Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Predstavujeme SUPER TIP pre suchú pleť. Vsaďte na vegánsky kolagén

Predstavujeme SUPER TIP pre suchú pleť. Vsaďte na vegánsky kolagén
29. marca 2023 4 minút čítania
Predstavujeme SUPER TIP pre suchú pleť. Vsaďte na vegánsky kolagén

Predstavujeme vám prírodný rastlinný kolagén, ktorý zefektívni vašu starostlivosť proti starnutiu a vyčaruje mladší vzhľad. Ako tento nadčasový produkt z dielne ANNEMARIE BORLIND zaradiť do vašej pleťovej starostlivosti tak, aby mala čo najlepšie účinky?

NatuKolagen fluid - inovácia s rastlinným kolagénom

Vedci v börlindských laboratóriách vyvinuli špeciálny rastlinný kolagén, ktorý môžete nájsť v našej novinke - NATUKOLAGEN fluide. Obsahuje prírodný kolagén získaný zo pšeničných, kukuričných a sójových bielkovín, posilnený o biely vlčí bôb. Narozdiel od konvenčného kolagénu, ktorý využíva živočíšny kolagén, rastlinný kolagén využíva silu rastlín a podobnosť ich molekulovej štruktúry tej ľudskej. V čom je rozdiel?

Živočíšny kolagén má veľké molekuly, kvôli ktorým sa nedokáže dostať do hlbších vrstiev pleti. Pričom rastlinný kolagén dokáže prechádzať pokožkou až do hlbokých vrstiev. Vďaka tomu dokáže aktivovať prirodzenú tvorbu kolagénu v pokožke, čím vyvoláva aj viditeľnejší a trvalejší efekt.

ANNEMARIE_B_RLIND_NATUCOLLAGEN_Office_11034

NATUKOLAGEN fluid obsahuje starostlivo vybrané prírodné ingrediencie v BIO kvalite. Posilňuje štruktúru pokožky, zvyšuje jej pružnosť a vypnutie. Spolu s čiernym tulipánom jej napomáha udržovať vlhkosť a posilňovať prirodzenú ochrannú bariéru pleti. Svojimi vlastnosťami sa ideálne hodí ako doplnenie vašej anti-aging starostlivosti, alebo ako súčasť vašej starostlivosti o pleť s prvými prejavmi starnutia.

Starostlivosť o suchú pleť s NatuKolagen fluidom

1.Enzýmový peeling / LL REGENERATION čistiace mlieko

V prvom kroku svojej pleťovej starostlivosti začnite odlíčením a dôkladným čistením svojej pleti. Len čistá pleť dokáže efektívne prijať aktívne prírodné ingrediencie zo séra, či krému.

Na čistenie suchej pleti zvoľte LL REGENERATION čistiace mlieko alebo enzýmový peeling, ktorý má anti-aging vlastnosti a dodáva pleti potrebné minerály a vitamíny. Peeling vďaka enzýmom v aktívnej forme výrazne zjemňuje a omladzuje pleť

2-1024x1024
4-1024x1024

2. NATUKOLAGEN fluid

Teraz nasleduje starostlivosť s kolagénom. Na vyčistenú pleť aplikujte NATUKOLAGEN FLUID na tvár, ktorý zabezpečí vyhladenie a vypnutie pleti tým, že aktivuje v pokožke prirodzenú tvorbu kolagénu.

Starostlivo vyberané aktívne ingrediencie v bio kvalite posilňujú štruktúru pokožky, zvyšujú jej pružnosť, poskytujú pleti vypnutie, spevnenie a jemnosť.

NATUKOLAGEN fluid môže rovnocenne nahradiť váš denný alebo nočný krém.

3. LL REGENERATION denný krém / nočný krém

Po aplikácii NATUKOLAGEN fluidu môžete pokračovať denným alebo nočným krémom z produktovej línie LL REGENERATION, ktorý vyhovuje požiadavkám vašej pleti.

Systematickú starostlivosť s ANNEMARIE BÖRLIND ukončite očným krémom LL REGENERATION. Regeneračný očný krém pre málo hydratovanú pleť jemne a šetrne vyhladzuje vrásky a zjemňuje známky únavy. Očné partie budú opäť svieže a zotavené.

Očné okolie po jeho používaní vyzerá vitálnejšie, hladšie a žiarivejšie.

5-1024x1024

4. Doplnková starostlivosť

Myslite na to, že odbúravanie kolagénu je spôsobené vplyvom voľných radikálov, medzi ktoré patrí UV žiarenie, znečistené ovzdušie, ale aj nedostatok spánku a stres.

Výborným antioxidantom proti voľným radikálom je vitamín C, ktorý eliminuje ich vplyv, zároveň tento super vitamín pomáha rastlinnému kolagénu stimulovať jeho prirodzenú tvorbu v pleti. Preto doplňte svoju starostlivosť o pleť koncentrovaným množstvom vitamínu C v koncentráte BEAUTY SHOT Vitamin Energizer, ktorý môžete posilniť vitamínovou DUO maskou.

Súvisiace články