Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

BIO LIFTING: prírodná anti-aging kozmetika s liftingovým efektom

BIO LIFTING: prírodná anti-aging kozmetika s liftingovým efektom
11. apríla 2023 5 minút čítania
BIO LIFTING: prírodná anti-aging kozmetika s liftingovým efektom

Viditeľné vrásky, ochabnuté kontúry, elasticita pleti nulová. Dostali ste sa do veku, keď vaša pleť vykazuje viditeľné známky starnutia. A čo s tým? Radi by sme vám napísali, že by ste mali starnutie prijať s gráciou a šarmom, ale to by nesmeli existovať prírodné anti-aging produkty, ktoré majú liftingové účinky! Spoznajte recept na mladistvý vzhľad aj v zrelom veku. Annemarie Lindner, zakladateľka značky ANNEMARIE BÖRLIND, ho objavila!

Čo je príčinou starnutia pleti

Starnutie pleti je fyziologický proces pokožky. Vplyvom veku, hormonálnych zmien a vonkajších faktorov, stráca naša pleť schopnosť zadržiavať hydratáciu. Tým, že obsahuje menej a menej vody, tvorba kyseliny hyalurónovej v pokožke klesá a enzýmy likvidujú kolagén. Naša pokožka stráca kontúry, stenčuje sa a jej elasticita je preukázateľne horšia.

Prírodný lifting? Dá sa omladnúť bez invazívnych zákrokov?

Čo vlastne spôsobuje vrásky? Tým, že pleť stráca vodu, naše kolagénové a elastínové vlákna sa lámu, čím sa vytvárajú vrásky. Čiže spolu sme prišli na to, že odpoveďou na starnutie je na jednej strane dostatočná hydratácia pleti, ktorá eliminuje vzniknuté prejavy.

Na druhej strane je prírodná liftingová starostlivosť, ktorá aktivuje v pokožke procesy, ktoré sa v nej odohrávali v mladostia zabezpečovali plný vzhľad tváre bez vrások. Takže - áno, dá sa omladnúť aj bez invazívnych zákrokov. Treba len v pleti aktivovať procesy, ktoré sa v nej v mladosti odohrávali.

Denný krém pre náročnú zrelú pleť viditeľne zlepšuje pevnosť pleti a znižuje hĺbku vrások dlhodobo. Má normalizačný efekt na pigmentáciu pokožky. Viditeľný liftingový efekt vyhladzuje vrásky. Výsledkom je svieža, hladká, pevná pleť už za krátku dobu.

Text_v_ho_odseku-11
Denný krém pre náročnú zrelú pleť viditeľne zlepšuje pevnosť pleti a znižuje hĺbku vrások dlhodobo.

Text_v_ho_odseku-12
Krém na očné a ústne kontúry stimuluje prirodzený regeneračný proces, minimalizuje vrásky a spevňuje kožné väzivo.

Hľuzovka biela - prírodný botox

Hľuzovka biela je diamantom v prírodnej liftingovej kozmetike pre zrelú pleť, preto je veľmi drahou prírodnou ingredienciou. Považuje sa za prírodný botox - jej účinky sú totiž nielen viditeľné, ale aj veľmi rýchle.

Obsahuje totiž vysoký podiel aminokyselín a vitamínov skupiny B. Napríklad vitamín B3 je prírodnou alternatívou retinolu, ktorý je známou zložkou anti-aging kozmetiky.

Vitamín B3 v hľuzovke bielej vytvára väzivo a spomaľuje enzýmy, ktoré odbúravajú kolagén. Liftingové sérum s hľuzovkou bielou dokáže zvýšiť účinky liftingovej línie až o 50%!

Sečuánske korenie

Sečuánske korenie uvoľňuje napäté rysy pleťových kontúr pomocou presného zamerania na mechanizmus, ktorý je zodpovedný za mimické vrásky. Pomáha aj na prejavy pleti, ktoré súvisia so starnutím - napätie, svrbenie či podráždenie pleti.

Botanická kyselina hyalurónová

Botanická kyselina hyalurónová má rovno 3 účinky na našu pleť. Vytvára na pleti ochranný film, ktorý vypĺňa jemné čiary a vyhladzuje pokožku tým, že molekuly kyseliny hyalurónovej vypĺňajú nerovnomernosti na pokožke. Jej druhým účinkom je, že viaže na seba veľké množstvo vody, čím podporuje hydratáciu pleti. A posledným účinkom je jej ochrana pred voľnými radikálmi, ktoré majú preukázateľný vplyv na starnutie pleti.

Morský narcis

Morský narcis pomáha zrelej pokožke tým, že zjednocuje tón pokožky. Na zrelej pleti sa vytvárajú pigmenty, známe ako starecké škvrny. Morský narcis redukuje totiž funkciu pokožky, ktorá reaguje na UV žiarenie tým, že vo zvýšenej miere tvorí melanín. Morský narcis zabraňuje jeho zvýšenej tvorbe a tým prispieva k zjednotenej a žiarivej pleti.

Starostlivosť o zrelú pleť

Prémiová liftingová línia NATUROYALE od ANNEMARIE BÖRLIND obsahuje bioliftingový komplex, ktorý spája najnovšie vedecké poznatky o pokožke spolu s tými najúčinnejšími a najkvalitnejšími prírodnými ingredienciami. Obsahuje hľuzovku bielu, ktorá je považovaná za prírodný botox.

Invazívne zákroky omladia pleť len na chvíľku, prípadne počas ich používania, pričom prírodná liftingová línia NATUROYALE pracuje s mechaniznom pleti, aktivuje jej prirodzenú regeneráciu a stimuluje prirodzenú obnovu buniek.

Patentovaný bioliftingový komplex NATUROYALE spevňuje a liftinguje pokožku už za krátky čas. Vďaka obsahu tých najkvalitnejších prírodných ingrediencií a najnovším poznatkom výskumu.

Prémiové kozmetické produkty línie NATUROYALE obsahujú aj ďalšie vzácne prírodné ingrediencie — okrem bielej hľuzovky i botanickú kyselinu hyalurónovú či hodnotné vitamíny, ktoré podporujú látkovú premenu v koži, zvyšujú vlhkosť v pleti, stimulujú prirodzenú produkciu kolagénu a dlhodobo redukujú vrásky.

Text_v_ho_odseku-13
Prémiová anti-agingová rada poskytuje zrelej pleti špičkovú starostlivosť vďaka vysoko kvalitným a luxusným ingredienciám.
Súvisiace články