DORUČÍME DO VIANOC: Objednávky prijaté do 19.12.2022 (vrátane) s doručením cez kuriéra a Packetu

-10%

Ceruzka na pery so štetcom ROSE

Hodnotenie:
93%
SKU: 51620
Bežná cena 10,90 € Znížená cena 9,81 €
Ceruzka na pery so štetcom s veľmi dobrou pigmentáciou. Dobre a ľahko sa s ňou pracuje, vďaka čomu docielite dokonalé orámovanie pier a zároveň zamedzíte rozmazávaniu sa rúžu mimo pier. Dokonale zvýrazňuje kontúry pier.
Dostupnosť: Skladom
SKU
51620

Prírodná kozmetická ceruzka na pery s veľmi dobrou pigmentáciou dokonalo zvýrazní kontúry vašich pier. Rýchlo a ľahko sa nanáša, precízne kontúruje vaše pery a zároveň zamedzí rozmazávaniu rúžu mimo pier. Vďaka svojmu prírodnému zloženiu zanecháva pery hladké, hydratované a vláčne. Súčasťou kozmetickej ceruzky je aj integrovaný praktický štetec na opačnej strane, ktorý uľahčuje aplikáciu a môžete ním precízne naniesť rúž.

  • Dokonale a precízne orámuje pery
  • Opticky zväčšuje pery
  • Rýchlo a ľahko sa nanáša

Aplikácia:

Ceruzkou môžete orámovať kontúry pier pre zvýraznenie ich tvaru a zväčšenie objemu. Môžete ju použiť aj ako podklad pre váš obľúbený rúž, predĺžite ňou trvácnosť farieb a dokonalý vzhľad vašich pier. Pre prirodzený vzhľad ceruzku na perách rozotrite do stratena pomocou praktického aplikátora. Následne naneste svoj obľúbený rúž.

Podrobnosti
SKU 51620
Výrobca Börlind GmbH.
Balenie 1,05g
EAN 4011061516207
Určenie Dekoratívka
Typ pleti Dehydrovaná pleť, Suchá pleť, Citlivá pleť
Write Your Own Review
Hodnotený produktCeruzka na pery so štetcom ROSE
Your Rating
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA] [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"m76p0k5","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"kndoy4q","elements":[{"content":"

    Bambucké maslo. Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Má veľmi dobré vlastnosti a je ideálny pre suchú, podráždenú pokožku. Slúži ako zahusťovadlo v emulziách.

    ","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"e4rijna","history":false}]}]}],"pid":"e9uwlp0wlfhy"}[/mgz_pagebuilder]
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CI 15850 [RED 6] Červené farbivo Používané v potravinárskom priemysle ako E180.
  • CI 19140 [YELLOW 5] Žlté farbivo. Používa sa v potravinárskom priemysle ako E102.
  • Ci 73360 [Red 30] Červené farbivo. Schválené farbivo na kozmetické účely.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77742 [Manganese Violet] Farbivo sýto fialovej farby, používané hlavne v dekoratívnej kozmetike.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA] Vosk z mliečnika, získaný z listov rastliny Candelilla (mliečnik). Používa sa v potravinách (E902) a kozmetike (najmä pri lepkavých výrobkoch).
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER] Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • HYDROGENATED JOJOBA OIL Jojobový vosk / hydrogenovaný jojobový olej. Radí sa k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Udržuje prirodzenú vlhkosť pokožky a pri pravidelnom používaní zmierňuje citlivú, suchú či podráždenú pokožku. Obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok s hojivou schopnosťou. Tiež pomáha v starostlivosti o aknóznu pleť. Poskytuje príjemnú konzistenciu farebných ceruziek na pery a oči. Používa sa v prírodných exfoliátoch ako trvalo udržateľná alternatíva k plastovým exfoliačným časticam.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM] Olej zo semien Žerušnice lúčnej. Tento olej je vylisovaný zo semien americkej meadowfoam. Je mimoriadne odolný proti oxidácii . Vysoká koncentrácia mastných kyselín s dlhým reťazcom spôsobuje, že sa pokožka cíti extrémne hodvábna, bez toho aby zanechala nepríjemne mastný film.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL Olej z makadamiového orecha patrí k jedným z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Navyše makadamiové orechy sú veľmi tvrdé a je preto ťažké z nich olej vylisovať. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.
  • MANGIFERA INDICA SEED OIL [MANGO] Mangovník indnický. Olej z mangových jadier / mangové maslo. Veľmi tuhý olej, môže sa používať v potravinách ako náhrada za kakaové maslo. Vegánska alternatíva včelieho vosku, zahusťuje kozmetiku. Mango obsahuje vitamíny A, E a C, B, beta karotén, draslík, mangán (dôležitý pre tvorbu kožného a vlasového pigmentu), meď, zinok. Obsahuje tiež kyselinu pantoténovú (vitamín B5, ktorý zlepšuje kvalitu kože, vlasov a nechtov). Pôsobí ako antioxidant, proti starnutiu kože a zabraňuje jej pigmentácii.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.