Očný tieň

Hodnotenie:
88%
SKU:602547-1
Už od 12,67 € Bežná cena 14,90 €

Dlhotrvajúci očný tieň pre zvýraznenie očí. Moderné farebné odtiene ponúkajú rozličnú kombináciu farieb. Vhodné aj pre nositeľov kontaktných šošoviek.

Dostupnosť: Skladom
Zostáva len %1
SKU
602547-1

Očný tieň od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND sa vyznačuje vysokou kvalitou a prírodnými zložkami. Obsahuje marulový olej z Namíbie, ktorý mu dodáva priľnavosť, čo znamená, že sa dobre drží na viečku a vydrží po celý deň. Okrem toho tiež zabezpečuje príjemný pocit a maximálny komfort pri nosení.

Tento očný tieň je výživný a obsahuje organický jojobový olej, ktorý pomáha udržiavať vlhkosť pokožky okolo očí, aby sa predišlo nežiaducemu vysušeniu.

Očný tieň nie je príliš prášivý ani mastný, vďaka čomu je vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Okrem toho neobsahuje žiadne deriváty minerálnych olejov alebo mikroplasty.

Tento produkt ideálnou voľbou pre všetky ženy, ktoré chcú mať výrazné líčenie očí, no zároveň si potrpia na prírodné zloženie a kvalitu.

Vlastnosti:

  • Obsahuje marulový olej z Namíbie.
  • Obsahuje organický jojobový olej, ktorý poskytuje výživu a udržiava vlhkosť v oblasti očí.
  • Vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.

Vedeli ste?

Marulový olej má vysoký obsah antioxidantov, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi.

Aplikácia:

Očný tieň naneste štetcom priamo na očné viečko a jemne rozotrite.

TIP: Pre intenzívnejší vzhľad doplňte líčenie očí tekutou linkou a maskarou.

Podrobnosti
SKU602547-1
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie2 g
UrčenieDekoratívka
Write Your Own Review
Hodnotený produktOčný tieň
Your Rating
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • Ci 77007 [Ultramarines] Ultramarín je anorganické farbivo. Je bezpečný pre farbenie kozmetiky (maskary, očné tiene, očné linky, korektory) a prípravky osobnej hygieny (mydlá, sprchovacie gély)
  • Ci 77288 [Chromium Oxide Green] Prírodné zelené farbivo. Zelené oxidy chrómu sú prírodného pôvodu. Svoje využitie nachádza hlavne v dekoratívnej kozmetike. Používa sa len v malom množstve, ktoré nespôsobuje žiadne negatívne dopadny na zdravie človeka.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77510 [Ferric Ferrocyanide] Anorganický pigment na báze železa tmavomodrej farby. V kozmetike slúži ako modré farbivo, hlavne v dekoratívnej kozmetike. Nevykazuje toxicitu, môže sa používať v prírodnej kozmetike.
  • Ci 77742 [Manganese Violet] Farbivo sýto fialovej farby, používané hlavne v dekoratívnej kozmetike.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • LAUROYL LYSINE Lauroyl lyzín. Povrchovo aktívna látka, derivát rastlinných aminokyselín. Vyrába sa zo zmesi prírodnej laurovej mastnej kyseliny (tá sa získava z kokosového oleja) a aminokyselín. Používa sa ako stabilizátor. Pokožke a vlasom dodáva pocit hebkosti a jemnosti. Prispieva k lepšej štruktúre kozmetických prípravkov. Tvorí základ púdrov, rúžov či očných tieňov a pridáva sa aj do produktov vlasovej starostlivosti (gély, kondicionéry). Je považovaný za bezpečnú kozmetickú prísadu, neboli u neho zistené žiadne vedľajšie účinky alebo kontraindikácie.
  • MAGNESIUM STEARATE Stearan horečnatý. Stabilizuje hustotu emulzie. Zlepšuje priľnavosť kompaktných púdrov. Stearan horečnatý vzniká spojením síranu horečnatého (napr. Súčasť morskej vody) a kyseliny stearovej (tá sa prirodzene vyskytuje v rastlinných tukoch).
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.