Kvalitný kolagén na tvári vie ubrať aj 10 rokov

PREVRATNÁ NOVINKA V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ: prírodný kolagén od ANNEMARIE BÖRLIND
3. januára 2021 5 minút čítania
Kvalitný kolagén na tvári vie ubrať aj 10 rokov

Kolagén spravil v kozmetickej starostlivosti veľký boom. Nie je sa čomu čudovať. Všetky túžime po pevnej, elastickej pokožke a nechceme sa pozerať na to, ako naša pleť starne. Kolagén sa prirodzene nachádza v pleti a práve jemu vďačíme za to, že naša pokožka vyzerá ,,bacuľato”, mlado, je pocitovo pevná a elastická. Ale kolagén sa vekom z pokožky vytráca. Práve preto prišli vedci z börlindských laboratórií s veľkou novinkou - prírodným kolagénom!

Ako funguje kolagén

V ľudskom tele sa kolagén nenachádza iba v koži, ale aj v zuboch, chrupavkách a kostiach. Je to proteín, ktorý je tiež známy ako „štrukturálny proteín“ a je hlavnou zložkou spojivového tkaniva. Tieto proteíny tvoria pevnú sieť v strednej vrstve pokožky spolu s elastínovými vláknami. Jednou zo zvláštnych vlastností kolagénu je, že dokáže v pokožke uchovávať veľa vody, čo ju udržuje pevnú.

Kolagén v našej pokožke začína klesať zhruba o jedno percento ročne od veku okolo 20 rokov. Fajčenie, konzumácia alkoholu alebo UV žiarenie navyše podporujú rozklad stabilnej kolagénovej štruktúry za pomoci voľných radikálov. To znamená, že tvár stráca svoje kontúry a vytvárajú sa jemné vrásky - najskôr v oblasti čeľustí a potom na lícach.

Existuje prírodný kolagén?

V bežnej kozmetike sa používa živočíšny kolagén z ošípaných alebo rýb. Značka ANNEMARIE BÖRLIND však v žiadnom zo svojich produktov nepoužíva žiadne živočíšne výťažky. Preto je prvou značkou prírodnej kozmetiky, ktorá používa kolagén na báze rastlín. Získava sa biotechnologicky z kukurice, sóje a pšenice. Výhodou prírodného kolagénu je aj to, žedokáže oveľa lepšie zadržiavať vlhkosť ako konvenčný kolagén.

Zloženie z vysoko kvalitných rastlinných ingrediencií

Kombinácia ďalších vysoko kvalitných účinných látok v prípravku NATU KOLAGEN FLUID tiež obmedzuje odbúravanie kolagénu v pokožke a stimuluje tvorbu vlastného kolagénu v pokožke.

Biely vlčí bôb

Semená bieleho vlčieho bôbu sú bohaté na lupeol. Ukázalo sa, že hydrolyzovaný proteín získaný z tohto proteínu stimuluje tvorbu kolagénu. To zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky.

Wirkstofficon_Weisse-Lupine_150x150px

Vitamín C

Tento účinok podporuje vitamín C na tvár, ktorý ako antioxidant neutralizuje voľné radikály a chráni vlastný kolagén pokožky a stimuluje tvorbu kolagénu.

boerlind-anti-aging-handcreme-vitamin-c_opt

Čierny tulipán

Ďalšou inovatívnou účinnou látkou je kvetinový extrakt z čierneho tulipánu. To má nielen antioxidačný účinok, ale tiež posilňuje bariéru pokožky a tiež stimuluje vlastnú syntézu kyseliny hyalurónovej v pokožke.

Wirkstofficon_Schwarze-Tulpe

Prírodný kolagén NATU KOLAGEN fluid od ANNEMARIE BÖRLIND

ANNEMARIE-B_RLIND-NATU-COLLAGEN-FLUID_Original_7062-819x1024
Doprajte si bohatú starostlivosť o pleť prostredníctvom Natukolagen Boost fluidu na tvár.

NATU KOLAGEN fluid od ANNEMARIE BÖRLIND je kozmetický prípravok, ktorý obsahuje prírodný kolagén a je vhodný pre každodennú starostlivosť o pleť. Tento produkt pomáha stimulovať tvorbu kolagénu v pokožke a zároveň ju chráni pred jeho stratou.

Rastlinný kolagén, ktorý je súčasťou prípravku, je získavaný z kukuričných, sójových a pšeničných bielkovín a je obohatený o výťažky z vlčieho bôbu, vitamín C a čierneho tulipánu - silných antioxidantov, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi.

NATUKOLAGEN fluid dokáže pleť vyhladiť, spevniť a zjemniť, a preto je vhodný pre všetky typy pleti, najmä pre tých, ktorí sa chcú zamerať na predchádzanie starnutiu pokožky.

Aplikácia: Po vyčistení a tonizovaní pokožky ráno a večer aplikujte NatuKolagen fluid. Môžete ním plnohodnotne nahradiť denný alebo nočný krém. V prípade suchej pleti môžete následne aplikovať krém. Ak máte mastnejší, či zmiešaný typ pokožky, kozmetický program končíte.

Ako zaradiť NATU KOLAGEN fluid do pleťovej starostlivosti

Prírodný kolagén na tvár NATU KOLAGEN fluid patrí medzi špeciálnu starostlivosť o pleť. Vyčistite si pleť, aplikujte gél alebo sérum, následne pokračujte NATU KOLAGEN fluidom, ktorý plnohodnotne nahradí váš denný alebo nočný krém. V prípade suchšej pleti môžete denný/nočný krém naniesť a ukončiť pleťovú starostlivosť očným krémom. NATU KOLAGEN fluid sa hodí špeciálna starostlivosť pre ženy od 25 rokov ku každej línii od ANNEMARIE BÖRLIND.

Táto línia je vhodná aj ako kolagén pre mužov - vynikajúco sa dokáže prispôsobiť akémukoľvek typu mužskej pleti.

IMG_9464_edited-original-_1

TIP Henriety Martinkovej, expertky na prírodnú kozmetiku a beauty špecialistky pre ANNEMARIE BÖRLIND SK & CZ
Prírodný kolagén v pleťovom kréme je nový fenomén, kedy s touto inováciou prichádzajú Borlindské laboratória. Prírodný kolagén má ľudskej koži najbližšiu molekulárnu veľkosť a zabezpečí tak veľmi účinný a ľahký prienik do kože. Okrem toho je veľmi dôležité, aby prípravok na podporu tvorby kolagénu obsahoval aj stimulanty či anti-oxidanty. Novinka Natu Kolagen Fluid obsahuje aj rastlinných pomocníkov v podobe extraktu z vlčieho bôbu, vitamínu C, ktoré extra stimulujú tvorbu vlastného kolagénu a výťažok z čierneho tulipánu pôsobí ako účinný antioxidant.

Súvisiace články