DORUČÍME DO VIANOC: Objednávky prijaté do 19.12.2022 (vrátane) s doručením cez kuriéra a Packetu

-15%

Enzýmový peeling v prášku

Hodnotenie:
100%
SKU: 906
Bežná cena 28,00 € Znížená cena 23,80 €
Peeling vďaka enzýmom v aktívnej forme výrazne zjemňuje a omladzuje pleť. Pre jasný, žiarivý a rovnomernejší vzhľad pokožky. Vhodný aj na citlivú pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
906

HĹBKOVO ČISTÍ. ZJEMŇUJE. VYHLADZUJE.

Prírodný peeling od kozmetickej značky ANNEMARIE BÖRLIND v inovatívnej práškovej forme bez mechanických peelingových častíc dokonalo a do hĺbky čistí pokožku. Aktívne rastlinné enzýmy uvoľňujú odumreté kožné bunky a aktivujú revitalizáciu existujúcich.  Navyše výrazne zjemňujú, vyhladzujú a omladzujú pleť. Tá je po jeho aplikácii viditeľne zamatovo hebká, hladká, rozjasnená a zbavená nerovností. Bio aloe vera z certifikované-ho poľnohospodárstva navyše pokožku pri každom použití peelingu zásobí dôležitými aminokyselinami, vitamínmi a minerálmi. Kozmetický produkt je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. 

  •  Bez derivátov minerálnych olejov
Aplikácia:

Používajte každodenne ráno a/alebo večer po umytí pleti a odlíčení. Nasypte si trochu prášku do dlane, speňte ho v dlani v malom množstve vody, potom naneste na navlhčenú tvár a nechajte približne 1 minútu pôsobiť. Následne opláchnite vodou. Vydrží až 100 aplikácií. Enzýmový peeling plnohodnotne nahradí akýkoľvek iný čistiaci prípravok na pleti. Je vhodný aj na čistenie nalíčenej pleti. Pokračujte v starostlivosti o pleť obvyklým spôsobom alebo podľa potreby použite pleťovú masku.

Podrobnosti
SKU 906
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 30g
EAN 4011061009068
Určenie Peelingy
Typ pleti Zrelá pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktEnzýmový peeling v prášku
Your Rating
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE Bio aloe vera z ekologického poľnohospodárstva. 100 kg šťavy poskytuje 0,5 kg prášku z aloe usušeného rozprašovaním. Prášok sa nemusí konzervovať. Zvlhčuje a upokojuje pokožku.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • GALACTARIC ACID Kyselina galaktarová. Získaná z rastlinného (citrusového) pektínu. Má mierny exfoliačný účinok a chráni pokožku pred negatívnymi vplyvmi prostredia. Zjemňuje pokožku.
  • GLUCOSE Glukóza. Získaná z rastlinného škrobu. Jednoduchý cukor rastlinného pôvodu používaný ako zdroj energie živými bunkami. Získava sa enzymatickou hydrolýzou zemiakového škrobu, kukurica, ovsa, pšenice alebo manioku. Používa sa v kozmetike ako efektívne zahusťovadlo. Napomáha udržiavať zdravo hydratovanú pleť, zabraňuje strate vlhkosti. Zlepšuje schopnosť bunkovej obnovy, spomaľuje starnutie pleti, prispieva k jej regenerácii. Pridáva sa do výrobkov pre suchú a starnúcu pleť, očných sér, nájdeme ju aj v kozmetike na čistenie tváre, v šampónoch alebo telových mliekach.
  • KAOLIN Kaolín. Prírodná hlina. Má bielu farbu, niekedy s béžovým či šedým nádychom. Veľmi jemný kaolín v podobe bieleho prášku je surovinou využívanou najmä pri výrobe pleťových masiek. Má totiž výborné čistiace, upokojujúce a zmatňujúce účinky, dokáže účinne absorbovať z pokožky nadbytočný kožný maz i nečistoty, pomáha odstrániť odumreté kožné bunky. Vhodný je hlavne pre mastnú a zmiešanú pleť, možno ho použiť aj k starostlivosti o pleť citlivú či postihnutú ekzémom alebo psoriázou. Okrem pleťových masiek býva rovnako súčasťou tuhých mydiel, sprchových gélov, čistiacich telových mliek, ale aj dekoratívnej kozmetiky.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LIPASE Lipáza. Enzým s veľmi miernym exfoliačným účinkom.
  • MALTODEXTRIN Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • Enzýmy Subtilizín. Enzým s veľmi miernym exfoliačným účinkom.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TAPIOCA STARCH Tapiokový škrob, je získaný z koreňa manioku. Maniok je rastlinou, ktorej domovinou sú tropické oblasti Ameriky. Korene manioku sú tiež zdrojom vlákniny, vitamínu K, vápnika, horčíka či zinku. Šťava z manioku má navyše antiseptické účinky. S maniokom sa môžete v obchodoch stretnúť v podobe škrobu, ktorý má formu guličiek (tapioka). Ten možno využiť ako zahusťovadlo. Zanecháva pokožku jemnú a hodvábnu.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.