Peeling s ovocnými kyselinami

Hodnotenie:
100%
SKU: 600989
25,90 €
Peeling v gélovej podobe vďaka ovocným kyselinám odstraňuje odumreté bunky kože. Pleť výrazne zjemní a optimalizuje. Je ideálny pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600989

ZJEMŇUJE. VYŽIVUJE. STIMULUJE.

Prírodný peeling od kozmetickej značky ANNEMARIE BÖRLIND má netradičnú, no príjemnú gélovú konzistenciu. Obsahuje ovocné kyseliny a rastlinné extrakty, ktoré dôkladne no veľmi šetrne odstraňujú odumreté kožné bunky a nečistoty. Obsahuje extrakt z čučoriedky, ktorá má hydratačné a anti-agingové účinky na pokožku. A tiež extrakt z javorového sirupu z ekologického poľnohospodárstva, ktorý vďaka vysokému obsahu cukru a minerálov pleť zvlhčuje a vyživuje. Tento prírodný peeling poskytuje pokožke aj ďalšiu pridanú hodnotu - stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkovo zjemňuje jej vzhľad. Výsledkom je nielen čistá, ale aj jemnejšia, hebkejšia a pružnejšia pokožka. Kozmetický prípravok je vhodný pre všetky typy pleti a ideálny pre mastnú pleť a pleť so sklonom k tvorbe akné.

Aplikácia:

Používajte raz týždenne na vyčistenú pleť. Naneste, nechajte pôsobiť 5 až 10 minút a potom opláchnite vlažnou vodou. Bezpodmienečne sa vyhýbajte kontaktu s očami a perami. Pokračujte v starostlivosti o pleť obvyklým spôsobom alebo podľa potreby použite pleťovú masku. 

Podrobnosti
SKU 600989
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 30ml
EAN 4011061219092
Určenie Peelingy
Typ pleti Mastná pleť, Zmiešaná pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktPeeling s ovocnými kyselinami
Your Rating
  • ACER SACCHARUM EXTRACT [SUGAR MAPLE] Extrakt z javorového sirupu z ekologického poľnohospodárstva. Má hydratačný účinok vďaka obsahu cukru a minerálov.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRUS AURANTIUM DULCIS FLOWER WATER [ORANGE] Extrakt z červeného pomaranča. Prírodná vôňa so stimulačným účinkom. Tento výťažok obsahuje vzácne dôležité látky rastlinného pôvodu, ako napríklad flavonoidy a vitamíny, a používa sa aj v potravinách.
  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT Extrakt z čučoriedok. Má antioxidačný účinok, takže chráni pred voľnými radikálmi a pôsobí proti predčasnému starnutiu pokožky, súvisiacim so životným prostredím.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.
  • POLYGLYCERYL-10 LAURATE Ester kyseliny laurovej a Polyglycerinu-10, je rastlinného pôvodu. Táto látka slúži ako zahusťovadlo, používa sa pre zlepšenie konzistencie kozmetických produktov a pridáva sa tiež do prostriedkov určených na umývanie (povrchovo aktívna látka). Pomáha pokožku zmäkčovať a zjemňovať, udržuje jej prirodzenú pevnosť a pružnosť a zlepšuje jej ochranu pred vysušením.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Extrakt z Palma Babussu (Orbignya oleifera). Tieto plody obsahujú semená, ktoré sú lisované za studena, aby sa z nich získal bledožltý olej, bohatý na mastné kyseliny alebo babussu maslo. Je etickou alternatívou k oleju palmovému alebo kokosovému. Výborne emulguje, vyznačuje sa silným antioxidačným potenciálom. Je vhodný pre ošetrenie suchej, hrubej, lúpajúcej sa kože, kožných prasklín a do anti-agingových prípravkov starostlivosti o pleť.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Emulgátor získaný z oleja babassu kombinuje vodu s olejom.