Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Očné okolie bez vrások

Tajomstvo očného okolia bez vrások
31. augusta 2023 4 minút čítania
Očné okolie bez vrások

Vedeli ste, že pokožka okolo očí je najcitlivejšia a zároveň najtenšia pokožka našej tváre? Práve preto je náchylnejšia na predčasné starnutie a vrásky. Avšak stretávame sa s tým, že ženy používajú jeden krém na celú tvár a svojmu očnému okoliu nevenujú dostatočnú pozornosť. V dnešnom článku vám prezradíme tajomstvo očných produktov ANNEMARIE BÖRLIND, a prečo by mali byť očné produkty rovnakou súčasťou vašej kozmetickej starostlivosti, ako napríklad pleťová maska.

Očné okolie starne rýchlejšie

Najdôležitejším faktorom, prečo naše očné okolie starne rýchlejšie ako ostatné časti tváre, je to, že pokožka okolo očí je oveľa tenšia a jemnejšia ako zvyšná časť tváre. Vedeli ste, že pokožka očného okolia neobsahuje takmer žiadne mazové žľazy? Pokožka sa nedokáže hydratovať sama, preto očné okolie býva suchšie ako zvyšná časť tváre.

Dôležitým faktorom je aj to, že oči namáhame po celý deň žmurkaním, ale aj prejavmi emócií. Hnev, radosť, strach či stres - všetky emócie prejavujeme hlavne jemnými svalmi, ktoré sa nachádzajú v očnom okolí. To je dôvodom, prečo sa vrásky v očnom okolí zvyknú tvoriť už po 25-tke.

ocne_okolie
Pokožka očného okolia je až 8-krát tenšia ako zvyšok tváre.

Ale to nie je všetko. Veľkú rolu hrá aj genetika, ochrana pred slnkom, fajčenie, stres, nedostatok spánku, či nezdravý životný štýl. Kým naša tvár dokáže odolávať týmto vonkajším a vnútorným faktorom dlhšie, očné okolie nemá tukové vankúšiky, ktoré by ho ochránili. Preto nie je správne používať jeden krém na celú tvár, či dokonca začať so starostlivosťou o očné okolie až vtedy, keď sa objavia prvé vrásky. O svoje očné okolie by sme sa mali starať rovnako intenzívne ako o svoju tvár a venovať mu patričnú pozornosť.

Ako by mala vaša starostlivosť o očné okolie vyzerať? Značka prémiovej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND vám prezradí osvedčený koncept starostlivosti o očné okolie, vďaka ktorému si udržíte mladistvý vzhľad a eliminujete viditeľné prejavy starnutia.

Ako si správne vybrať vhodný očný krém

Výber očného krému nie je žiadna veda. Na rozdiel od pokožky, kde môže byť diagnostika typu pleti náročnejšia, očné okolie nám vie spoľahlivo ukázať, aký typ očného krému a starostlivosti potrebuje.

Citlivé očné okolie

Trpíte citlivou pokožkou alebo máte len citlivé očné okolie? V tom prípade odporúčame REGENERAČNÝ OČNÝ KRÉM ZZ SENSITIVE s prebiotickým a probiotickým komplexom, ktorý upokojuje, vyhladzuje očné okolie a eliminuje očné vrásky.

Obra_zok1
f8e0c6ace5070d018056ba345fd41aa0f55ecb73294df08900b6519b6b239852

Tmavé kruhy a vačky pod očami

Vačky pod očami sú spôsobené nesprávnou mikrocirkuláciou krvi v pokožke. Sérum na očné vačky ENERGYNATURE obsahuje hesperidín z horkého pomaranča, ktorý zlepšuje funkčnosť kapilár, napomáha rozptýliť prekrvenie a znížiť opuch. Organický kofeín v tomto očnom sére povzbudzuje a stimuluje, zlaté pigmenty pomáhajú k rozjasneniu pleti a zakrytiu tmavých kruhov.

Suché očné okolie

Je vaša pleť suchá a očné okolie trpí vplyvom nedostatku hydratácie drobnými vráskami? V tom prípade siahnite po vyhladzujúcom hydratačnom očnom kréme AQUANATURE. Tento očný krém redukuje vrásky vďaka botanickej kyseliny hyalurónovej, ktoré vznikli z nedostatku hydratácie, zároveň zabezpečuje sviežosť.

Obra_zok1.aquajpg
Obra_zok1LLregeneration

Prvé vrásky

Máte okolo 30-tky a trápia vás prvé vrásky? Trpíte nedostatkom spánku, vaša pleť a očné okolie pôsobia unavene, čo sa prejavuje predčasným starnutím? Očný krém na vrásky LL REGENERATION vyhladzuje prvé vrásky, regeneruje očné okolie a prejasňuje. Vďaka obsahu bambuckého masla dodá pleti stratenú vlhkosť a spevňuje očné viečka.

Anti-aging starostlivosť proti vráskam

Trápia vás viditeľné vrásky v okolí očí? Stratilo vaše očné okolie pružnosť? Vyhladzujúci očný krém SYSTEM ABSOLUTE s aktívnym prírodným komplexom 3D MATRIX účinne bojuje proti viditeľným vráskam. Aktivuje obnovu elastínových a kolagénových vlákien v pleti, dodáva pleti stratenú hydratáciu a bojuje proti starnutiu.

Obra_zok1absolute
Súvisiace články