Korektor s aplikátorom

Hodnotenie:
91%
SKU:602617-1
Už od 19,90 €

Korektor s praktickým aplikátorom a šetrným zložením, ktoré nedráždi oči a očné okolie. Vďaka vysokému krytiu skvelo zakrýva prípadné nedokonalosti pleti či tmavé kruhy pod očami. Vhodný pre všetky typy pleti.

Dostupnosť: Skladom
Zostáva len %1
SKU
602617-1

Korektor s aplikátorom od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND obsahuje svetlo odrážajúce pigmenty, ktoré zosvetlia tiene pod očami, spoľahlivo zakryjú nedokonalosti pleti a tmavé kruhy pod očami.

Anti-wrinkle efekt účinne redukuje drobné vrásky, zatiaľ čo Anti-Puff efekt hydratuje, prekrvuje a obnovuje sviežosť unavených očí. Korektor poskytuje stredné krytie, vďaka čomu skvelo zakryje prípadné nedokonalosti pleti.

Prírodné zložky obsiahnuté v tomto produkte sú maximálne šetrné k očému okoliu, nevysušujú ho a ani nedráždia.

Bez derivátov minerálnych olejov, mikroplastov, vegan.

Vlastnosti:

  • Obsahuje svetlo odrážajúce pigmenty, ktoré zosvetľujú tiene pod očami.
  • Anti-wrinkle efekt účinne redukuje drobné vrásky a Anti-Puff efekt obnovuje sviežosť unavených očí.
  • Poskytuje stredné krytie.

Vedeli ste?

Anti-puff efekt nielen hydratuje a obnovuje sviežosť unavených očí, ale tiež obsahuje zložky, ktoré zlepšujú prietok krvi a lymfy, čo pomáha znížiť opuchy a ovisnutie očných viečok.

Aplikácia:

Pred prvým použitím niekoľkokrát kliknite, kým korektor nezačne presakovať do štetca. Na ďalšiu aplikáciu postačí pár kliknutí. Potom naneste priamo na pokožku a rozotrite. Priložte štetec k vnútornému kútiku oka a naneste korektor pod oči, aby ste zakryli tmavé kruhy. V prípade škvŕn naneste malé množstvo korektoru priamo na danú oblasť a rozotrite.

TIP: Pre výraznejší efekt naneste korektor na výrazné oblasti tváre, ako je mostík nosa, stred čela a brada.

Podrobnosti
SKU602617-1
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie3,2 ml
UrčenieDekoratívka
Write Your Own Review
Hodnotený produktKorektor s aplikátorom
Your Rating
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • CYCLODEXTRIN Cyklodextrín. Molekula cukru vyrobená z rastlinného škrobu pomocou enzymatickej konverzie. Schopná absorbovať oleje a podobné látky, napr. prebytočný kožný maz, má zmatňujúci účinok. Môže byť tiež použitá ako transportér aktívnych zložiek.
  • DODECANE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HEPTYL UNDECYLENATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • HYDROGENATED CASTOR OIL Hydrogenovaný ricínový olej vzniká hydrogenáciou, čo je proces na redukciu alebo nasýtenie organických zlúčenín. Tepelný proces, ktorým ricínový olej prejde, zmení jeho štruktúru na voskovú látku, jantárovo sfarbenú. Takto vzniknutý hydrogenovaný (stužený) olej sa používa ako emulgačné činidlo (zlepšuje schopnosť tvoriť emulzie), zmäkčovadlo, rozpúšťadlo a vonná prísada. Okrem toho, že zmäkčuje kožu, znižuje povrchové napätie a zlepšuje štruktúru a stabilitu kozmetických prípravkov. Olej má výborné zmäkčujúce a regeneračné účinky. Veganská alternatíva k včeliemu vosku.
  • HYDROGENATED LECITHIN Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • MAGNESIUM STEARATE Stearan horečnatý. Stabilizuje hustotu emulzie. Zlepšuje priľnavosť kompaktných púdrov. Stearan horečnatý vzniká spojením síranu horečnatého (napr. Súčasť morskej vody) a kyseliny stearovej (tá sa prirodzene vyskytuje v rastlinných tukoch).
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • ACMELLA OLERACEA EXTRACT

    EXTRAKT Z PLAMATKY KAPUSTOVEJ (PARACRESS)
    Má vynikajúcu schopnosť vyhladzovať vrásky. Anti-aging zložka: stimuluje dynamiku buniek pokožky a premieňa štruktúru pleti (pôsobí proti vráskam, spevňuje, zlepšuje pružnosť pokožky).

  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • ZINC OXIDE Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti.
  • ZINC SULFATE Síran zinočnatý. Stabilizuje emulzie.
  • OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS Emulgátor. Tento emulgátor, odvodený z olivového oleja, viaže vodu s olejom.
  • POLYGLYCERYL-6 PENTAOLEATE Emulgátor. Tento emulgátor, odvodený z rastlinných látok, viaže vodu s olejom.
  • SUCROSE POLYSTEARATE Stabilizátor, (ko-) emulgátory. Tieto stabilizátory a (ko) emulgátory, odvodené z rastlinných látok, viažu vodu s olejom.