Pleťový krém pre mužov

Hodnotenie:
100%
SKU:601657
30,90 €
Pleťový krém špeciálne vyvinutý pre mužskú pokožku, ktorý revitalizuje a zmierňuje príznaky starnutia.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601657

ENERGIZUJE. VYŽIVUJE. SPEVŇUJE.

Prírodný pleťový krém pre mužov, od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je vhodný pre všetky typy mužskej pokožky. Poskytuje starostlivosť vyvinutú priamo pre potreby mužskej pleti. Obsahuje inovatívny Energy komplex vytvorený z botanického taurínu a aktívnych ingrediencií ako sú bio extrakt z borievky, gin a organický kofeín, ktoré hĺbkovo hydratujú, energizujú a spevňujú namáhanú pokožku. Organické aloe vera revitalizuje vašu pokožku a zmierňuje príznaky starnutia.

Vlastnosti:

  • Energetická a hydratačná bomba.
  • Ľahká, nemastná textúra.

Vedeli ste?

Do kozmetických produktov ANNEMARIE BÖRLIND sa používa viac ako 475 rôznych prísad. Ide o vysokoúčinné látky primárne rastlinného pôvodu, ktorých používaniu predchádzal dlhoročný dôkladný vedecký výskum.

Aplikácia:

Aplikujte ráno a večer na vyčistenú pokožku a jemne vmasírujte.

Podrobnosti
SKU601657
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50ml
EAN4011061225376
UrčeniePre mužov
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťový krém pre mužov
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT [ARCHANGEL] Extrakt z Angeliky čínskej. Obsahuje horké látky a triesloviny, ktoré majú tonizujúci a antimikrobiálny účinok.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CAFFEINE

    ORGANICKÝ KOFEÍN
    Organický kofeín stimuluje mikrocirkuláciu, čím efektívne redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami. Jeho antioxidačné vlastnosti poskytujú ochranu pokožke pred škodlivým vplyvom voľných radikálov, zatiaľ čo podporuje pevnosť a pružnosť. Tento prírodný extrakt tak prispieva k zdravšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu pleti, zlepšuje jej celkový tón a textúru.

  • CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT Výťažok z kvetov nevädze z ekologického poľnohospodárstva. Používa sa v prípravkoch na starostlivosť o oči, redukuje opuchy a zápal.
  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • GALACTOARABINAN Polysacharid / filmotvorný prostriedok, získavaný zo smrekovca. Stabilizovaná emulzia, vytvára ochranný film na pokožku a vlasy.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MENTHOL Mentol je chladivá, kryštalická látka, ktorá sa prirodzene nachádza v mäte piepornej. Mentol sa používa pre jeho protizápalové, antibakteriálne a anestetické účinky.
  • MENTHYL LACTATE

    MENTHYL LAKTÁT
    Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej, čo mu dodáva podobný chladivý účinok ako mentol. Táto zmes zaisťuje osviežujúce pôsobenie na pokožku a podporuje jej hydratáciu a regeneráciu.

  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM CARRAGEENAN Sodný karagenan. Carrageenan sodný je sodná soľ karagénanu. Karagénan je skupina polysacharidov, ktoré sa získavajú extrakciou z červených morských rias, najčastejšie z tzv. Írskeho machu. Používa sa ako zahusťovadlo, želírujúca látka, filmotvorné činidlo, spojivo, stabilizátor emulzie a antistatický prostriedok. Zlepšuje vzájomnú väzbu použitých látok v produkte a zlepšuje upraviteľnosť vlasov. Používa sa v práškoch a maskách.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • SORBITAN OLIVATE Emulgátor získaný z olivového oleja z obnoviteľných zdrojov: zlúčeniny sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratačným efektom) a rastlinných mastných kyselín. Spája olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky a uchovávanie vlhkosti.
  • SORBITAN PALMITATE Emulgátor získaný z palmového oleja z obnoviteľných zdrojov: zlúčeniny sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratačným efektom) a rastlinných mastných kyselín. Spája olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky a uchovávanie vlhkosti.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    SNEHOVÁ HUBA
    Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT [JUNIPER]

    BORIEVKA
    Organický extrakt z borievky získanej z ekologického pestovania je bohatý na éterické oleje. Pôsobí protizápalovo a upokojuje pokožku.

  • BOTANICKÝ TAURÍN

    BOTANICKÝ TAURÍN
    Získaný z červenej riasy Jania má energizujúci a antioxidačný účinok. Mladistvý potenciál pokožky je zachovaný a prvé príznaky starnutia sú redukované.

  • ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT [GINGER] Extrakt získaný z koreňa zázvoru obsahuje veľa éterických olejov a tradične sa používa v naturopatii. Obsiahnuté v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT [LICORICE] Extrakt získaný z koreňa sladkého drievka sa tradične používa v prírodnej medicíne a je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sériách MEN.
  • BETULA ALBA LEAF EXTRACT [BIRCH] Extrakt získaný z listov brezy striebornej je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • ELETTARIA CARDAMOMUM SEED EXTRACT [CARDAMOM] Extrakt získaný zo semien zeleného kardamónu je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sérii MEN.
  • CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT [ORANGE]
    Pomarančové šupky sú súčasťou ginu, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.