Jemná čistiaca emulzia ZZ SENSITIVE pre citlivú pleť

Hodnotenie:
95%
SKU:864
22,90 €
Čistiaca emulzia pre citlivú pleť dôkladne a jemne čistí pleť, krk a dekolt. Upokojuje pleť počas čistenia a zjemňuje pokožku. Pravidelným užívaním sa viditeľne zvyšuje odolnosť a zmierňuje citlivosť pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
864

ČISTÍ. UPOKOJUJE. ZJEMŇUJE.

Jemná čistiaca emulzia ZZ Sensitive System Anti-Stress od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je vhodná ako prvý krok pleťovej starostlivosti o citlivú pokožku, ktorá reaguje hypersenzitívne na teplo, chlad, stres, vône, konzervanty či farbivá a často sa prejavuje podráždením či začervenaním. Je vhodná na každodenné čistenie pre mladšiu citlivú i zrelšiu citlivú pleť.

Jemná čistiaca emulzia s obsahom prírodných ingrediencií jemne a šetrne čistí pokožku tváre, krku a dekoltu. Obsahuje inovatívny prírodný prebiotický a probiotický komplex, ktorý napomáha regulovať prirodzené pH pokožky, normalizuje ju počas čistenia a vytvára na nej ochranný film. Tieto inovatívne prírodné komplexy prinášajú kožnú flóru späť do rovnováhy. Normalizujú pokožku, podporujú rast prospešných baktérií, ktoré ju udržujú zdravú a v optimálnej kondícii.

Pokožka je vďaka tomuto kozmetickému prípravku dokonalo pripravená na druhý krok pleťovej starostlivosti - tonizáciu.
Pravidelným používaním jemnej čistiacej emulzie sa viditeľne zvyšuje odolnosť pleti a zmierňuje jej citlivosť.

Tento produkt nesie pečať „Microbiome frendly“. Čo to znamená? Ide o produkty, ktoré pleť nenarúšajú a sú priateľské ku kožnému mikrobiómu. Znamená to, že keď si vyberiete výrobok takto označený, môžete si byť istý, že ide o produkt mimoriadne šetrný k pokožke, kožná bariéra ostáva neporušená a pleť je chránená pred vonkajšími vplyvmi.

    Vlastnosti:

    • Jemne a šetrne čistí citlivú pleť.
    • Upokojuje a normalizuje pokožku.
    • Zvyšuje odolnosť a zmierňuje citlivosť pleti.

    Vedeli ste?

    Jemná čistiaca emulzia je vhodná aj pre extrémne citlivú pleť a používať sa môže v akomkoľvek veku.

    Aplikácia:

    Naneste ráno a večer krúživými pohybmi na pokožku a následne opláchnite teplou vodou. Pokračujte druhým krokom pleťovej starostlivosti.

    Podrobnosti
    SKU864
    VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
    Balenie150ml
    EAN4011061008641
    UrčenieČistenie pleti
    Typ pletiCitlivá pleť
    Produktová líniaZZ SENSITIVE
    Write Your Own Review
    Hodnotený produktJemná čistiaca emulzia ZZ SENSITIVE pre citlivú pleť
    Your Rating
    • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
    • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE Polysacharid rastlinného pôvodu. Jeho prebiotické vlastnosti podporujú priaznivú kožnú flóru a tým posilňujú kožnú bariéru. Ideálne na upokojenie a starostlivosť o citlivú pokožku.
    • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
    • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
    • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
    • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

      BAMBUCKÉ MASLO
      Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

    • C10-18 TRIGLYCERIDES Tuková zložka. Tuk získaný z glycerínu a tuhých rastlinných mastných kyselín. Zahusťovadlo vo výrobkoch a emulziách.
    • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
    • Caprylyl Caprylate/Caprate Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
    • CETYL ALCOHOL Cetylalkohol. Mastný alkohol a prírodný emulgátor získaný z rastlín.
    • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
    • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
    • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
    • FRUCTAN Polysacharid získaný z koreňa yacón. Obsahuje vysoké množstvo kyseliny askorbovej, riboflavínu, niacínu či beta karoténu, ale aj vápnika, fosforu alebo železa. Má antibakteriálne účinky, pôsobí proti plesniam a kvasinkám a pomáha neutralizovať voľné radikály. Jeho probiotické vlastnosti podporujú priaznivú kožnú flóru a tým posilňujú kožnú bariéru.
    • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
    • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
    • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
    • GlLYCERYL UNDECYLENATE Povrchovo aktívna látka / koemulgátor. Vyrábaný z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín, má vlastnosti zvlhčovania, emulgácie a starostlivosti.
    • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

      SÓJOVÝ OLEJ
      Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

    • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
    • JOJOBA ESTERS Jojobový vosk. Vo forme malých voskových perličiek sa tieto udržateľné a biologicky odbúrateľné exfoliačné zrná používajú v prírodných exfoliačných výrobkoch. V inovatívnej formulácii s akáciou, jojobovým a slnečnicovým voskom zvlhčuje a výživuje. Vytvára obzvlášť príjemný a ľahký pocit pokožke. Jojobové estery dodávajú produktom štruktúru a sú využívané na vytváranie hodvábnych olejových gélov bez mastnoty a lepivosti, čo je skvelá voľba pre emulzie, ceruzky a balzamy. Majú hydratačné a upokojujúce účinky, znižujú dehydratáciu, zvyšujú pevnosť pokožky a vyhladzujú vrásky.
    • PREBIOTIC AND PROBIOTIC COMPLEX

      BAKTÉRIE MLIEČNEHO KVASENIA
      Probiotická zložka, ktorá stimuluje prirodzený imunitný systém kože. Lactobacillus Ferment je účinná kozmetická zložka, ktorá sa získava z extraktu vznikajúceho počas fermentácie laktobacilov. Tie sú druhom baktérií, ktoré sú prínosné pre ľudský organizmus. Majú antimikrobiálne účinky, a to najmä v produktoch obsahujúcich vodu. Podporujú obnovu jej buniek a pôsobia priaznivo na pleť trpiaciu akné alebo rosaceou. Okrem toho môžu podporovať produkciu kolagénu, a tým pôsobiť proti predčasnému starnutiu pokožky.

    • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT Extrakt z kôry magnólie. Má protizápalový, antibakteriálny a antioxidačný účinok. Redukuje akné a znižuje opuchy.
    • MALTODEXTRIN Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
    • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
    • POLYGLYCERYL-3 BEESWAX Emulgátor na báze včelieho vosku.
    • POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová.
    • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

      JOJOBOVÝ OLEJ
      Je skvelým pomocníkom pre pleť aj vlasy. Vďaka svojmu bohatému obsahu mono-nenasýtených mastných kyselín, provitamínu A a antioxidantu vitamínu E poskytuje pleti i vlasom intenzívnu hydratáciu. Vlasy zanecháva hebké, lesklé a poddajné a pleť je vdaka nemu hydratovaná, jemná a chránená pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

    • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
    • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
    • SORBITAN STEARATE Emulgátor rastlinného pôvodu. Táto povrchovo aktívna látka je zložená zo sorbitolu (tzv. alkoholický cukor prírodného pôvodu), ktorý sa vyskytuje v ovocí (najmä čerešniach a hruškách) a kyseliny stearovej. Emulgátory sú látky, ktoré umožňujú spojenie vodnej a olejovej bázy, čím dochádza k vytvoreniu emulzie. Hydratuje a viaže vlhkost.
    • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
    • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
    • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
    • TOCOPHERYL ACETATE

      VITAMÍN E
      Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

    • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

      BOTANICKÁ KYSELINA HYALURÓNOVÁ Z ČÍNSKEJ HUBY
      Tento druh hyalurónovej kyseliny sa získava z čínskej huby Tremella fuciformis, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, čo znamená, že je mimoriadne dobre tolerovaná a efektívne hydratuje pokožku. Okrem toho sa od klasickej kyseliny hyalurónvej odlišuje tým, že dokáže pokožku chrániť proti voľnými radikálmi, čo klasická forma konvenčnej kyseliny hyalurónovej nedokáže.

    • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
    Súvisiace produkty