-15%

Intenzívny gél na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600824
Bežná cena 17,90 € Znížená cena 15,22 €
Gél bez obsahu tuku pre veľmi mastnú a problémovú pleť. Normalizuje produkciu mazových žliaz. Zabraňuje tvorbe pupienkov a čiernych bodiek. Pomáha predchádzať zápalom a je vhodný aj ako denná starostlivosť pre mužov.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600824

+ PODPORUJE HYDRATÁCIU
– REDUKUJE VYRÁŽKY

Intenzívny gél z produktovej línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind, sa mimoriadne jemne stará o problémovú pokožku s akné v každom veku. Šetrne otvára mazové žľazy a uvoľňuje upchaté póry, reguluje tvorbu kožného mazu. Zabraňuje vzniku vyrážok, čiernych bodiek a zápalu. Upokojuje pokožku a dodáva jej hydratáciu. Obsahuje jemné ovocné kyseliny, ktoré zvyšujú mieru bunkovej regenerácie a alantoín, ktorý vyživuje, upokojuje pokožku a podporuje tvorbu nového tkaniva.

Produkt neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a iné prísady, ktoré môžu podráždiť pokožku. Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o akné a neskoré akné aj pre citlivú pleť. Každodenné čistenie je vhodné aj pre mužov s mastnou pokožkou. Všetky produkty značky DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

Použiť ho môžete ako sérum pred nanesením normalizačného krému, aby ste predišli zápalu. Je ideálnou dennou starostlivosťou v kombinácii s nočnou starostlivosťou.

Sériu PURDERM 4 týždne testovalo 48 žien a 2 muži vo veku 13 - 66 rokov, ktorí mali aknóznu pleť a čierne bodky. Výsledky používania intenzívneho gélu PURDERM preukázali:
+ produkt hĺbkovo hydratuje
+ je účinný proti akné

dado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefitydado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Upokojuje citlivú pokožku.
  • Redukuje akné.
  • Uvoľňuje upchaté póry.

Vedeli ste?

Intenzívny gél je výnimočný svojou všestrannosťou. V prípade, ak pleť potrebuje veľmi intenzívny a silný protizápalový účinok, je vhodné gél použiť namiesto séra pod normalizačný krém.

Aplikácia:

Kozmetický prípravok aplikujte jemne a rovnomerne na tvár po vyčistení ako sérum pred nanesením Normalizačného krému, aby ste predišli zápalu.

Podrobnosti
SKU600824
UrčenieČistenie pleti, Dermostarostlivosť na tvár
EAN4011140211504
VýrobcaDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiProblémová, aknózna pleť , DADO SENS Mastná pokožka, akné, neskoré akné
Balenie50ml
DermostarostlivosťPleťové krémy
Write Your Own Review
Hodnotený produktIntenzívny gél na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • ALPHA-ISOMETHYL IONONE Vôňa. Ako vône (fragrance) sa označujú esenciálne oleje a silice získané z rastlín, kvetov alebo plodov. Vhodná kompozícia esenciálnych olejov môže vyliečiť hociktorý problém, posilniť imunitu a ukľudniť.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • FARNESOL Prirodzene sa vyskytuje v siliciach mnohých rastlín. V kozmetike sa objavuje ako bezfarebná olejovitá látka a svoje využitie nachádza vďaka jej sladko kvetinovej aróme (podobnej konvalinke). Je tiež prirodzenou súčasťou vitamínu K. Farnesol sa využíva hlavne ako prírodná parfumácia. Má tiež deo účinky, teda maskuje telesné pachy a prirodzenú vôňu neparfumovaných zložiek v prípravku.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • HEXYL CINNAMAL Vôňa. Hlavnou funkciou je prekryť zápach iných prísad vo výrobku. Nájdeme ho v telovej i pleťovej kozmetike a výrobkoch vlasovej starostlivosti, parfumoch, môže byť súčasťou balzamov na pery a dezodorantov.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • MALIC ACID

    KYSELINA JABĹČNA
    Ovocná kyselina, jedna z alfa hydroxykyselín (AHA). Má hydratačné, antioxidačné a protizápalové účinky, zároveň vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Kožné/pigmentové škvrny sa rýchlejšie odstraňujú. Využíva sa pre vyrovnanie pH výrobkov. Má tiež výborné exfoliačné účinky vďaka obsahu AHA kyselín, podporuje hydratáciu pokožky a stimuluje v nej produkciu kolagénu.

  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • SALVIA OFFICINALIS OIL [SAGE]

    OLEJ ZO ŠALVIE LEKÁRSKEJ
    Obľúbený pre svoje liečivé vlastnosti už od staroveku. Olej zo šalvie lekárskej je využívaný v aromaterapii a výrobkoch na osobnú starostlivosť vďaka svojim silným protizápalovým, antimikrobiálnym a deodorantným účinkom.

  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • UREA Močovina. Zložka prirodzených zvlhčujúcich faktorov v rohovinovej vrstve kože. Používa sa pre schopnosť udržovať pleť hydratovanú, pôsobí proti známkam starnutia a zároveň udržuje vyrovnané pH pleti. Mení štruktúru pokožky a napomáha lepšiemu prenikaniu účinných látok do jej vrstiev. Koža je po jej použití mäkká a vláčna, močovina totiž zabraňuje jej šupinateniu a olupovaniu sa.