavínu, niacínu či beta karoténu, ale aj vápnika, fosforu alebo železa. Má antibakteriálne účinky, pôsobí proti plesniam a kvasinkám a pomáha neutralizovať voľné radikály. Jeho probiotické vlastnosti podporujú priaznivú kožnú flóru a tým posilňujú kožnú bariéru.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
  • PREBIOTIC AND PROBIOTIC COMPLEX Baktérie mliečneho kvasenia. Probiotická zložka, ktorá stimuluje prirodzený imunitný systém kože. Lactobacillus Ferment je účinná kozmetická zložka, ktorá sa získava z extraktu vznikajúceho počas fermentácie laktobacilov. Tie sú druhom baktérií, ktoré sú prínosné pre ľudský organizmus. Majú antimikrobiálne účinky, a to najmä v produktoch obsahujúcich vodu. Okrem toho majú priaznivé účinky na pokožku. Podporujú obnovu jej buniek a pôsobia priaznivo na pleť trpiaciu akné alebo rosaceou. Okrem toho môžu podporovať produkciu kolagénu, a tým pôsobiť proti predčasnému starnutiu pokožky.
  • MALTODEXTRIN Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
  • RHIZOBIAN GUM Filmotvorné činidlo. Gume podobný polysacharidový gél, s ktorým púštne rastliny chránia svoje korene pred dehydratáciou v symbióze s mikroorganizmami v časoch sucha. Má efekt vyhladzovania kože a viazania vlhkosti.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.